Prettige contacten, uitvoering onderhoud volgens afspraak en er wordt snel gehandeld.

Tevreden

Prima voorelkaar

wij hebben een camper gekocht en alles is zo gegaan als afgesproken. prima voorelkaar

Keurig bedrijf en goede service . Komt afspraken na.

Hele proces van aankoop is verlopen zoals beloofd.

Top bedrijf

Ik was er al een tijdje niet meer geweest ivm een andere auto gekocht waar hun de geschiedenis van mijn auto weten, maar daarvoor was ik sinds dat ik me eerste auto had bij reinders. En nu ben ik er met mijn camper. Het is een top bedrijf en je wordt gehoord en ze overleggen alles met je wat er aan de hand is met je auto/camper. Mijn ervaring met hun is altijd erg goed, vroeger en nu ook.

Auto Reinders zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Goede garage, kundige monteurs

Goede communicatie zeer tevreden

Mijn camper nalaten kijken en de distributie riem laten vervangen Monteurs weten waar ze over praten

Geweldige service.

Staan altijd klaar voor je, geweldige medewerkers en prima service.

Auto Reinders gaat de verwachtingen te boven

Al het mooie komt uit het oosten van het land, zo ook mijn Nissan Juke. Vanwege de scherpe prijs hadden we er een lange autorit voor over. De proefrit en onderhandelingen verliepen vlot, met duidelijke en eerlijke communicatie. Heel fijn dat er all-in prijzen worden aangeboden, Christian staat voor de kwaliteit van de autos die hij verkoopt. Een week later kon ik de auto ophalen en waren er zelfs 4 nieuwe banden geplaatst. Dit had ik niet verwacht en was ik heel erg blij mee. Helaas was er deze dag een grote storing bij het RDW. Christian bood een leenauto aan en heeft de auto een paar dagen later naar ons laten brengen. Dit zijn allemaal services die je niet hoeft te verwachten van een garage. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop, want bovenal: de auto is fantastisch!

Heldere communicatie en service gericht.

Al jaren klant en mijn familie ook. Vakmensen zonder kapsones en altijd meedenkend met de klant.

Prima garage, kennis van zaken, denken mee, zijn betrouwbaar, overleggen eerst voordat ze gaan uitvoeren, uitstekende service, gemoedelijk en vriendelijk.

Tevreden

Ben tevreden over jullie service.

Netjes en correct bedrijf

Ben goed geholpen en zijn afspraken goed na gekomen

Goed advies en fijne behandeling aan de balie. En ook de rekening viel niet tegen.

Wat een ervaring

We werden super geholpen bij de keuze van onze nieuwe auto. Wat een vriendelijkheid! En wat een fijne auto! Bij ophalen stond de auto midden in de showroom met een grote strik erop. Dit hebben we nooit gehad zelfs niet met een spiksplinternieuwe auto die we hadden gekocht bij een andere garage. Super ervaring en super fijne auto

Super garage bedrijf

Ik kom al jaren bij Reinders. We hebben 2 auto s in onderhoud. De medewerkers denken altijd met je mee en staan voor je klaar. Christian, Erik en Jan en uiteraard de dames vd receptie helpen je met je vragen en zorgen ervoor dat je auto weer als een zonnetje rijdt.

Netjes en beleeft

De medewerkers zijn erg netjes!! We kwamen net voor sluitingstijd en toch werden we heel vriendelijk onthaald!! We hebben een goede auto gekocht em alles is erg netjes en snel gecommuniceerd en afgehandelt.

Correct en snel

Afspraak is zo gemaakt. Auto voor service zelfs opgehaald en weer terug gebracht.

Prima garage, hele goeie service en competente medewerkers !

Goed geholpen!

Ik kreeg duidelijk advies over wat er aan de auto moest gebeuren. Welke kosten dit met zich mee bracht voor de reparatie. Leen auto mee voor de periode.

Top bediening en service

Alles perfect geregeld! Wat meer te zeggen?

Goed geholpen.

Prettig en snel geholpen

Fijn bedrijf met prettige medewerkers en snel en efficiënt geholpen.

echt een goede autozaak/garage

Vanmorgen mn auto opgehaald. Er werd tijd genomen om alles uit te leggen. K had wat extra dingetjes die ik graag erbij wilde,was geen probleem. Gedeeltelijk zelfs kosteloos. Menig garage kan hier een voorbeeld aan nemen. Auto stond er piekfijn bij. Ga zo door.

Komt afspraak na

Abdijweg 62