Het is lang geleden dat ik zo trots en tevreden in een auto heb gereden. Heb mijn BMW zojuist gekocht bij van Remmen-Gademan. Voor de koop verschillende gesprekken gehad met Rick over wat ik zoek en wat er mogelijk is en meerdere proefritten gehad. Met als uiteindelijke resultaat een geweldige auto (precies wat ik zocht) binnen mijn budget. Kortom: geweldige service, geweldig geholpen, veel vertrouwen, geweldige mensen, geweldig bedrijf. Het maakt me gelukkig dat dit nog zo kan in deze tijd, je maakt wel eens wat anders mee.
Alles top!
Zeer vriendelijke en klantgerichte aanpak. Ik vond precies de auto waar ik naar op zoek was, maar met een service die veel hoger lag dan ik had kunnen verwachten!
Hele goede service, betrouwbaar en zeer deskundig.
Enige tijd terug al een beoordeling geplaatst die zag op de aankoop van onze nieuwe auto bij Rick van Remmen. Deze beoordeling ziet op de geboden service na aankoop. In de door ons gekochte auto bleek n.l. in Duitsland een gedateerde Navi-box te zijn geplaatst. Toch jammer, dus contact gezocht met Rick van Remmen. Geen enkel probleem voor Rick, na enkele weken kregen we een nieuwe Navi box opgestuurd. Dus ook de nazorg verdient een pluim!!
Omdat ik geen voorkeur voor een bepaald merk had , ben ik eerst met Rick om de tafel gaan zitten om te kijken aan welke voorwaarden de nieuwe auto voor mij moest voldoen. Rick is toen op zoek gegaan, en enkele weken later werd ik gebeld. Hij had een auto gevonden die misschien aan mijn verwachtingen zou voldoen. Tijdens de ( lange ) proefrit kreeg ik alle tijd om te zien of dit de auto was die ik zocht. Ook nam Rick de tijd om alle vragen die ik nog had te beantwoorden. Met een goed gevoel een super auto gekocht !
Jaren terug onze eerste Mercedes c klasse gekocht bij autobedrijf Van Remmen en Gademan. We werden erg vakkundig en prettig geholpen door Rick van Remmen. Recent werd die auto gestolen. Geen moment van twijfel. Bellen met Rick. Zoals verwacht wederom erg behulpzaam en meedenkend. In overleg gekozen voor een auto uit Duitsland. De auto werd door ons vanaf een foto gekocht in de wetenschap dat Rick zorg zou dragen voor een grondige inspectie en beslist niet tot aankoop zou overgaan als de auto niet in uitstekende staat zou verkeren. Alle formaliteiten werden ons door Rick uit handen genomen. Op de dag van levering werden we keurig opgehaald in Doetinchem alwaar we met de trein naartoe waren gereisd. Wederom kregen we een vakkundige uitleg over de auto waarbij opnieuw de liefde voor het vak bij Rick duidelijk waarneembaar was. Het leek wel of hij zijn eigen auto aan ons showde. Nu hopen we jaren plezier te hebben van onze nieuwe Mercedes c klasse. De volgende auto zal zeker weer worden gekocht bij autobedrijf Van Remmen en Gademan (bij Rick natuurlijk). Een bedrijf waar je 100% vertrouwen in kunt hebben.
Na enkele autobedrijven bezocht te hebben, belde ik van te voren Rick op om de prachtige CLA 250 AMG te mogen aanschouwen. Nog geen uur later kwam ik daar aan en stond de auto mooi gewassen en klaar voor een proefrit! Dit was opvallend, want bij een Mercedes-Benz dealer had ik een proefrit aangevraagd en vervolgens niks meer van gehoord. Wat mij tevens opviel was de hoeveelheid kennis over de Mercedes-Benz auto\'s (veiligheidssystemen, pakketten en opties, etc.). Ook dit had ik hiervoor anders ervaren. Na een uitermate tevreden ritje, kwamen we al vervolgens snel tot een overeenkomst. Hierna verliep de afhandeling soepel en nog geen week later was deze prachtige auto van mij! Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
wij hebben zojuist,een auto gekocht bij dit bedrijf en zijn tot volle tevredenheid geholpen.De verkoper Rick is een zeer vriendelijke jongeman die met je meedenkt en helpt waar hij kan.Ik wil iedereen dit bedrijf aanraden een auto te kopen,ze hebben veel super mooie auto s staan.mvgr paul
Ondanks dat mijn voorkeur uitging naar een lokale Mercedes Benz \"occasion dealer\", besloot ik toch erop uit te gaan en een 150KM durende rit vanuit Den Haag te trotseren vanwege de keurige advertenties op het internet en de goede referenties over het bedrijf. Eenmaal aangekomen in Zeddam(Gelderland) heb ik \"van Remmen-Gademan\" ervaren als een super betrouwbare familie autobedrijf met verstand van zaken. Stipt op tijd werden wij vriendelijk ontvangen door eigenaar Rick die ons begeleidde naar de auto in kwestie. Zoals de advertentie het al verwoordde was de auto werkelijk in \"smetteloze\" staat. Het duurde niet lang voordat wij eruit waren qua prijs en inruilwaarde en kort daarna was ik trotse eigenaar van een splinternieuwe(uit 2013) Mercedes Benz E-klasse met een mega dikke AMG pakket erop. Dank Rick & Crew, jullie zijn toppers!
Fijn familiebedrijf waar de klant nog echt koning is en persoonlijk contact voor op staat. Kom hier al jaren naar volle tevredenheid.
Heel toevallig ben ik twee en half jaar gelden in contact gekomen met garagebedrijf van Remmen-Gademan. De reden, ik was op zoek naar een Mercedes C klasse en via e en oud collega, die woont in Gaanderen, werd mij van Remmen-Gademan aanbevolen. Het eerste contact was dusdanig positief dat er voor mij als westerling een wereld open ging. Bijzonder prettige mensen, zowel Rick als zijn vader. Rick heeft er voor gezorgd dat ik een geweldige Mercedes C klasse kreeg, waar ik met heel veel plezier 2 jaar in heb gereden. Ook het onderhoud werd door hen gedaan en klasse uitgevoerd. Toen mijn vrouw en ik besloten dat wij een hoge instap auto wenselijk vonden, heb ik logischerwijs direct contact opgenomen met Rick van Remmen. Mijn voorkeur ging uit naar een BMW X3. Rick is voor mij op zoek gegaan en na nog geen 2 maanden kwam hij met een hele mooie BMW X3 aan. Precies de auto die ik zocht. Qua prijs en inruil waren wij er binnen no time uit. Ik rijd nu een kleine 2 maanden in de X3 en ben uiterst tevreden over de auto. Ik beveel van Remmen-Gademan dan ook van harte aan, service is optimaal en ook de after sales is super.
Zakelijk en privé al 15 jaar meer dan tevreden over van Remmen cs. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen en ook nog eens op een voortreffelijke manier. Bovendien ook nog eens voor een redelijke prijs. Laatste aanschaf zo goed als nieuwe Mercedes C Estate, 1900 km en kort daarna kocht mijn vrouw een Alfa Romeo Mito, geen merk is hen vreemd en gelukkig geldt dat ook voor de garage en het onderhoud. Ook daar geweldige gasten met kenmerkende Achterhoekse nuchterheid. Van Remmen is overigens niet alleen van het verkopen, ze waren een de eersten die mij sponsorden voor mijn deelname aan Alpe duZes. Aanrader dus!!
Tijd geleden zoekopdracht uitgezet. Werd keurig gebeld dat er een auto naar mijn smaak beschikbaar was. Auto stond in perfecte staat en glimmend klaar. Na uitvoerige uitleg en flinke vrijblijvende testronde. Na enkele dagen besloten de auto aan te schaffen. Autohistorie was volledig aanwezig en keurig bijgehouden. Aantal keer terug geweest voor uitleg opties en werd alle tijd genomen. Een blije klant!!
Super service. Doen wat ze zeggen. Op zoek naar een \'volle\' Audi en gevonden. Jee kunt altijd binnenlopen voor advies of als er iets moet gebeuren. Geen drempel. Persoonlijke benadering en geen gladde verkoop. Denkt echt met je mee als het gaat als het gaat om een auto die echt bij je past. Ik hoef niet meer verder te zoeken als ik op zoek ga naar een andere auto. Kom hier zeker altijd terug.
Mijn Saab ingeruild voor een bijna nieuwe BMW 3 hier, en ik moet zeggen: dit bedrijf is een zeer positieve uitzondering in de niet altijd even betrouwbare autobranche. Direct een goede eerste indruk: eenvoudig gebouw, goed onderhouden, opgeruimd uitziende werkplaats, geen onnodige opsmuk in de receptie maar alles is wel netjes en schoon. Zeer vriendelijke mensen zonder overdreven \'plakkerige\' verkoophoudingen, Rick staat je zelf te woord, en komt zijn woord ook na. Nadelen worden niet verzwegen. Betrouwbaar en goed bedrijf, hier kun je geen miskoop doen.
Na ruim 34 jaar merktrouw te zijn geweest heb ik de overstap naar een Mercedes CLA gemaakt. Na het uitbrengen van dit model was ik direct gefascineerd door het mooie lijnenspel Maar ja, wat zeggen plaatjes? Rijdt zo\\\'n auto wel lekker en voel ik mij er ook prettig in? Hoe zal het autobedrijf bevallen waar ik de auto misschien ga kopen? Kortom allemaal vragen, waarbij ik eigenlijk ook het gevoel van \"moeilijk loslaten\" had. De 34 jaren waren altijd plezierig en nooit een ontevreden gevoel over de dealer en de werkplaats.uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een proefrit gaan maken met een CLA.Wat een auto, wat een gevoel..... Dit moest de nieuwe auto gaan worden, maar in welke uitvoering dan? In mijn zoektocht kwam ik een advertentie tegen op internet van autobedrijf Van Remmen-Gademan uit Zeddam. Iets verder weg dan gepland, maar eenmaal aangekomen bij het bedrijf viel direct op wat een mooie auto\'s hier worden verkocht. Uitgestapt en bewonderend om mij heen kijkend naar al dat moois werd ik begroet door de enthousiaste en zeer correcte Rick. Niet afstandelijk en direct een warm gevoel. Vol passie toonde hij mij de CLA met AMG pakket. Een auto waarvan het kenteken aangaf dat deze 1 jaar oud was, maar met een uitstraling alsof hij nieuw uit de showroom kwam. Nagenoeg alle te bedenken opties zitten op de auto en eenmaal achter het stuur gezeteld moest er maar een rondje gereden worden volgens Rick. Nou had ik mij voorgenomen dat ik ten opzichte van mijn vorige auto geen pk\'s meer wilde inleveren. Dit was de CLA 180 met 122 PK dus. Daar waar o.a. AW zich nogal negatief uitdrukt over de combinatie auto en PK\'s gaf Rick al aan dat dit wel eens mee zou kunnen vallen. Ja, ja, dat zegt elke verkoper dacht ik nog.... Al na een paar honderd meter was ik al om; wat een fijne auto en wat een comfort met sportiviteit gecombineerd in deze uitvoering! En die PK\'s, voor mij meer dan voldoende, zeker in het huidige verkeer. Terug bij Rick in een zeer gemoedelijk en ongedwongen gesprek de onderhandelingen gevoerd. Eerst nog even overleggen met de echtgenote en afgesproken dat Rick de volgende dag contact zou opnemen. Exact op het afgesproken tijdstip belde Rick. Dat zijn afspraken! Uiteindelijk in de auto gestapt en naar Zeddam de nieuwe aankoop met een handtekening bekrachtigen. Wat een gevoel; een zeer prettige onderhandeling, een mooie fijne auto, wat een dag. Op de afgesproken dag de auto op gaan halen. Wederom een zeer hartelijk ontvangst en in alle rust de de zakelijke dingen afgehandeld. Ook de uiteindelijke overdracht werd door Rick op een zeer plezierige wijze gedaan. Alle tijd en in alle rust werden de functies van knopjes, schakelaars en handels uitgelegd. De telefoon geïnstalleerd en daarmee klaar voor \"het nieuwe genieten\". Wat een positieve reacties van familie, vrienden, kennissen en collega\'s! Een aantal dagen na de levering werd ik door Rick gebeld met de vraag of de auto beviel. Dat is nog eens een klantbenadering. Het koud watervrees na 34 jaar merkentrouw is geheel verdwenen en zeker niet alleen door de auto en de looks! Een nieuw adres met een warm gevoel, gecombineerd met kennis en passie voor auto\'s. Geweldig!! Rick en medewerkers nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer.
Mijn naam is Huib Kemper uit Hoofddorp ik was op zoek naar een mooie gebruikte Mercedes C klasse van +/- 3 jaar oud deze heb ik uit eindelijk gevonden bij Van Remmen-Gademan B.V. in Zeddam een auto bedrijf dat eerlijkheid en betrouwbaarheid uit straalt. De ene auto is nog mooier dan de ander keus te over.Een geweldige service en vriendelijkheid en goede prijs terug voor mijn oude auto. Hier ga ik zeker terug komen als ik weer op zoek ga naar een gebruikte auto. Rick bedankt voor de geweldige service.
hallo, Mijn naam is John Lovering en heb een geweldige Mercedes A-klasse gekocht bij autobedrijf Van Remmen Gademan in Zeddam. Ik koop altijd een auto bij een dealer maar zag deze auto staan bij Van Remmen Gademan in Zeddam geen Mercedes dealer maar alleen maar Mercedes op het terrein. De een nog mooier dan de ander. Mijn oog viel op een geweldige rode A-Klasse. Ik mocht gelijk een proefrit maken en was meteen verkocht. En toen moest er nog even gehandeld worden. 10 minuten en we waren er al uit goede prijs voor de Mercedes en goede inruil voor mijn auto. ik moet echt zeggen nog niet eerder meegemaakt bij een dealer. en na 5 dagen telefoon, Van Remmen met de vraag hoe bevalt de Mercedes. Nou heel erg goed zei ik. Ik vind Van Remmen een geweldig goed bedrijf met een fantastische service. Als ik een cijfer moet geven een 10.Top bedrijf. groetjes John Lövering.
(Klant)Vriendelijkheid kent zeker geen grenzen. Zo ook begrip voor de koper. Dus geld is niet het aller belangrijkste. Deze indruk heb ik van dit autobedrijf
Vorige week hier een prachtige z.g.a.n. (2 jr) mercedes C klasse gekocht. De gesprekken/onderhandelingen voorafgaand verliepen uiterst correct en respectvol. Hebben een goede en eerlijke prijs bij inruil gekregen. Je voelt de betrokkenheid van dit bedrijf (Rick) en hier schrijft men Service met een HOOFDLETTER. Zijn ervan overtuigd dat dit ook na de aankoop het geval is!! Wij kunnen een ieder aanraden een bezoek aan dit bedrijf te brengen. U zult er zeker (net als wij) geen spijt van hebben/krijgen.
Een absolute topper. Het ontvangst en de manier waarmee ze je benaderen is echt servicegericht. Gemotiveerd, deskundig, enthousiast zijn woorden die dit bedrijf speciaal maken. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Deze mensen willen dat je met een goed gevoel een auto bij hen koopt voor een aantrekkelijke prijs. En dan niet zomaar een auto, maar een van topkwaliteit. Op een schaal van 10 is deze garage 11.
Beste lezers. Bij dit familie bedrijf een prachtige BMW 325i aangeschaft. Veel deskundigheid en toegankelijkheid bij dit bedrijf, je voelt je thuis. Leuke ontvangst buiten kantooruren en er wordt behalve aandacht aan de auto ook aandacht aan de klant besteed.Dag na aanschaf wordt er zelfs gebeld of alles naar wens is. Dat is nog eens service. Leuk personeel. Top
Prettig ontvangst en plezierige aflevering van de auto......echt een feestje, wat je nog maar weinig tegen komt in autobedrijven. Top mannen, ga zo door! Kees Verloon
Waanzinnig leuk hoe je hier geholpen wordt en het enthousiasme straalt ervan af. Vader en zoon doen hun uiterste best je een kwaliteitsauto te verkopen, waar je geen spijt van krijgt. Goede prijs gekregen voor de inruil en de auto die geleverd werdt was splinternieuw. De volgende auto, wederom bij Rick en zijn vader, 100% Gekocht C klasse AMG avantgarde in absolute nieuwstaat. Auto top afgeleverd en reuze tevreden, aanbevelings waardig, ondanks de 1,5 uur reistijd. Compliment voor de gehele service en ga zo door!
s-Heerenbergseweg 22
7038 CC Zeddam