Vriendelijke bekwame mensen die goede service bieden.

altijd prettig contact en behulpzaam

een afspraak maken en dan er op wijze dat je het beste de APK kunt combineren met een beurt zodat dit scheelt in de kosten.

Een tevreden klant.

Al jaren tot volle tevredenheid klant. Goede service en zeer vriendelijk personeel. De juiste auto is belangrijk maar een goede garage met deskundig personeel is net zo belangrijk.

perfect

Zoals altijd, goed werk.

TOP!

Lege accu en zoals gewoonlijk weer ouderwets goede service. Ondanks de drukte zat er binnen no time een nieuwe accu in en kon ik weer op weg. Wij zijn dan ook al vele jaren zeer tevreden klanten en hopen dat nog lang te blijven!

wij zijn zeer tevreden

Wij zijn al vele jaren zeer tevreden met de prettige omgang met de mensen van AUTO RUITER alles gaat volgens afspraak nooit geen problemen wij hopen er nog vele jaren er te mogen komen

gewoon super

met mijn 30 jaar ervaring .kan ik alleen maar zeggen het is super

Kom al een aantal jaren bij deze garage, de mensen zijn er vriendelijk en voor eerlijk! Wanneer er onverwachte reparaties zijn bellen ze netjes van te voren op.

gewekdig

de koffie staat klaar en ook de monteurs

Zoals gebruikelijk is de apk en jaarlijkse beurt uitstekend gedaan

Naast de gebruikelijke taken wordt er altijd gelet op andere zaken zoals de accu en advies t.a.v. brandstof.

Prima service en klantgerichte opstelling ook als wat al bijna sluitingstijd.

Lekke band. Auto niet meer te berijden. Stond op de N-weg. Honda Assistance gebeld. Transport snel aanwezig. En vervoer naar Auto Ruiter. Net voor sluitingstijd aanwezig en nog prima geholpen. En betalen. Dat komt wel bij de beurt in november.

Prettige gesprek met medewerker

De koop was zeer snel geregeld, mede door het prettige gesprek met de heer van der Meer. Ik ben als zeer tevreden klant weggereden met de nieuwe Honda Jazz.

Zoals altijd prima service!

van mijn Honda moest doordat er iets op de weg de auto uitgelijnd worden omdat de wielsporing en de board computer van slag was. Problemen prima opgelost en auto rijdt weer vanouds

Geweldige mensen die deze zaak drijven.

Eerste Honda elders gekocht maar wel direct bij hen in de service gegaan. Tweede Honda bij Barry gekocht, mooie deal.

De auto rijdt weer als een zonnetje.

Zoals gebruikelijk een vriendelijke en professionele behandeling. Alle genoemde problemen zijn netjes opgelost.

Prettig en adequaat geholpen

Bij een onverwacht probleem kon ik meteen komen en ben ik met nog iets anders meteen geholpen. Dank

Fijne garage

Goed geholpen, open en eerlijk, dus blijf graag bij deze garage

Reparatie is s nel en goed uitgevoerd

Prima garage met betrouwbaar onderhoud en advies

Ondank dat ik een ander merk auto bezit dan Honda kan ik toch prima tevreden zijn met nodige onderhoud wat periodiek aan de auto moet gebeuren. Als ik de auto ophaal na het onderhoud, merk ik aan alles dat er iets heeft plaatsgevonden.

goed verholpen

mijn auto startte soms moeizaam, Start motor ging langzaam rond. En soms helemaal niet, dan een booster erop en de auto starte. We dachten de accu, die vernieuwd, toen dachten we lekstroom en de accu gaat langzaam leeg, Maar de garage vond uit na zoeken en meten, het is de startmotor. kreeg een paar dagen een leenauto. Ondanks dat het zo druk, hebben ze de startmotor vervangen. Nu alles weer in orde, Goede service! Henk

vakkundige en prettige service

Positieve ervaring: snel, vakkundig en vriendelijk personeel.

ik ben keurig en precies geholpen en bijgehouden met het verloop.

Zij en ik waren op tijd; ik werd op de hoogte gehouden met het verloop en als er wat kosten gingen komen, netjes bijgepraat.

Super goede service

Goede snelle service en probleem vakkundig opgelost

Onderhoudsbeurt. Zoals altijd top voor elkaar!

APK en beurt uitgevoerd. Extra werkzaamheden vooraf gemeld en besproken.

Top service!!!

Vakbekwaam.