Zeer kundig en klantgericht

zeer kundig en klantgericht

Super goed

Goed makkelijk en snel

geweldig

Bij Auto Ruiter, denken ze altijd met je mee. Ook als je minder kilometers maakt, zodat er geen grote beurt nodig is, hebben zij een goed idee, en zeer aanvaardbaar.

Altijd prima

Altijd tevreden en nooit problemen.

Goede medewerking

Handige wachtruimte, lekkere koffie, prettige medewerkers die de laatste tien jaren hebben steeds goed voor mijn Honda gezorgd.

Top Service

Vriendelijk, behulpzaam, professioneel en vakkundige medewerkers.

Goede service en vakkundigheid. Geen vraag is te gek

Professioneel en vriendelijk

Het is fijn dat je tijdens het onderhoud van de auto, prettig kunt wachten en werken.

Prima service, Koel System vervangen naar volle tevredenheid.

goede dienstverlening en dito communicatie

auto logo voor apk-keuring en onderhoudsbeurt geweest. ben goed geïnformeerd over wat nodig was. vriendelijke en klantgerichte service. zeer tevreden.

Snel en goed

Jaarlijkse check en APK is weer snel en prima uitgevoerd.

Zoals altijd weer goed geholpen.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van wat er moet gebeuren. Waar mogelijk is er overleg over de noodzaak van bepaalde reparaties. Heel fijn!

Als altijd prima service.

Behulpzaam bij het oplossen van problemen, top Garage

Zoals verwacht

Alles naar verwachting

Geweldige auto gekocht, alles tip top in orde. Vriendelijk en zeer correct geholpen. Afspraken waren makkelijk en snel te maken. Omtrent de koop werd alles keurig netjes en snel geregeld. Zeer tevreden!

Tevreden klant!

Goede, snelle service

Alles is gedaan wat belooft is.

Weer prettig geholpen

Onze CR-V even aangeboden voor een servicebeurt waar ik op kon wachten. Een kopje koffie en een wandeling en daarna was het weer klaar. Prima.

Tevreden

Probleem? Je wordt direct geholpen.

service zoals we het graag willen

hier telt de klant nog mee.

Correcte behandeling en komen afspraken na.

Top garage

Vriendelijke en prettige service.

Top bedrijf

Heb onlangs mijn auto ingeruild voor een nieuwere en werd uitstekend geholpen. Wat een verschil met die grote dealers. Men is er eerlijk, behulpzaam en te vertrouwen. Bij het eerste contact had ik meteen al een goed gevoel en dat is zo gebleven. Auto Ruiter is een absolute aanrader!

Klantgericht bij opzoeken en oplossen probleem.

Een melding van een probleem werd herleid naar een verouderde accu. Accu werd vervangen en hoefde pas betaald te worden nadat gebleken was dat het probleem inderdaad was opgelost.

Oosteinde 21

2291AA Wateringen