Prima als altijd

Goede service ,duidelijke uitleg van verrichte werkzaamheden

ga zo door

Al tientallen jaren service naar tevredenheid

Uitstekend, vakkundig en plezierige benadering door medewerkers.

Goede garage, prettige mensen.

De onderhoudsbeurt en APK zijn weer goed uitgevoerd!!!

Een super garage waar wij al jaren klant zijn en willen blijven

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Heel duidelijk over de rekening. Nooit het gevoel dat wij teveel betalen.

Uitstekende en vooral eerlijke service

Ik heb mijn auto bij deze garage gekocht en hoewel ik niet in de buurt woon kom ik voor onderhoud steeds weer terug. De service is erg goed en de monteurs zeer kundig. Voor mij is het belangrijk dat ik ook eerlijk geholpen wordt en dat doen ze zeker! Echt een aanrader!

Kwaliteitsgarage met heel vriendelijke mensen

Werkzaamheden worden altijd prima uitgevoerd en we worden altijd keurig behandeld

deskundig en klantvriendelijk uitgevoerd

deskundig en klantvriendelijk uitgevoerd

Betrouwbaar, goede service, niet duur

Al jaren een zeer goede service. Auto wordt elke keer weer na onderhoudsbeurt prima afgeleverd. Super.

Een heel goede dealer.

klantgericht. Service gericht. Goede communicatie.

betrouwbaar en vriendelijk

Ben al jaren klant bij auto Ruiter. Honda is voor mij nog steeds het meest betrouwbare merk. Door omstandigheden, omdat een bepaald type niet meer geleverd werd, ben ik overgestapt op een ander merk. maar ooit denk ik toch weer bij Honda terug te keren. Ondanks het andere merk ben ik weer gebruik gaan maken van de onderhoudsbeurten bij auto Ruiter.

wordt super geholpen staan altijd voor klaar

je wordt goed ontvangen door al het personeel en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd

goede service, prima personeel

Ik kom al meer dan 30 jaren bij Auto Ruiter en heb alleen maar positieve ervaringen. Technisch is Honda een betrouwbaar merk en tevens is de vakkennis en de dienstverlening van de medewerkers van hoge kwaliteit.

Prima zoals het hoort

Op tijd, normale prijs aan te bevelen!

Deskundig.

Alles wordt besproken geen verrassingen. Goede koffie.

Kleine eerste beurt voor mijn nieuwe hrv hev. De duur van de beurt was 3 uur (moest nieuwe software van de fabriek geupload ) de probleem met de accu zal daar mee verholpen worden. De upload van de navigatie heb ik zelf gedaan duur daarvan is 40 minuten. De service van de medewerkers is perfect.

Wederom goed en netjes

De beurt wederom goed uitgevoerd en advies voor de volgende beurt meegekregen zodat ik niet voor een verrassing komt te staan ( financieel) dat is zoals het hoort.

zoals altijd gewoon goed

40 jaar klant en geen moment getwijfeld aan deze garage. Altijd vriendelijk en gewoon altijd eerlijk en goed een aanrader voor iedere automobilist!!!!

Snelle en kwalitatief hoge ondersteuning!

Kwalitatief zeer goed personeel, werd snel hulp geboden, prima sfeer

Mooi en betrouwbaar bedrijf

Fantastische service zoals gewoonlijk

Ik ben dik tevreden over jullie service. OOk op zaterdag kon ik terecht.

Ik zou jullie direct aanbevelen.

Staan altijd voor je klaar

Navigatie werkte niet meer. Was pas verhuisd en wist niet zo goed de weg. Auto Ruiter gevonden en werd daar direct geholpen. Grandioos

Prima!

Goede service en vriendelijk personeel

Geweldige Service

Allemaal zeer behulpzaam, en kennis van zaken.

top

goede monteurs vriendelijk inde zaak en altijd een bakkie

Oosteinde 21

2291AA Wateringen