Uitstekende service !

Auto Ruiter kan ik eenieder aanbevelen. Prima personeel en alles wordt keurig en snel op de juiste manier uitgevoerd

Fantastisch

Prettige en goede service gekregen. Liesbeth Tang

verrassend

Een van de voordelen was dat bij deze Honda CRV er reeds een trekhaak op zat bij de aankoop van deze occasion. Op een zeker moment kwam ik er achter dat de voedingsspanning van 12 volt welke nodig is om de diverse apparaten in de caravan operationeel te houden domweg niet aanwezig was. Dat vond ik zeer verrassend. Het bleek echter te gaan om een extra accessoir welke geplaatst moest worden. Dat is dan ook gebeurt en nu werkt alles weer naar behoren in de caravan. Met dank voor de service en de leenauto.

Ik ben zeer tevreden

Altijd snelle service

Mijn ervaring met Auto Ruiter is al jaren heel goed. Goede service en duidelijk.

Alles wordt heel goed nagekeken. Bedankt

Heel klant gericht en goede service en altijd vriendelijk

Woord altijd uitstekend geholpen En komen altijd met goede adviezen .en zijn altijd eerlijk

Vriendelijk en deskundig

Keurig en snel geholpen

Fijne zaak, prettig personeel, lekkere koffie en bloemen toe. Wat wil je nog meer?

zie boven.

Bij de controle, heb ik het gevoel, dat ik naar de auto dokter ga.

Als ik mijn auto ophaal, heb ik het gevoel, dat mijn auto net zo blij is, als ik, omdat weer zo lekker rijd !

You are awesome!

Keep up with great service! Looking forward of buying a car from you again!

Uiterst tevreden.

Je wordt fantastisch geholpen, Afspraak word snel ingepland. De onderhoudswerkzaamheden worden correct uitgevoerd. Voor extra werkzaamheden word je gebeld, dan weet je waar je aan toe bent. Ervaar ik als zeer fijn. Ik kom al jaren bij Auto Ruiter.

Heel prettig

Vriendelijke en gastvrije

de auto voldoet aan mijn verwachtingen.

Altijd vriendelijk en snelle service

Ik kom hier al jaren en ben heel tevreden met de service en vriendelijkheid. Altijd begripvol en meedenkend. Bedankt voor de snelle reparatie, kon weer snel op pad.

Vriendelijke en goede service bij mijn aankoop van de auto.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. heb goede informatie gekregen over de auto die ik wilde kopen. De gemaakte afspraken werden nagekomen en het is een prettig bedrijf om bij te kopen. Ik raad het zeker aan als u een nieuwe of gebruikte auto wilt kopen!

Vriendelijk en behulpzame personeel; werkproduct prima in orde.

De communicatie vooraf was vlot, duidelijk en prettig. De bejegening vriendelijk en behulpzaam. Tip: bij de reparatie was de inschatting een uurtje. Dit bleek naderhand 2 uur te zijn. Misschien beter de wachttijd minder expliciet te noemen, of met een disclaimer (Bedrijf naar klant: "We hopen het te fixen in 1 uur. Maar het kan langer duren. In ieder geval binnen 2 uur moet het af zijn!" o.i.d. En dan met 'tussenstanden': "We hebben wat moeite gehad met..., daarom gaat het wat langer duren.") Vraag: zijn er 'leenfietsen' voorradig bij het wachten op de werkzaamheden? (dit bijv. i.v.m. zwakke gezondheid voor lopen naar het winkelcentrum tijdens het wachten) De tips doen niets af van het eerder gezegde: prima opvang, hulp, bejegening en afhandeling! Hartelijke groet, Arno

Bij APK keuring zelfs de doorsnede van de trekhaakogel opgemeten en het reservewiel bijgepomt,loopvlak banden gecontroleerd, steentjes eruit en een houtschroef! Gelukkig zonder lekkage

Zo als altijd "Helemaal TOP"

Bij deze garage voel je je welkom. Altijd een praatje. Altijd een kop koffie. Niet te beroerd om even met je mee te lopen naar jouw auto om te kijken en luisteren naar het probleem of probleempje. En kleine probleempjes worden, daar waar kan, gelijk even verholpen. Met andere woorden een garage waar je terug komt.

Honda service met ervaring

Honda is niet het goedkoopste automerk in aanschaf of onderhoud maar deze garage leverd goed werk.

corect

Een werplek die aanbevelen is.

Happy with Honda

Transparant, professioneel en nooit verrassingen met de rekening.

als altijd : gewoon weer netjes en goed.

Bijna 45 jaar klant. Dat zegt genoeg.

Geweldige service!

Altijd tijd voor uitleg en dat geeft vertrouwen

De controle en uitvoering was uitstekend

Niet alleen de APK is goed uitgevoerd, maar er is ook gekeken naar zaken die ik zelf niet heb gevraagd of geconstateerd. Dat geeft een goed gevoel dat de auto bij de Ruiter in goede handen is.

Oosteinde 21

2291AA Wateringen