Goede info over gang van zaken bij schadeherstel

De auto werd snel weer rijklaar gemaakt na schade. Het definitief herstel duurde langer maar verliep volgens planning. De leenauto was gratis en de factuur werd in zijn geheel betaald door de verzekering.

goed geholpen

je wordt altijd netjes geholpen. maar dit jaar schrok ik wel van de prijs. op deze kosten had ik niet gerekend.

Transparant; ik word niet met verrassingen geconfronteerd

Hebt daarvoor groot respect

Ik vind jullie werk aan mijn auto heel erg goed daarvoor ben ik vanaf Rotterdam naar jullie toe weer gekomen, en het zorg dat jullie aan klanten bied . vooral toen mijn dochter de auto kwam ophalen vonden jullie het niet veilig om terug te rijden met de band voor hebben jullie daarvoor een leen band van jullie er op gezet met vertrouwen dat de band terug bezorgd wordt vond ik fantastisch.

Geweldig zeer tevreden

Snel vakkundig vriendelijk perfect !

Very efficient and professional with a clear customer focus

I've had my car serviced at Auto Ruiter for a few years now and they have always exceeded my expectations in the quality of their work, the advice they give on maintenance, repair, and replacement, and the timeliness of their work. They are transparent in explaining any unplanned repairs or replacements, and I've had no complaints in my experience with them.

43 jaar klant en altijd tevreden geweest!!!!

Gewoon een vriendelijke en zeer betrouwbare merkbarere, met goeie koffie en vriendelijke mensen

Altijd prima geholpen!

Vaste klant

Al jaren breng ik mijn auto hier voor onderhoud /apk. Als je je auto goed onderhouden wilt hebben en eerlijke antwoorden wil op wat je het beste kunt doen met je auto, dan zit je hier goed!

Correct en prima geholpen.

Auto rijdt als een zonnetje

Al ruim 20 jaar klant bij Ruiter, vriendelijk, goede service en vakbekwaam.

Altijd goed

Professioneel en prettig.

Prettig en vakkundig bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Alweer fantastisch geholpen

Deskundig en snel geholpen. Klaar terwijl U wacht!

Er wordt goed meegedacht.

Tijdens een kleine beurt werd ook geconstateerd dat de banden aan vernieuwing toe waren. Binnen drie dagen geregeld, zodat we zonder problemen op vakantie konden.

Perfecte Service

Zeer goede service, leven met je mee, en ze nemen de tijd voor jou en je auto

zeer te vrede

zeer vriendelijk personen die er werken me verstand van zaken

aandacht voor de klant

Goede service, met aandacht voor de klant, voor mij een cijfer zeer goed. Komen gemaakte afspraken na.

Mijn ervaring als jarenlange klant is steeds uitstekend.

Super!

Ik kon mijn auto de vorige dag al brengen en de auto was de volgende dag weer netjes klaar. Vriendelijk en deskundig personeel en de kosten voor de grote beurt waren zoals ik had verwacht. Bovendien zijn wij elke keer weer blij met deze auto. Dit is onze eerste Honda en we hebben nog nooit zo'n fijne auto gereden. Relatief klein, dus lekker voor in de stad, maar rijdt qua comfort als een grote auto!

Deskundig en vriendelijk personeel

Heel goed

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Ik kan weer ongestoord auto rijden, ook na dagen stilstand.

IK mocht ook een half uur later de auto afleveren. Het stroomlek is in een korte tijd gevonden en verholpen. En er is als extra ook gekeken naar het oliepeil en dat is bijgevuld. Diverse vragen werden geduldig beantwoord. Nadat bij het wegrijden het VSA signaal al snel ging branden. Werd dat direct verholpen door alles te resetten.

HELEMAAL TEVREDEN

Door de jaren heen blijft de kwaliteit TOP

zeer tevreden en goed.

na jaren als klant ben ik zeer tevreden en je wordt altijd netjes geholpen en ze staan altijd voor je klaar.

بالطبع! إليك نموذجًا لتعليق إيجابي باللغة الهولندية يمكنك استخدامه أو تعديله حسب رغبتك: --- "Ik ben zeer tevreden met de service Ze waren professioneel, snel en vriendelijk. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare reparaties. Bedankt voor de geweldige service!"

Oosteinde 21

2291AA Wateringen