Grandioos

Werd de zelfde dag noch geholpen met problemen.Aardige mensen en de koffie smaakte ook goed

Top auto, top service.

Zeer tevreden met de nieuwe auto en de service van auto Ruiter.

plezierig contact

Altijd behulpzaam

Service van de bovenste plank.

Als het enigszins mogelijk is, word je bij probleempjes direct geholpen, vriendelijke mensen, altijd koffie en een praatje, als het werk klaar is, is het ook af.

Prima garage, kan op mijn auto wachten tot het klaar is. Daar kan ik een bakkie bij nemen internetten, of een boekje lezen Praatje maken met andere wachtende. Prima bedrijf Bedankt voor jullie service

Altijd uitstekende service!

Altijd uitstekende service!

Prima service zoals gebruikelijk

Prima service zoals gebruikelijk. Vriendelijk, persoonlijk en klantgericht.

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg

Ik word altijd netjes en vriendelijk ontvangen in een schone omgeving. De uitleg over de uit te voeren werkzaamheden is zowel vooraf als achteraf heel duidelijk. Daardoor geen onaangename verrassingen.

Auto weer super goed in orde gemaakt kan er weer jaren tegen + grote beurt + APK

Erg blij met auto ruiter komen er graag auto is altijd weer tip top in orde. Wil je een goede auto dealer ga naar Auto Ruiter ++++

Top service en eerlijk advies

Tijdens de apk keuring en beurt ben ik goed op de hoogte gehouden van aanvullend onderhoud en aanvullende kosten. Heel prettig en geen verrassingen dus.

Altijd deskundig,en goed geholpen!

Goede service,en koffie.

Zo als alle andere jaren super.!!

Zeer meedenkend

Uitstekend en klantvriendelijk.

Altijd top!

Erg fijne ervaring met Honda Ruiter. Vaak kan er wel wat tussendoor worden geregeld qua kleine werkzaamheden (lees: accu vervangen, ruitenwisserbladen e.d.)

Super zoals altijd!

Al 31 jaar klant bij Auto Ruiter en jij blijft klant wanneer je tevreden bent, toch? Nu een kleine beurt en APK en kon er even op wachten. Vriendelijk en snel geholpen met vakmanschap en een nette prijs. Wat zoek je nog meer bij een dealer? Honda CRV 12 jaar oud en nooit problemen. Dank en fijne feestdagen!

Hoe staat het met de follow up voor reparatie of vervanging van navigatiesysteem

Deze casus loopt nog. De heer van der Meer zou informeren naar een vervangend navigatiesysteem indien reparatie niet mogelijk of te kostbaar is! Tot op heden nog niets gehoord….. Het zou mooi zijn als er voor de jaarwisseling nog een oplossing komt!

Altijd snelle, kundige een vriendelijke service

Altijd snelle, kundige en vriendelijke service.

Uitstekende sevice

Eerste kennismaking was al meteen goed, snel en direct goed geholpen. Je krijgt een vertrouwd gevoel. Uiteraard helpt het ook dat ik een uitstekende auto hebt gekocht, honda hrv. Een aantal dagen na ontvangst met vragen gekomen, vriendelijk en direct geholpen. Ondanks de afstand zal ik de beurten zeker bij Auto Ruiter doen. Aanrader.

goede service en klantvriendelijkheid

snel en professioneel geholpen

Super tevreden en dat is echt waar

Van aankoop tot aflevering echt allemaal top altijd lekkere koffie erbij nee hoor wij zijn zoals reeds geschreven “super tevreden “

Professionele en vriendelijke zeer klantgerichte service.

Hij rijdt weer als een zonnetje

Altijd vriendelijk Altijd deskundig Altijd meedenkend Fijn adres!

je woord altijd goed en netjes geholpen en ze staan altijd voor je klaar

bijzonder fijn autobedrijf

als je naar binnen loopt voel je dat je welkom ben,bijzonder prettige mensen om mee te werken,,na afspraak gaat alles prima op tijd,, service is uitstekend ,en de koffie staat altijd klaar, kan het iedereen aanbevelen

Super service!

Zeer klantvriendelijk en super service.

Oosteinde 21

2291AA Wateringen