Alles volgens afspraak op tijd uitgevoerd.
Net een auto gekocht en prima geholpen. Ga zeker als dat nodig is nogmaals terug daarnaartoe. Eerlijke service en hulp.
Super vriendelijk staan gelijk klaar voor je. Helpen je goed.
Prima Goede service Afspraak is Afspraak daar houden wij van prettige feestdagen en gezond 2025
Onlangs heb ik hier een auto gekocht en ik ben ontzettend tevreden over het hele proces. Vanaf het begin werd er goed naar mijn wensen geluisterd en ben ik op een vriendelijke en professionele manier geholpen door Thom. Hij nam de tijd, gaf goed advies en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. De service was echt top en het hele aankoopproces voelde vertrouwd en prettig. Een dikke pluim voor Thom en het team. Alles bij elkaar was het een top ervaring! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto.
Via mijn zwager geadviseerd om bij De Rijk een auto te kopen. Nu kan ik een heel verhaal gaan houden, maar kort samengevat: Een Top organisatie!!!!!
Zoals altijd, en ik ben al lang klant, was de service prima. Heel vriendelijk personeel
Ik kwam bij dit bedrijf uit omdat zij een auto aanboden waar ik eerst eens van wilde weten of de op internet getoonde foto's en omschrijving accuraat waren (Je maakt wat mee als je een leuke twee de hands voertuig wilt kopen). Het moet je passen, maar wat een fijn bedrijf: geen overdreven gedoe maar doen wat ze beloven. De auto was exact zoals omschreven en de foto's toonde precies zoals hij was; een plaatje. Kortom, verkocht! De eigenaar van De Rijk had interesse in mijn auto. Kortom, snel geregeld. Dan de verkoper Thom. Wat een fijne vent is dat. Eerlijk en een meer dan prettige gesprekspartner. Kortom, ik weet waar ik in het vervolg mijn auto koop.
Goede communicatie, aardige mensen
Top service
Goede service, gewassen auto terug bij ophalen, vervangende auto meegekregen, altijd tijd om te luisteren en mee te denken, goede ervaring bij claimen garantie. Blijfvoiral deze dienstverlening voortzetten.
Beurt met APK en auto keurig gewassen , zoals we gewend zijn in een woord geweldig
Goed.
We zijn vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Dikke pluim
Beste heer Antonissen, hartelijk dank voor uw mooie recensie en veel rijplezier met jullie gloednieuwe Renault Captur Hybrid!
Bedankt voor de goede beoordeling, Richard!
Goede ontvangst en prettige gezellige sfeer . Ruim de tijd voor een proefrit met goede uitleg.
Bedankt voor het vertrouwen Lauw, en héél veel rijplezier met jouw mooie 'Soul Red' Mazda CX-3!
Super service! Groet Fred
Beste Fred, heel erg bedankt voor je mooie recensie en graag tot volgend jaar! Groetjes Team de Rijk
Zeer goede service , geen poespas !! auto netjes gewassen na onderhoudsbeurt !
Bedankt Marc en Miriam voor het vertrouwen in ons en fijn dat jullie zo tevreden zijn.
Goede service en klantvriendelijk personeel.
Bedankt voor de mooie review!
Er wordt van te voren gezegd wat de kosten zijn en daar houden ze zich aan. Mooi.
Ik had een raar geluidje. Ze hebben gezocht tot ze het vonden. Ondertussen gebruik mogen maken van een fijne leenauto.
Service tot de max! Er wordt meegedacht, deze service en klantvriendelijkheid nog nooit ergens meegemaakt. Chapeau voor dit bedrijf.
Uitstekende service
Ze zijn al hun afspraken nagekomen en je voelt je welkom in de garage.
Zeer tevreden over de aankoop van de wagen. Ook het overnemen van mijn oude wagen was in orde. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarom een mooie 5⭐️ waard! Dank jullie wel voor zeer goede service!
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!