Nadat onze vorige auto totall los gereden was, moesten we op korte termijn vervangend vervoer hebben. Er wordt mee gedacht in (tijdelijke) oplossingen en naar mogelijkheden die passen bij wensen en budget. Wij zijn blij met onze 'nieuwe' wagen en onze volgende..
Geweldige service en goed onderhoud. Persoonlijk,
Ik werd zeer hartelijk ontvangen en vooral het vertrouwen heeft mij doen besluiten om bij deze garage een auto te kopen. Er werd echt en eerlijk met je meegedacht. Ik heb een vrij oude auto gekocht en toen ik de auto kon ophalen stond deze te blinken met een rode strik op de auto bij de voordeur, echt heel leuk.
Als je afhankelijk bent van een rolstoelbus om je bewoners te vervoeren, dan is het geweldig dat er bij problemen met de bus direct gehandeld wordt. Probleem opgelost.
Ik kom hier al jaren voor de aanschaf en onderhoud van onze wagens. No nonsense bedrijf waar ik van hou, grote klasse heren en dames van Autobedrijf de Rijk. 5 sterren!
Alles prima geregeld, Receptie heel fijn, Rekening goede uitleg over werkzaamheden, Kortom prima geregeld
We hadden een paar kleine puntjes die moeilijk te omschrijven waren maar we hebben het goed uit kunnen leggen en daarna zijn de monteurs aan de slag gegaan om te zoeken wat er aan de hand was. Dit was iets kleins met de banden. Voor ons echt prettig om te weten want het was toen duidelijk dat het makkelijk te verhelpen was. We voelen ons echt serieus genomen en we waren heel blij dat de auto goed is nagekeken.
Klantgerichte service
Ontzettend goed geholpen in mijn zoektocht naar een andere auto. Ik kon meteen een proefrit maken, verkoop naar tevredenheid geregeld. Ze zeggen dat ik altijd langs kan komen als ik nog vragen heb of als er iets met de auto is en dat geloof ik ook oprecht.
De auto heeft een onderhoudsbeurt gehad en is weer tip top in orde
Zeer bekwame monteurs mooi fris bedrijf meedenkt en ouderwetse service!
Had bij dit bedrijf een mooie Nissan Pulsar zien staan. Na een leuk gesprek hebben te hebben gehad, hebben wij onze VW golf ingeruild. we hebben een eerlijke prijs voor onze VW golf gekregen. Vrijdag hebben we de Nissan Pulsar opgehaald en hij voldoet aan alle verwachtingen. Het was heel fijn om zaken te doen met dit bedrijf. :)
De apk keuring laten doen en dit is op een goede manier gedaan. Dus tevreden hoe het is gegaan!
Heb mijn auto gebracht voor onderhoud en APK. Communicatie goed en werk naar behoren uitgevoerd. Ik ben tevreden met het resultaat.
De eenvoudige wijze waarop je via de site een onderhoudsafspraak kunt maken is een sterk punt. De bevestiging van die beurt door een retour email is in mijn geval niet zo verlopen als voorgesteld, maar was geen probleem voor de volgende stappen. Omdat het een normale onderhoudsbeurt was, is het moeilijk na te gaan of alles correct is uitgevoerd zoals voorgeschreven, maar daar heb ik het volste vertrouwen in. Al met al, tevreden over de service!
Beste Cees, bedankt voor de mooie review. Zoals inmiddels besproken inderdaad iets mis gegaan via onze software, fijn dat u dat aan ons heeft laten weten! Graag tot de volgende keer.
Wij zijn super geholpen bij de rijk. Thom heeft ons zeer goed geholpen. Wij zijn blij met onze aankoop en hopen er lang plezier van te hebben .
Beste Wesley, bedankt voor de mooie review en bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf. Veel rijplezier met jullie prachtige Opel Mokka. Groet, Thom
Super service
Beste Szymon, dankjewel voor je mooie recensie en graag tot de volgende keer! Dear Szymon, thank you for your nice review and see you next time!
Ondanks wat problemen keurig netjes alles opgelost Ook goede service
Beste Jack, bedankt voor de mooie beoordeling van ons bedrijf. We wensen je veel rijplezier met de mooie Suzuki Vitara en graag tot volgend jaar.
Had hier een goed betrouwbaar gevoel.
Beste Robin, bedankt voor de mooie recensie en het vertrouwen. Fijn dat je een goed gevoel hebt bij ons bedrijf, graag tot ziens!
vakantie check laten uit voeren voor een prima prijsje àlles nagekeken en ik weer gerust gesteld
Fijn Arthur dat je met een gerust hart op vakantie kunt. Fijne vakantie en graag tot ziens.
Mijn gordel rolde niet meer op ,deze snel en vakkundig vervangen
Beste Arthur, bedankt voor het vertrouwen en de mooie review!
Ik kom al jaren bij jullie met mijn Mazda 5. Tot nu toe tevreden, maar de laatste beurt in juni is niet goed bevallen. 1) 2 voorbanden zijn met de APK keuring goed bevonden, maar na mijn angstige ervaring met aqua planning hebben jullie geconstateerd dat ze al vervangen hadden moeten worden. Dit zie ik als een zwaar minpunt. 2) Later zijn er na het weghalen van restmaterialen van mijn motorkap bescherming (binnenzijde) 3 schroeven niet teruggeplaatst van een beschermkap/plaat onder mijn auto. Deze kwam deels op de weg te hangen. Ik ben toen gelijk langsgekomen en dit is toen geconstateerd. 2 zaken die onzorgvuldig zijn gedaan en helaas grotere gevolgen hadden kunnen hebben! Gelukkig is dit niet gebeurd. M.vr.gr. Gert-Jan Vos
Beste meneer Vos, Wij vinden het zeer spijtig om uw review te lezen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u een slechte ervaring heeft met ons bedrijf. En dat zeker na zoveel jaren tevredenheid! De situatie is inmiddels diverse keren uitvoerig met u besproken, fijn dat we op goede voet de relatie kunnen voortzetten en wij de situatie - naar uw zeggen - goed hebben opgelost. Wij zullen er alles aan doen om uw verdere ervaring(en) met ons autobedrijf naar tevredenheid te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf de Rijk
Geen gezeur mentaliteit, niet lullen maar poetsen.
Zo is dat Cor! Bedankt voor de mooie recensie en graag tot de volgende keer weer.
De 1e ervaring aan de telefoon was al goed, gemakkelijk afspraak gemaakt voor apk. Auto gebracht en fiets meegenomen. Twee uur later weer opgehaald. Geen rare extra kosten, eerlijk advies over de banden die de volgende keer aan vervanging toe zijn. Gewoon ouderwets, goed, eerlijk bedrijf.
Beste Kees, bedankt voor je mooie review. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan ons bedrijf zo fijn en laagdrempelig mogelijk te laten verlopen. Fijn dat dit gelukt is, graag tot ziens! Team de Rijk
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!