Mijn eerst auto er gekocht en ben er zeer fijn geholpen. De auto was sneller klaar dan verwacht. Een fijn bedrijf.
Bedankt Glenn en veel plezier met je mooie Seat Leon!
al een aantal jaren kom ik hier met mijn auto, ze zijn altijd vriendelijk netjes en duidelijk 1 belletje is genoeg en je wordt direct geholpen als dit nodig is.
Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen Tineke, dat is leuk om te lezen! We zullen er alles aan doen om dit gevoel te behouden bij u. Groet Team de Rijk
Goed en professioneel geholpen door automobielbedrijf De Rijk ,uiteraard naar de wensen van de klant
Beste Peter, bedankt voor het vertrouwen en veel rijplezier met de Peugeot 2008!
Mijn mazda grondig laten reconditioneren,14 jaar oud,rijdt en is weer als nieuw. Bedankt alle medewerkers van de Rijk.
Beste Toine, leuk om te zien dat u er blij mee bent, bedankt voor het vertrouwen! Groet Team de Rijk
Perfecte service en advies.
Bedankt John voor het mooie cijfer. Veel rijplezier met de mooie Range Rover!!
Geen eindeloos onderhandelen over de prijs, snel tot een goede deal voor beide partijen gekomen. Goede service, duidelijke afspraken, geen extra kosten achteraf.
Beste Bryan, bedankt voor de mooie recensie en het fijne contact. Heel veel rijplezier met de Renault!
Beste Jack en Carina, heel erg bedankt voor de mooie review en veel rijplezier met jullie mooie CX-5!
Aardige mensen en deskundig
Bedankt voor de review!
Keurig netjes en mooi bedrijf en zeer klantvriendelijk en gezellig ontvangen zo maak je nu deze tijd nog zelden mee ze nemen de tijd voor hun klanten beslist een aanrader voor iedereen die een andere auto zoekt !
Beste familie Pollemans, hartelijk dank voor de mooie review en het vertrouwen in ons. Heel veel rijplezier met de mooie Nissan Qashqai!
Mijn wensen en voorkeur voorgelegd. Geen maar, maar doorpakken is wat Thom heeft gedaan. Zijn inzet heeft er toe geleid dat ik met een goed gevoel over ben gegaan tot de koop van de auto. Klant is koning!
Beste Agnes, bedankt voor het vertrouwen en de leuke zoekopdracht. Veel rijplezier met de leuke Ford Fiesta!
Een fijn bedrijf waar je welkom bent, prima medewerkers en fijne service. Doen wat ze beloven en een mooie voorraad van prima auto's.
Bedankt voor de top recensie en heel erg veel rijplezier met de Kia Picanto. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en het fijne contact!
mijn tweede auto hier inmiddels en dat zegt genoeg Goede service en contact Betrouwbaar !
Bedankt voor het vertrouwen Arthur al deze jaren en heel erg veel rijplezier in de nieuwe auto. Een fantastisch merk én model! Groet, Thom
leuk contact komen afspraak na, direct to de point.
Bedankt voor het mooie cijfer, heel veel rijplezier met jullie mooie Audi A3!!
We hebben een mooie Opel Mokka gekocht bij hun . En service was top kwamen hun afspraken na en we zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst .
Beste Jan, hartelijk bedankt voor het vertrouwen en het mooie cijfer. Namens ons heel erg veel rijplezier en graag tot ziens! Groet, team de Rijk
Goede service, vriendelijk, blij met mijn auto :-)
Beste Anja, bedankt voor het fijne contact en super veel veilige en fijne kilometers toegewenst in jouw stoere Volkswagen Golf Cabriolet !!
Goede en snelle levering van mij auto en heel vriendelijk uitgelegd hoe alles werkt.
Bedankt voor de mooie review Kevin en veel rijplezier met de Alfa Romeo!
Zeer vriendelijke afspraken die altijd correct worden uitgevoerd.
Beste Jan, hartelijk bedankt voor alle jaren dat u al bij ons komt, wij waarderen dit zeer en vinden het ook fijn dat u zo tevreden bent! Team de Rijk
Goeie service vriendelijke verkoper! Nemen alle tijd voor je en niet opdringerig! Zoeken naar een geschikte oplossing en realistische inruil , kortom Alle LOF en erg blij met deze Bovag garage !!
Bedankt voor het vertrouwen, de mooie recensie en veel rijplezier!
Een volwaardig autobedrijf. Absoluut geen handelaar praktijken. Een verzorgde showroom vol met verzorgde en betrouwbare occasions. Geen haast en je voelt je welkom en gehoord. Gemoedelijke sfeer en duidelijke taal. Ook niet geheel onbelangrijk: GOEIE KOFFIE!
Beste Danny, bedankt voor het vertrouwen in ons, veel plezier met de prachtige Mazda 6! Groet, Thom
Ik ben goed geholpen om een keuze te maken tussen 2 auto’s en er werd daarvoor ook de tijd genomen ik werd vriendelijk behandeld ook bij het ophalen werd ik netjes geholpen bij het ophalen van de auto op de afgesproken tijd de verkoper was met iets anders bezig maar maakte tijd voor mij het was leuk om hier een auto te kopen groetjes Johan
Beste Johan, heel erg bedankt voor de mooie review. Veel plezierige en veilige kilometers toegewenst met de stoere Volkswagen Golf!
Een bedrijf waar we steeds terug keren om een auto te kopen om dat het gevoel goed is . Fijne verkopers en niet opdringerig . We hebben al meerdere autos gekocht en steeds tevreden nu een wat oudere auto gekocht van 2003 en deze is afgeleverd of hij nieuw is top geregeld onze dank hiervoor . Ook zijn alle afspraken netjes nagekomen .
Wat leuk om te lezen Twan, heel erg bedankt voor het vertrouwen in ons. Super veel rijplezier met de Mazda en tot ziens!
Iedere keer weer, gepland en ongepland, keurig te woord gestaan en geholpen. Snelle service, duidelijke communicatie en veilig weer op weg.
Bedankt voor de top review! Team de Rijk.
Afspraken worden voor de 100% nagekomen.
Beste Jacques, bedankt voor het mooie cijfer en veel rijplezier met uw mooie Mercedes.
Fijn verwelkomd. Goede uitleg en ze nemen de tijd. Als er iets is of je hebt vragen dan staan ze gelijk voor je klaar. Vriendelijk en behulpzaam.
Beste Amber, bedankt voor de leuke review!
Zeer goede service en eerlijk autobedrijf. Vriendelijke groet familie otto.
Bedankt familie Otto voor het mooie cijfer en veel rijplezier in de mooie C-Klasse toegewenst. Groet, Jeroen.
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!