zeer goede service

ik kwam hier voor de eerste keer maar hoe ik werd ontvangen en geholpen gaf mij het gevoel of ik er al jaren vaste klant ben. l

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekend voorzien van advies en service

Mijn vriendin en ik hebben in de afgelopen periode beide een auto gekocht bij de Rijk. We zijn dan ook 2 keer heel goed geholpen met het uitzoeken van een geschikte auto waarmee de verkoopmanager goed rekening hield met onze wensen. Ook de service was fantastisch. Geen vraag is te veel en ze zetten graag een stapje extra. Het personeel is vriendelijk en alles behalve opdringerig. Dus 2 keer een fantastische ervaring gehad!

uitstekend geholpen

Ze hebben alle tijd voor de klant

service is o.k.

service is o.k.

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Goede service en zeer klantgericht

Al 2x een auto gekocht bij deze dealer en in onderhoud! Ze snappen de klantenwens bij aankoop van een auto of ze gaan voor je naar een auto opzoek! Voor onderhoud aan een auto, ze zijn altijd bereid om je weer goed op de weg te helpen zowel prive als zakelijk, dus goede service. Tot nu toe super tevreden en ze geven je uitleg/info als je erom vraagt met deze verkopers/monteurs kun je goed praten! Voor mezelf zit Mazda kwalitatief nu eenmaal in mijn hart! En ze verkopen/onderhouden ook nog anderen merken auto's voor ieder wat wils! Ik zou zeggen ga er ook is kijken, ik beveel het aan!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima serviceniveau, vakbekwame medewerkers.

Goed en vriendelijk geholpen, door vakbekwame medewerkers. Als hun goed zijn voor mij, ben ik dat ook voor hun.

vriendelijk en eerlijk

Goed gevoel of je daar al jaren kom top

Heel goed

Zeer goed begeleidt door Thom en gekochte auto voldoet volledig aan onze wensen. Garage heeft roestvorming dorpels aan auto mooi en vakkundig opgeknapt.

Klant is nr. 1

Je wordt super goed geholpen en ze denken echt met je mee! Ze nemen ook echt alle tijd voor je.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super goede en snelle service

Onze ervaring met de Rijk is fantastisch. Geen vraag is te gek en we hadden binnen een week de auto bekeken, proefrit gemaakt, gekocht en ook daadwerkelijk rijklaar in bezit. Geen overdreven verkoop praatjes, geen push om te kopen, gezellig bakkie koffie erbij. Wij als leek zijnde durven dit autobedrijf aan iedereen aan te bevelen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Tweede keer een auto gekocht hier. Ontzettende aardige verkoper en ander personeel. Service is echt uitmuntend op alle vlakken. Heel goed bedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer prettig en makkelijk zaken kunnen doen

Zeer relaxed een mooie gebruikte auto gekocht die ook nog eens scherp geprijsd was. De auto werd zelfs nog eerder afgeleverd dan gepland. Ik ben zeer tevreden over zowel de auto als over de verkoper.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Excellent vehicle and customer service!

I just wanted to write you a quick note to thank you for your honesty, dedication and for going above and beyond while selling me Mercedes GLK. Thank you again for your effort and its really appreciated!

Serviceverlening in orde

Alles prima verzorgd

Prima ervaring

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Prettige en professionele mensen met oog voor de klant.

Ondanks de beperkingen door wegopenbrekingen en de coronamaatregelen een heel prettige manier van zaken doen, zowel bij de proefrit en aankoop als bij het afhalen van de auto. Een garage die ik zeker zal aanraden bij mensen!

Prettig contact

Werden netjes ontvangen. En geholpen. Ook werden we goed op de hoogte gehouden over wanneer de auto klaar stond Blij met de nieuwe auto

Denkt echt met je mee

Twee zeer goede ervaringen. Bij APK goed overleg in verplichte en optionele reparaties. Ook toelichting op eventueel te verwachten kosten volgend jaar bij APK. Daarnaast wilden we een andere auto inruilen voor grotere gezinsauto. Thom heeft als verkoopadviseur pro acties autos doorgestuurd die aan onze wensen voldeden. Na paar proefritten onze nieuwe auto gevonden waar we heel blij mee zijn.

Compleet!

Ik ben vanaf het eerste contact, dat was het telefonisch, vriendelijk ontvangen. Opvallend is de bejegening van alle medewerkers van dit bedrijf dat zie je bij allemaal. Tenslotte is het bewijs toch in de auto die je van ze koopt. Alles precies wat ze hebben beschreven met als verrassing dat de kwaliteit ook echt is wat ze beloven. Kortom, een tevreden klant.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijn verloop van de aankoop en verkoop van de auto.

Het contact was prettig en open. Ik heb de informatie gekregen die ik wilde over de Mazda 3. Daarnaast was de onderhandeling prettig en was er snel een overeenkomst. Het bedrijf wekt vertrouwen, ziet er netjes uit, het contact is direct en persoonlijk.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

klantvriendelijk en komen afspraak na!

Kwamen voor een andere auto! Heel klantvriendelijk geholpen door Thom geen vraag was te veel voor hem en nam alle tijd voor ons. Tussentijds een update van de auto! Bij ophalen was de auto helemaal rijklaar en alles zoals afgesproken. Nogmaals bedankt voor de fijne service zijn blij met de Fiesta!!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Gastvrij en vriendelijke mensen die goed hun afspraken nakomen

Positieve ervaring, bij autobedrijf De Rijk. Mercedes SLK gekocht, zeer tevreden over afhandeling van de zaken

Rustig en ongedwongen sfeer

Bij de aankoop van onze auto zijn we goed geholpen. Afspraken werden netjes nagekomen en er was sprake van een ongedwongen sfeer.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk en men heeft alle tijd !!!

Na raadplegen van de website en omdat ik op zoek was naar een jonge gebruikte Mazda konden we snel tot een deal komen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Heel erg fijn geholpen en een super auto

We kwamen onaangekondigd kijken voor een auto. Op dat moment kwamen anderen al een proefrit maken en een optie namen op de auto. We werden op de hoogte gehouden over het verloop of deze wel of niet verkocht werd. De auto werd niet onder de optie van die mensen verkocht, wat heel eerlijk was. Uiteindelijk ging die koop niet door en werden wij gebeld en konden wij de auto kopen. Dat gedaan.

Vossendaal 41

4877 AA Etten leur

Over Automobielbedrijf De Rijk B.V.

Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!