Fijne samenwerking

Prima service, prima prijs

Fantastisch

Zoekopdracht gegeven en hebben een auto gevonden geheel naar wens. Goede afhandeling bij levering. Zeer tevreden

Top geholpen

Voor een beurt langs geweest als netjes gedan en de auto gewassen en gestofzuigert terug gekregen

Zeer klantvriendelijk, snel geholpen

Met veel plezier een occasion gekocht bij De Rijk. Alles op en top in orde. Klein dingetje in de garantie zonder discussie snel besteld en gefixt. Heel vriendelijk personeel in de showroom en de werkplaats. Ik voel me daar echt geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Wist van de afspraak af en een prettige ontvangst. Kon wachten op de bandenwissel.

Uitstekende service

Goed geholpen vriendelijk personeel vakundig onderhoud

betrouwbaar

Betrouwbaar

• Reden bezoek Reparatie

Zeer correct en netje bedrijf

keuring

De keuring is vlot verlopen . Alleen jammer dat er een herkeuring was , en dat doet pijn omdat je dan als het tegen zit twee uur moet wachten en dat is heel jammer . maar verder is alles goed verlopen dus altijd de moeite waart om daar te laten keuren , en ook de beurten te laten doen .

Top bedrijf

Van moment van binnenstappen tot aankoop geweldig geholpen wordt met je meegedacht en goede service.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk, transparant en goede kwaliteit

Werd goed geholpen, kreeg ruim de tijd voor een proefrit, transparant in informatie en snelle oplevering. Uiteraard even afwachten hoe de auto zelf zich houdt maar voor nu prima.

Uitstekend geholpen.

heel fijn en persoonlijk.

• Reden bezoek Reparatie

Een garage waar de klant centraal staat

In september hier onze auto gekocht. Toen al super geholpen. Deze week hadden wij een storing in het systeem. Wij konden gelijk komen met de auto en is gelijk vakkundig weer opgelost. Meer dan tevreden over deze garage.

Zeer goede nette service

Zeer vriendelijk ontvangen. Keurige garage, nemen de tijd en zijn zeer vriendelijk. Aflevering ging sneller dan gedacht. Heel blij mee.

Prima ervaring

Voor het eerst een auto aangekocht bij De Rijk. Ben er prima ontvangen door de verkopers,zonder strak pak, maar gewone gasten, die alles in het werk stelde om de auto klaar te zetten voor een proefrit, terwijl ik daar niet eens naar gevraagd had. klasse. Auto gekocht en deze is keurig afgeleverd, conform de gemaakte afspraken. Ga zo door mannen, succes in 2025.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Alles volgens afspraak op tijd uitgevoerd.

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Net een auto gekocht en prima geholpen. Ga zeker als dat nodig is nogmaals terug daarnaartoe. Eerlijke service en hulp.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super vriendelijk staan gelijk klaar voor je. Helpen je goed.

Prima goed geholpen

Prima Goede service Afspraak is Afspraak daar houden wij van prettige feestdagen en gezond 2025

Een geweldige ervaring!

Onlangs heb ik hier een auto gekocht en ik ben ontzettend tevreden over het hele proces. Vanaf het begin werd er goed naar mijn wensen geluisterd en ben ik op een vriendelijke en professionele manier geholpen door Thom. Hij nam de tijd, gaf goed advies en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. De service was echt top en het hele aankoopproces voelde vertrouwd en prettig. Een dikke pluim voor Thom en het team. Alles bij elkaar was het een top ervaring! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto.

TOP !!!

Via mijn zwager geadviseerd om bij De Rijk een auto te kopen. Nu kan ik een heel verhaal gaan houden, maar kort samengevat: Een Top organisatie!!!!!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zoals altijd, en ik ben al lang klant, was de service prima. Heel vriendelijk personeel

Buitengewoon positieve ervaring

Ik kwam bij dit bedrijf uit omdat zij een auto aanboden waar ik eerst eens van wilde weten of de op internet getoonde foto's en omschrijving accuraat waren (Je maakt wat mee als je een leuke twee de hands voertuig wilt kopen). Het moet je passen, maar wat een fijn bedrijf: geen overdreven gedoe maar doen wat ze beloven. De auto was exact zoals omschreven en de foto's toonde precies zoals hij was; een plaatje. Kortom, verkocht! De eigenaar van De Rijk had interesse in mijn auto. Kortom, snel geregeld. Dan de verkoper Thom. Wat een fijne vent is dat. Eerlijk en een meer dan prettige gesprekspartner. Kortom, ik weet waar ik in het vervolg mijn auto koop.

Goede communicatie, aardige mensen

Top service

Vossendaal 41

4877 AA Etten leur

Over Automobielbedrijf De Rijk B.V.

Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!