Ik was op zoek naar een Mercedes E Cabriolet en die heb ik uiteindelijk gevonden bij Autobedrijf de Rijk. In het verleden een Mazda dealer en nu een service dealer voor Mazda en verkoper van alle merkenautomobielen zowel nieuw als gebruikt. Door het gevarieerde aanbod kwam ik deze Mercedes tegen. Ik werd geholpen door Thom, ik had het niet beter kunnen treffen een aardige en vriendelijke man die echt de tijd voor je neemt, dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ook heb ik even kennis gemaakt met Jeroen ik vertelde hem dat ik in het verleden wat oldtimers had gereden zoals een Alfa en een Triumph TR6 ook deze man is een echte automan met verstand van zaken Ik moest er wel een aardig stukje voor rijden maar de service van dit bedrijf heeft alles goed gemaakt en een prachtige auto opgeleverd. Ik kan u dan ook dit bedrijf van harte aanbevelen. Met vriendelijk groet, Cor Staal P.S. Nogmaals bedankt Thom
Mijn bmw 1 serie is pas geleden bij de rijk geweest voor groot onderhoud. Ik kreeg een aantal storingen waarmee ik zelf geen raad kon. Ik sprak erover met een vriend van mij, Thom vd weele en die zei nou mark wij kunnen daar wel iets mee. Week later stond hij er meteen met een bus en een kar op mijn auto op te halen. Paar dagen later kreeg ik een belletje over wat er aan de hand was. Ik kreeg toen advies over de auto van wat er allemaal kapot was. In goed overleg hebben ze het heel netjes gedaan en ben ik er super blij mee! Ook was het betaalbaar en hebben ze hem gelijk apk gekeurd! Mvg M. Klep
Werkzaamheden worden accuraat uitgevoerd en je krijgt prima adviezen, waar je zelf nog niet direct aan denkt ( bijvoorbeeld in mijn geval is het beter om EURO 98 te tanken i.p.v. 95, ook al is mijn auto prima geschikt voor 95, maar ik rijd te weinig kilometers, en dan is 95 erg vervuilend; hetgeen niet echt fijn is voor de motor. Op internet nagezocht en aan een pompeigenaar gevraagd en men geeft allemaal hetzelfde advies. Bij 3000 km per jaar en EURO 0,09 per liter prijsverschil. Verbruik 1 op 13,5 is dit zeer aanvaardbaar )
Ik kom hier al jaren......en het blijft altijd weer fijn om te zien dat er bijna niets is veranderd in de omgang met klanten !! Petje af !!
Fijn geholpen door autobedrijf De Rijk. Goede communicatie, en vlotte afhandeling.
Een verkoper die met je meedenkt.jong maar enthousiast en prettig om zaken mee te doen.
Vandaag een fijne Hyundai gekocht. Heel goed geholpen, geen vraag was teveel en de auto wordt netjes met garantie afgeleverd. Kan ze aanbevelen als je op zoek bent naar een occasion.
bedankt Jeroen voor deze mooie review.
Afgelopen week onze (handgeschakelde ) auto ingeruild voor een occasion - automaat. Prima inruilwaarde ontvangen voor onze eigen auto en de occasion die wij graag wilden hebben was ook prima geprijsd. Snelle en duidelijke reactie gehad op onze eerste vragen via marktplaats. Ook eerlijk aangezien er wel enige gebruikersschade op de occasion zat die we wilden aanschaffen. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Showroom en garage zien er tiptop uit. Kortom alles ziet er goed uit en voelt ook goed. Hoe de auto het gaat doen is uiteraard afwachten maar daarvoor hebben we dan ook garantie.
Hartelijk dank Margo voor deze schitterende review
Vanaf het eerste moment professioneel te woord gestaan en gemaakte afspraken zijn meer dan correct nagekomen. Na enkele maanden nog wat issues met mijn radio, die prima opgelost zijn.
Hartelijk dank Anton voor deze mooie review, en veel rijplezier en zonnige kilometers met jouw nieuwe Porsche Boxster
Tot nog toe tevreden klant.
hartelijk dank voor uw mooie review.
We zijn op een erg leuke manier geholpen. Snelle service en ook nog eens meegedacht om een probleem met onze huidige auto op te lossen!
Goede snelle service en afspraken worden goed nagekomen!
Veel plezier Gian met jouw prachtige Seat Ibiza.
Bedankt Thom voor de snelle en goede service gisteren! Hilde en Roel
Heel veel veilige kilometers in jullie prachtige Suzuki Vitara.
Wij zijn super netjes en vriendelijk geholpen. Werden goed geïnformeerd, proefrit was geen probleem en een hele leuke en aardige verkoper. Uiteindelijk tot een deal gekomen na een fijn gesprek!
Heel veel rijplezier in jullie prachtige Cx-5 en wij gaan er dan ook vanuit dat deze net zo lang mee mag gaan als jullie vorige auto.
Zaterdag langs geweest om voor een nieuwe auto te kijken. Konden gelijk een proefrit maken en daarna een advies gesprek met inruil etc.. zeer vriendelijk geholpen.
bedankt voor uw schitterende review.
Vriendelijk en vakkundig personeel die de tijd voor je neemt. Verkoper is totaal niet opdringerig en geeft goede uitleg over de auto. Auto keurig en volgens de gemaakte afspraken afgeleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. Fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Hartelijk dank Andre voor deze mooie review, en veel rijplezier in jullie moiie Cx-3!!!
Bij aankomst was de auto leuk gepresenteerd en het personeel was erg meedenkend en vriendelijk. Een goede uitleg gekregen over alles van binnen en buiten van de auto. Zeer tevreden over de service en heel blij met mijn nieuwe auto!
Bedankt voor het vertrouwen Jil, en veel rijplezier met jouw nieuwe C1.
prima service en auto was top afgeleverd
Bedankt voor deze uitmuntende review.
Wordt super geholpen en zijn eerlijk met als en goede koffie
Ivo bedankt voor het vertrouwen, en veel rijplezier in je nieuwe auto.
een hele goede service , de strik op de auto was heel attent ,wij zijn helemaal uit Arnhem gekomen dus bedankt voor alles .
bedankt voor het fijne gesprek en de prachtige review, veel rijplezier in jouw nieuwe Ford Fusion.
Garage straalt vertrouwen uit.
bedankt voor de mooie review, en veel rijplezier in jullie nieuwe Cx-5 !!!
Netjes en goed contact.
bedankt Sjaak voor de mooie review.
De Rijk heeft super service geleverd en zeer klantvriendelijk! We zijn blij met de aanschaf van onze mooie nette auto!
heel erg bedankt Ron voor de mooie review, veel rijplezier in jullie Jetta Hybrid.
Heel fijn dat ik een paar uur een leenauto had
hartelijk dank voor deze mooie review Janneke.
Ik kwam binnen bij dit bedrijf en voelde me gelijk welkom. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd goed naar mijn wensen geluisterd! Ik wil Tom bedanken voor de goede service!
Bedankt Jordy voor de schitterende review, en veel fijne kilometers met je nieuwe Opel Astra.
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!