Top bedrijf met uitstekende service!!!!

Ik kwam binnen bij dit bedrijf en voelde me gelijk welkom. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd goed naar mijn wensen geluisterd! Ik wil Tom bedanken voor de goede service!

Vriendelijk en betrouwbaar

Fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto. Thom is een vriendelijke en goede verkoper, reageert snel en is vooral niet opdringerig. Kortom; fijn bedrijf om zaken te doen.

Fijne garage.

Vandaag onze auto opgehaald.. Thom is een leuke verkoper waar je goed zaken mee kan doen. Auto is keurig afgeleverd volgens afspraak. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Was prettig zaken doen met zeer ervaren personeel, verstand van zaken, een luiterend oor en klantvriendelijk. Voor een volgende occasion ga ik zeker terug naar de Rijk SUCCES

Doortastend

Thom heeft op een prettige en snelle wijze gezorgd voor een deal. Is zeer proactief en alert op de details, luistert goed naar de klant en wensen. We zijn zeer content met de dienstverlening.

prima geholpen

Alles va A tot Z in de puntjes geregeld.

Vriendelijk en gastvrij ontvangst

Goed en vriendelijk geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk en snel schakelen. Waar voor je geld

Snel een auto kunnen aanschaffen. Duidelijk en goed geholpen. Auto naar wens en service ook!

Tevreden

Zeer tevreden goed geholpen top fijne feestdagen

Vriendelijk, kundig

Zeer vriendelijke medewerkers. Onderhoud wordt snel en kundig uitgevoerd. Ook wordt heel duidelijk (vooraf) aangegeven wat de kosten zullen zijn.

Prima bedrijf

Netjes en vriendelijk geholpen.

Klantvriendelijk Super

Bij de aanschaf van een gebruikte auto goede ervaring proefrit alles goed uitgelegd .En een redelijk prijs De verkoper was vriendelijk.Wij zouden jullie bedrijf zeker aanbevelen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

compleet weinig te wensen over

eerste ervaring bij De Rijk , zoals het mijn inziens hoort , netjes geen tijdsdruk , ontvangst netjes, aflevering auto top.

Mooi bedrijf.

Hartelijke ontvangst, de auto stond al klaar voor een proefrit. Daarna koffie gedronken, papieren afgehandeld en binnen twee uur reden we naar huis met onze nieuwe (gebruikte) auto.

• Ontvangst
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Van aankoop tot aflevering een top service

Vanaf het eerste contact erg persoonlijk en betrokken, niks is te gek. Niet de standaard verkooppraatjes maar een gezellige en hulpzame verkoper. Door het fijne gevoel de auto daar in onderhoud genomen! Bedankt Thom!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Klantvriendelijk bedrijf, waar men afspraken nakomt

Positieve ervaring met De Rijk. Reageert snel, komt afspraken na. Kennis van zaken, vriendelijk behandeld.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk duidelijk en prima service.

In mijn zoektocht naar een gezinsauto kwam ik uit bij de Rijk automobielbedrijf. Na mail contact ben ik uitgenodigd voor een proefrit. Ik kreeg alle tijd om de auto te bezichtigen en vragen te stellen. Een week later heb ik de auto gekocht.

Top service!

Goede gesprekken gehad met verkoper Thom. Auto gezien voor het poetsen, gekozen voor het afleverpakket en hier zeker geen spijt gehad. De auto was spik en span bij afleveren! Zelfs onderdelen waren nog vervangen. Oa achterlicht, spiegelkap, ruitschade opgeknapt, steenslag aangestipt en een uitgebreide onderhoudsbeurt. Buitengewoon!

Wederom snel en goed

Op alle vragen antwoord!

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Erg vriendelijke en goede service

Heel fijn contact met Jeroen en medewerkers

Heel prettig geholpen!

Tijdens onze zoektocht naar een auto met hoge instap kwamen we terecht bij Autobedrijf De Rijk in Etten-Leur. Daar stond een Volkswagen Tiguan in de showroom. Na, samen met verkoper Thom, de auto uitgebreid bekeken te hebben en een proefrit op een plezierige wijze onze auto ingeruild. Een paar dagen later stond de auto klaar voor aflevering. Een paar puntjes die tijdens het eerste gesprek naar boven kwamen waren keurig opgelost. Kortom een tevreden klant. Thom, bedankt voor het prettige zakendoen en het fijne flesje wijn en graag tot een volgende keer.

goeie garage

...

zeker een aanrader

een zeer betrouwbare garage, leveren de auto keurig af en zijn niet te beroerd om er extra dingen voor te doen.

Zeer prettig geholpen.

Thom heeft ons erg prettig en vriendelijk geholpen met de aankoop van onze auto !

Buitengewoon/perfect

Bij de verkoper was niets te veel en met hem was het goed handelen.

Vossendaal 41

4877 AA Etten leur

Over Automobielbedrijf De Rijk B.V.

Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!