Vanaf het moment dat we de auto hebben bekeken werden we erg vriendelijk geholpen. We mochten de auto een tijdje laten staan voor we hem konden ophalen. Prima geregeld.
Beste Ton en Marianne, bedankt voor het vertrouwen en de mooie beoordeling. Heel veel rijplezier met jullie prachtige Mercedes B-Klasse en hopelijk komen jullie op de koffie als jullie weer in Nederland zijn. Team de Rijk
Zeer goede ervaring met De Rijk B.V. Bij binnenkomst hebben we rustig de tijd gehad om naar de potentiële auto te kijken, vervolgens zijn we te woord gestaan door Thom. Door hem zijn we zeer aangenaam geholpen en hebben we een duidelijke uitleg gekregen. Ook de aflevering van de auto was top gereld. We zijn zeer tevreden!
Beste Coert, bedankt voor de leuke beoordeling en het vertrouwen! Heel erg veel rijplezier met jullie mooie Seat Leon!
Fijn geholpen, duidelijke uitleg, voelde meteen goed. Proefrit maken was geen enkel probleem. Kreeg voor mijn andere auto nog een eerlijke prijs terug. Top service. Kortom fijn geholpen, voor een volgende auto kom ik hier zeker terug.
Beste Bart, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling, gezelligheid en heel veel rijplezier met de stoere Mini!
Ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan. De keuring werd uitgevoerd, een leenfiets stond klaar. Ik ben een tevreden klant!
Beste Wendela, hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en graag tot de volgende keer. Team de Rijk
Met enige gereserveerdheid gezien mijn ervaringen met andere bedrijven door de jaren heen zijn wij bij deze autozaak tot volle tevredenheid tot een deal kunnen komen . Tot onze verrassing was de service en de ontspannen sfeer zonder enige verkooptechniek gewoon uitstekend te noemen. Wij zijn zoals het spreekwoord zegt ,, Niet over een nacht ijs gegaan,, Kortom dit is een bedrijf wat het vertrouwen volkomen waard is , ook zonder die bewuste ,,nacht ijs,, Wij zijn zeer tevreden en komen zeker in de toekomst onze volgende wagen bij deze zaak kopen. Volgende keer brengen wij zelf een taart mee , gewoon omdat de uitstekende service in alles gewoon buiten alle verwachting was , en graag wat terug willen doen .
Beste meneer Haast, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en het vertrouwen! Graag tot de volgende keer! Groeten Team de Rijk
Bij binnenkomst een vriendelijke ongejaagde ontvangst en ruimte om rustig je indruk op te doen om aangeboden auto te bekijken. Testrit op regenachtige dagen absoluut geen probleem. Ik heb kennis gemaakt met Thom die een van de verkopers is in het bedrijf en bij ophalen van de auto wederom een bakkie koffie met iets lekkers erbij en een praatje. Om af te sluiten is het een bedrijf met vriendelijke mensen met oog voor de klant die ik zeker zal aanbevelen en absoluut nog een keer terug zal komen.
Beste Martin, dit heb ik wederzijds zo ervaren. Bedankt voor de leuke gesprekken, het vertrouwen en heel veel rijplezier in jullie mooie Opel Astra!
je wordt vriendelijk ontvangen en je kunt rustig rondkijken men neemt de tijd voor je bij het kopen van de auto en bij het ophalen van de auto wordt alles zeer netjes en duidelijk uitgelegd.
Beste Miranda, heel erg bedankt voor het vertrouwen en de mooie beoordeling. Veel plezier van je prachtige luxe Renault Captur!
Vandaag een Ford Ka gekocht bij autobedrijf De Rijk. Er zitten 2 kleine deukjes in de auto, na dit aan te hebben gegeven werd er meteen een gepaste oplossing voorgelegd. Verkopers weten wat ze verkopen en hebben verstand van zaken. Verder erg klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden!
Beste Nikki, heel erg bedankt voor het vertrouwen en super veel plezier toegewenst met jouw leuke Ford Ka!
Bij deze garage krijg je fantastische service. Onze auto moest voor de APK-keuring. We werden door de garage gebeld om een afspraak te maken, de auto werd opgehaald en weer teruggebracht. Na de inspectie van de auto, zijn wij gebeld en werd er doorgenomen wat er aan de auto mankeerde en wat de kosten zouden zijn. Erg fijne ervaring met deze garage dus!
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling Frank!
Enorm goed geholpen. Eerst nog niet zo overtuigd. De verkoper gaf aan dat een proefrit geen probleem was. Na de proefrit was ik verkocht. De sfeer is goed en het personeel zeer vriendelijk!
Beste Shirley, bedankt voor de gezelligheid en het vertrouwen. Heel veel rijplezier in jouw stoere en luxe Alfa Romeo MiTo!
Nieuwe bandjes en hij gaat weer als een raket
Fijn om te horen dat de auto zo lekker rijdt na de onderhoudsbeurt!
Ik moest best een eindje rijden om mijn beoogde occasion te bekijken en een deal te sluiten omtrent de inruil (met kleine schade). Gewoon relax, men adviseerde mij eerst een proefrit te maken, alvorens te gaan onderhandelen.
Beste Fred, bedankt voor de mooie beoordeling en het vertrouwen. Veel rijplezier met de Peugeot 2008!
Wordt netjes en vriendelijk tewoord gestaan, kunt gewoon een fijn gesprek aangaan met ze ook als het niet over de auto gaat. Geen haast, ze nemen alle tijd voor je. Supper! Ook de auto die ik daar gekocht heb, is keurig afgeleverd!
Bedankt voor het vertrouwen en de leuke gesprekken Pablo en natuurlijk héél veel plezier met jouw stoere Audi A3!
Zeer vriendelijke verkoper (Thom), was zeer prettig om met hem de deal rond te maken, althans willen wij een slordige fout van de technische afdeling melden, wij waren onderweg met onze nieuwe auto, maar kwamen erachter door rook en stank van verbrande olie dat de monteur vergeten was de olie vuldop terug te plaatsen.
Beste Patrick en Patricia, nogmaals excuses voor het ongemak betreffende de olie dop. Verder heel erg bedankt voor het vertrouwen en ontzettend veel rijplezier toegewenst met jullie prachtige Mazda 6!
Wij hebben als vervanging van eenzelfde auto afgelopen zaterdag, een jonger exemplaar met minder km. op de teller bij De Rijk opgehaald. De verkoper van dienst, was zowel bij het eerste als tweede bezoek, bijzonder klantvriendelijk en service gericht. Ook de koffie was lekker. We gaan zien hoe de auto de komende tijd bevalt, de eerste kilometers dit weekend in ieder geval al wel!
Beste familie Lijffijt, heel erg bedankt voor de leuke gesprekken en het vertrouwen. Veel veilige kilometers toegewenst met de Citroën C2!
Erg relex gevoel al bij binnenkomst. De tijd om vrij rond te lopen en kijken. Eerst door Jeroen geholpen en daarna Prima afgewerkt door Thom!
Bedankt Gert-Jan en Thancy voor het vertrouwen. Heel erg veel rijplezier met jullie prachtige Mazda CX-3 maar dat zal zeker goed komen!
Snel en goed geholpen.
Beste Mart, bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik woon aan de andere kant van het land, daarom op basis van advertentie en mailverkeer een principeakkoord gesloten. Daar aangekomen een auto conform verwachting aangetroffen. Een klein deukje in de dorpel, daar zijn we ter plekke uitgekomen. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit en behandeling. Zo wil je een auto kopen!
Het aangename gevoel is wederzijds! Bedankt voor het vertrouwen en heel erg veel plezier met de leuke Seat Mii!
De verkoper was Thom, een jonge man. Vraag naar hem met he mis het fijn zaken doen.
Veel plezier met de stoere Opel Astra en bedankt voor de mooie cijfers!
Prettige benadering en komen afspraken na.
Bedankt Ingrid voor het vertrouwen en heel veel rijplezier met de mooie Renault Captur!
Hele goede service, wordt met je meegedacht. Personeel is heel vriendelijk, hier valt niets van te zeggen!
Bedankt voor de TOP beoordeling Kyra en gezelligheid, heel veel plezier met jouw leuke Toyota Aygo!
Vriendelijke service medewerkers en houden zich aan de afspraak. Prima bedrijf.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Frank en heel veel rijplezier met jullie mooie Mazda 3!
Ben erg goed geholpen. Kwamen netjes hun afspraken na en de koffie smaakt goed
Dankjewel voor het vertrouwen Stephan en veel rijplezier met de Renault Scenic!
Service is goed. Vooral de haal- en breng-optie is erg fijn. Er wordt meteen gebeld bij vragen. Afspraak maken via internet is handig en snel.
Dankjewel voor de goede beoordeling Carmen!
Ruim binnen afspraak en vriendelijke service
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!