Zeer goede service, vriendelijk personeel.
Wederom een auto hier gekocht , zo tevreden over de service en de eerlijkheid van de Garage. Bij deze garage denken ze met je mee en je wordt eerlijk behandeld ! Gewoon een topgarage en een Top Team. Voor mij geen andere garage meer ! Ben nog nooit in mijn leven bij zo'n goede betrouwbare garage geweest. Bedankt weer voor de goede service en de fijne afhandeling.
Goede ontvangst, duidelijke afspraak en correcte afhandeling.
Duidelijke uitleg van werkzaamheden en kosten. Kom ieder jaar terug voor apk en onderhoud medewerkers herkennen je en zijn altijd vriendelijk.
Klantvriendelijk, geen overbodige poespas.
ervaren monteurs en verkopers
Klantvriendelijk en goede service.
Denken in oplossingen zowel technisch als wanneer grt gaat om tijdsplanning.
Leveren goed werk af
Gastvrij ontvangst en meedenkend
iedere keer worden we goed geholpen. de mensen zijn erg aardig en denken mee in oplossingen. we hebben 2 auto's in onderhoud bij de Rijk
-Lieve personeel -Komt afspraken na! -Afspraken worden op korte termijnen voor je gemaakt hoeft dus geen weken te wachten! -Bedragen montage valt reuze mee -Leen auto krijg je altijd netjes mee als je wagen word gemaakt -Wil je een andere auto staat die niet in hun showroom dan helpen ze je mee verder zoeken. Al bij al een top garage!!!
Werken altijd correct. Bellen even voordat ze de reparatie doen om de kosten door te geven. Als je vragen hebt kun je ze altijd bellen. Helpen je altijd goed en snel. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Deze garage is zeker een aanrader!
Prima.
Goed en vriendelijk geholpen ook met de apk. .super bedrijf
Professioneel bedrijf waar je je een gewaardeerd klant voelt. Service is fijn, zo ook de klantvriendelijkheid
Gewoon tog
Altijd gewoon goed en ook vriendelijk, prima dus !
Snel afspraak gemaakt, snel afgeleverd en snel uitgevoerd. In overleg nodige reparaties gedaan en dezelfde dag weer mogen ophalen.
super net bedrijf en erg behulpzaam
Ik heb hier mijn onderhoud van de auto gedaan, en een aantal weken later de apk. Vriendelijke mensen. Zijn flexibel, komen afspraken na. Erg tevreden.
Heb een auto ingeruild; afspraken gemaakt over de nieuw te kopen auto. De garage kwam alle afspraken 100% na.
Prima.
Wederom goed en vriendelijk geholpen en dit al meer dan 40 jaar
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!