Dank voor deze mooie score..
uiterst correct, duidelijke uitleg, betrouwbaar
Hartelijk dank voor de mooie cijfers.
Ik ben zeer tevreden over Jos de Rijk Auto
Dank u wel. Wij hopen dat u ook in de toekomst tevreden zal blijven!
Perfect geholpen
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Snel en accuraat geholpen. Prijs voor het vervangen van 1 lampje was wel erg hoog, 28 euro.......
Geachte heer Dingenouts, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Voor wat betreft de prijs om 1 lamp te vervangen kunnen wij u het volgende melden. Bij uw Mercedes is het best een klus om een H7 lamp te vervangen, u heeft hierop zitten wachten dus daar bent u getuigen van geweest. Vandaar dat wij naast de kosten voor de lamp en BTW wij € 14,70 hebben moeten doorbelasten aan arbeidsloon. Erop vertrouwende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd, met vriendelijke groet, Automobielbedrijf De Rijk BV
Hartelijk dank voor uw mooie score!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij zijn al jaren tevreden klant. De service gaat verder dan auto\'s kopen, verkopen en onderhoud. Ook toen ik even een auto nodig had terwijl mijn man op reis was met onze Mazda kon ik er terecht. Ik kreeg zonder probleem een leenauto mee. Dat is pas service!
3 x een 10!!! Hartelijk dank! Wij proberen u altijd mobiel te houden.
Tweedehands auto gekocht, goede en vriendelijke service.
Ook voor een betrouwbare gebruikte auto bent u bij ons op het juiste adres!
helpen altijd met een oplossing, ook als je dan even zonder auto zit
Dank u wel en wij wensen u nogmaals vele veilige kilometers toe!
Heb prima ervaring met Jos de Rijk Auto. Alles naar wens.
3 x een 9, Top! Dank u wel!
Dank voor de mooie woorden.
Bedankt voor uw mooie score!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Netjes geholpen zoals altijd. keurig uitgevoerd volgens afspraak en op tijd klaar
Super bedankt voor deze mooie beoordeling!
Dank je hartelijk voor uw mooie cijfers
altijd goed behandeld goede service en de koffie staat altijd klaar
Bedankt voor de mooie cijfers ennuhhh de koffie staat inderdaad altijd klaar!
Prima en snel geholpen voor een servicebeurt en apk
Dank voor uw mooie cijfers...
Medewerkers denken mee met de klant en proberen zo goed mogelijk te zoeken naar een best passende oplossing voor een probleem. Jammer is wel dat ze eerder dicht waren, al voor de kerstdagen waardoor ik wat langer moest wachten met het melden van mijn probleem en voordat er wat aan gedaan kon worden.
3 x een 10! Hartelijk dank...!
Vriendelijk en alles in overleg.
Hartelijk dank voor uw mooie score.
In één woord: Chapeau !!
Dank voor uw leuke reactie!
Hartelijk dank voor uw mooie cijfers
Nieuw lampje voor m\'n dimlicht. Ik kon meteen terecht en werd prima en snel geholpen! Chapeau!
Uiteraard! Voor kleine reparaties kunt u altijd zonder afspraak bij ons terecht. KLaar terwijl u wacht onder t genot van een kopje koffie:-)
Hartelijk dank voor uw reactie.
Zeer klantvriendelijk personeel
Dank voor uw mooie cijfers en uw vriendelijke reactie!
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!