Zeer fijn geholpen. Zowel voor als na aankoop van mijn nieuwe auto.
Top met een hoofdletter T. Ze denken met je mee en er wordt alleen in oplossingen gedacht en niet in problemen. Dank jullie wel dat jullie me zo snel weer op weg hebben geholpen.
Geachte heer de Groot, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Slecht
Geachte heer de Hoon, U kwam bij ons voor een apk keuring voor het aktietarief van slechts € 19,95 incl. BTW en RDW afmeldkosten. Uw verlichting bleek defect te zijn en wij waren dus genoodzaakt deze te repareren alvorens we de auto apk goed konden keuren. U vond het belachelijk dat wij daar extra kosten voor in rekening brachten omdat uw kennis had gezegd dat de auto APK in orde was. Ik hoop dat u begrijpt dat wij reparaties welke voortvloeien uit een APK extra door moeten berekenen. Hierbij ging het om een reparatiebedrag van circa € 39,- U was het hier niet mee eens en heeft de auto dan ook APK afgekeurd bij ons opgehaald.
de ervaring met dit bedrijf is zeer goed behulpzaam en duidelijk
Prima ervaring. Super service!
Dank u wel!
Dank u wel voor uw mooie score. Super leuk dat u ook bij ons in onderhoud blijft en gebruik maakt van ons gratis bandenhotel na aankoop van deze Mazda ondanks dat u helemaal uit Doorn komt. Wij hopen u nog hele lange tijd te verwelkomen!
Komen altijd afspraken na Houden goed rekening met wensen klant Communiceren ruim en op afgesproken tijden
Dank voor uw mooie beoordeling.
Oprecht, eerlijk en service gericht
Dank u voor 3 X 10! Nogmaals fijne en vooral veilige kilometers toegewenst.
Altijd goed!
Bedankt voor deze top beoordeling!
goede service en bij wat langere wacht tijd regelen ze altijd iets voor je
Uiteraard proberen wij altijd met u mee te denken, wordt de wachttijd wat langer als verwacht kunt u altijd gebruik maken van 1 van onze leenfietsen of brengen wij u even naar huis.
Dank u. Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres!
Ik heb nog nog toe alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf , ik kom hier al een heel aantal jaren , de klant vriendelijke benadering en de persoonlijke service hebben zij hoog in het vaandel
Dank u voor deze mooie score. Wij hopen u nog vele jaren te mogen begroeten in ons bedrijf.
Dank u hartelijk voor uw mooie beoordeling.
Wat een top bedrijf: altijd aardig en hulpvaardig. Auto wordt altijd perfect verzorgt al kom je voor het kleinste ding. Chapeau!!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Ik ben al 16 jaar klant bij Jos de Rijk Auto en zeer tevreden over hun service. Ik word altijd heel vriendelijk geholpen en onze auto\'s worden goed onderhouden.
Wij hopen u ook de komende 16 jaar weer te kunnen befroeten in ons bedrijf! Dank voor de mooie score!
Is zeer goed en klantvriendelijk
Dank u vriendelijk voor uw mooie beoordeling.
Dank u voor de beoordeling.
Dank u wel en nogmaals vele fijne kilometers toegewenst!
Dank u voor deze mooie score!
Dank u voor deze beoordeling.
Niks te klagen. Voorlicht was stuk, na een belletje kon ik gelijk langskomen. Na 20 minuten en een lekker kopje koffie was het allemaal al geregeld en kon ik weer met werkend licht de weg op.
Dank voor uw mooie beoordeling. Uiteraard hebben wij voor de kleine klusjes een express service! Klaar terwijl u geniet van een kopje koffie.
Ze doen wat je afspreekt, op een goede manier en tegen een redelijke prijs
Dank u wel voor de mooie beoordeling. Mocht er inderdaad een reparatie advies uit een beurt naar voren komen bellen wij uiteraard eerst om dit te bespreken en voor uw toestemming alvorens we de extra werkzaamheden uitvoeren.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Dank u voor uw reactie, ook voor het leveren van onderdelen zijn wij het juiste adres!
Altijd goed netjes en vlug geholpen
Geachte mevr. van Baalen, Dank u en we hopen u nog lang (en vlug) van dienst te kunnen zijn.
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!