Altijd vriendelijk!!
perfecte service stipte planning en realisatie
klantvriendelijk,altijd bereid om een probleem op te lossen, goede service,
Het is een geweldig bedrijf staan altijd voor klaar.
Het is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk en zeer nauwkeurig houden aan de afspraken
Ja, gewoon prima!
Positief
Heel goed gesprek gehad bij de aankoop van mijn nieuwe Mazda CX-5 en elkaar kunnen vinden in onderhandeling. Daarna goed begeleid naar de definitieve uitlevering. Top service en klantvriendelijk!!
Deel van reparatie viel nog onder Bovag garantie (na aankoop 2e hands) en een ander deel helaas niet. Alles is verder wel prima afgehandeld. De wachtruimte is uitstekend, maar ik koos voor een leenfiets. Heb heerlijk naar mooi centrum en aansluitend door prachtig buitengebied van Etten-Leur rond kunnen fietsen. Aanrader bij wat langere wachttijden.
Ik ben al Jaren klant bij Jos de Rijk en heb al verschillende auto\'s aangeschaft en in onderhoud. Bij Jos de Rijk schrijven ze service met een hoofdletter S. Altijd staan ze voor je klaar. Laatst had ik iets aan een auto in Frankrijk. De lokale mensen wilden me niet helpen. Om advies te vragen gebeld met Jos de Rijk. Zij regelden voor mij een afspraak met een garage in de buurt waar ze me snel konden helpen en het juiste onderdeeltje lag al klaar voor me. Topservice!
Vriendelijk geholpen en altijd goede uitleg.
Ben al jarenlang een trouwe klant. Pas bij een ander garagebedrijf geweest, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Gijs en Remco helpen me altijd goed aan de balie.
Tijdens mijn APK kon ik gewoon even wachten in een \'wachtruimte\' met een huiselijke sfeer met een bankje TV, gratis koffie en zo. Erg leuk. En mijn auto nog goedgekeurd ook, dus weer een meevaller.
Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Vertrouw ze 100% toe aan mijn auto. Service, open en eerlijkheid met een juiste prijs voor de kwaliteit. Zeer tevreden.
prima bedrijf met fijne medewerkers
Koppeling en vliegwiel laten vervangen voor ruim 1500 euro. Sindsdien kraakt de achteruitversnelling, dus de koppeling komt niet geheel vrij. Ligt volgens deze amateurs aan de oude versnellingsbakolie die er in zou hebben gezeten. Maar de bakolie is aantoonbaar nog vervangen in juli 2014.
goede en positieve ervaring TOP !!
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!