vlotte en klantvriendelijke behandeling en afwerking
wij zijn al 10 jaar een tevreden klant en hebben dan ook meerdere auto\'s bij Jos de Rijk auto\'s gekocht
Perfect en nette service!
zeer goede ervaring met dit bedrijf staan direct klaar als je en deskundig..
klantvriendelijk, goede service. snel reageren. persoonlijk contact.
wisseling winterbanden; 4 nieuwe banden laten leggen. Afspraak en uitvoering prima verlopen. Ervaringen zijn zeker oke.
Zeer goed, servicegericht bedrijf!
Fijn Bedrijf Goeie Service
Prima, van korte duur, maar niets op aan te merken.
klantvriendelijk goede reparaties meedenkend met de klant met grote rekeningen klasse
Snelle afspraken kunnen maken en goede planning met betrekking tot de onderhoudsbeurt
Goede service en ik ben erg tevreden over de hulp.
Gefeliciteerd met jullie 50 jarig bestaan. En bedankt voor de snelle service vorige week.
Al vele jaren heb ik goede ervaringen. Gisteren is mijn vrouw langs geweest voor de keuring van haar Seat. Was op tijd klaar, weer prima geregeld.
De beste ervaring heb ik vanmorgen gehad. Stond met een kapotte accu en moest naar mijn werk in de Zorg. Ja dan weet je dat er op je gewacht word. Omdat het zaterdag was heb ik eerst de ANWB gebeld die kwamen maar hadden geen accu voor mij bij. Heb contact gezocht met mijn garage de wanhoop nabij. En wat gebeurt er de ANWB kon alleen de Mazda 3 opstarten, na telefonisch overleg met de medewerker Remco ben ik naar de Garage gereden en zet hij gewoon een nieuwe accu erin.Tis wel zaterdag,maar dat doen ze gewoon voor je.Alle complimenten van mij. Wat een service geweldig ik ben blij met deze Garage... Naderhand dacht ik bij mezelf hoe veilig en vertrouwd dit is,Gelijk alle begrip en zoom zoom daar kon ik weer.Trouwens de Accu was al zeven jaar oud dus van goede kwaliteit....
Goede service en vriendelijk personeel
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!