Prettig

Goede uitleg van Mark via de telefoon en snelle service dus ga zo door team Sambeek

Goede service en eerlijke prijzen.

Prettige verkoopbenadering

Ik moet zeggen dat we op een prettige manier geholpen zijn met de keuze van een nieuwe auto. We kregen goed uitleg en meerdere mogelijkheden om de auto uit te testen. Kortom ga door met deze klantenbenadering

Het voelt goed en veilig om bij van Sambeek eeb occasion te kopen

Ik als leek heb ervaren dat de verkopers ..in ons geval Dylan erg duidelijk zijn in dat ze willen dat iedereen gelukkig is met de aankoop . We hebben een Opel Astra sport gekocht en men heeft echt alles gedaan om de auto er prima uit te laten zien . Verder ben ik er van overtuigd dat we voorlopig zonder zorg kunnen rijden inde ze mooie auto. Dank Van Sambeek!

Goed, vriendelijk en meedenkend

...

Hele prettige ervaring

Het is een fantastische autobedrijf waar je altijd terecht kunt om een auto te kopen daarnaast de medewerker zijn zeer prettig en vriendelijk ook denken zij met je mee. Ik heb me nog nooit zo prettig gevoelt bij zo een grote uitgave.

Vooraf heldere communicatie en advies over de kosten

Conform afspraak onderhoud en APK uitgevoerd

Goed alles in overleg.

Alles gaat in overleg. Dat vinden wij heel prettig. Ook niet te duur.

Weer goed geholpen.

Direct goed gevoel bij deze garage

Prima garage. Eerlijke prijs mbt koop en inruil waarde oude auto. Kom hier dan ook terug voor de onderhoudsbeurten

Service is Top

Eerst dag na aankoop Opel Mokka X startprobleem terwijl we in Utrecht staan. Na overleg met Dylan ( verkoop) een monteur naar Utrecht gestuurd. Probleem snel opgelost!! Toppie!

Zoals gewoonlijk zeer goed!

Nette en deskundige afhandeling door Mark en zijn team! Vriendelijke groet Gerrit A. Troost/Huissen

Prettig geholpen

Fijn bedrijf met vriendelijke werknemers

Zeer positief erg Vriendelijke mensen geen opdringerige benadering. Zou het iedereen aanbevelen om er zeker een keer te gaan kijken.

Super!

Snel en vriendelijk geholpen! Super service!!

Klantvriendelijk, betrouwbaar en goede service!

Klantvriendelijk personeel....vakkundig met degelijke kennis. Hier is de klant nog koning. Een goede service en...een toppertje bij de receptiebalie.

Top service, vertrouwen, prettig contact

Omdat het altijd beter kan een 9.5, zeer prettig contact met deze garage/verkoper. Erg blij met onze nieuwe auto. Boven verwachting zelfs. De binnenspiegel van de zonnenklep bleek bij thuiskomst kapot, eerlijk: niemand had dit gezien. Werd met een uitstekende service vervangen door een Hyundai garage dichtbij: geregeld door van Sambeek en in ons geval Dylan. Vertrouwen in dit bedrijf met een jaren lange goede naam.

Goed geholpen

Fijne ontvangst en mooi dat er een fiets klaarstond

De 20000 km beurt is met veel zorg uitgevoerd.

Steeds weer ervaar ik hoe zorgvuldig de werkzaamheden worden uitgevoerd en de persoonlijke benadering is heel prettig

De klant is hier nog koning

Geweldige mensen die daar werken

Echt een fijn gesprek en goed geholpen

Dylan is een top verkoper Mijn man kan moeilijk zijn Maar daar prikte Dylan zo door heen Echt een aardige eerlijke jongeman We hebben nu een mooie auto Ik ben er erg blij mee Wij prijzen jullie dan ook zeker aan

zeer tevreden met aankoop van een jonge Renault Grand Scenic

Goede afspraken, snelle afhandeling koop, zeer klantvriendelijk en behulpzaam, eerlijke prijs/inruil waarde oude auto en goede aftercare na koop van auto. 3 weken na koop nog steeds zeer tevreden

alles volgens afspraak afgehandeld

sinds ongeveer 1 jaar ben ik klant bij Garage bedrijf van Sambeek en tot op heden ben ik erg tevreden over garage van Sambeek

Dorpstraat 19

6691 AX Gendt