Vakkundig, vertrouwen, geduld met uitleggen, korte termijn planning, zeer vriendelijk,

Altijd klantvriendelijk en behulpzaam

Wij voelen ons gezien, gehoord en geholpen. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit en kennis van het personeel. En de koffie is heerlijk. Hihi.

Blijft een top bedrijf.

Ze staan altijd voor je klaar. En bieden een passende oplossing als er iets is.

Jarenlang ,al een vertrouwd adres !

Ik kom al jarenlang bij dit bedrijf en doen op vakkundige wijze mijn auto behandelen!

Top en een mooie zaak op een prachtige locatie.

Heb een Nissan Qashqai gekocht en ben door de verkoper (Dylan)keurig behandeld. De auto vandaag opgehaald ziet er prachtig uit en ben dus zeer tevreden. Dit bedrijf heeft een mooie showroom/werkplaats is een aanrader.

Al 30 jaar klant en zeer tevreden.

prima service, worden altijd fijn door het personeel behandeld.

Prima autobedrijf

Goede service en auto was snel klaar!!

Keurig netjes snel en vakkundig.

Auto jaar geleden gekocht, oproep gehad voor een servicebeurt. Deze ook uit laten voeren tot volle tevredenheid. Leenfiets meegekregen en belletje gehad toen auto klaar was.

Fantastisch

Vakkennis, zeer vriendelijk, meelevend, snelle service.

Wij zijn prima geholpen bij de onderhoudsbeurt. De leenfiets was prima als alternatief vervangend vervoer.

Al vele jaren mijn vertrouwd adres

Kwaliteit Vakkundig Klantvriendelijk

Verhouding prijs / prestatie in orde. Bedrijf denkt met je mee!

Verhouding prijs / prestatie in orde. Bedrijf denkt met je mee!

Prima en klantvriendelijk

Vol vertrouwen en altijd in goed overleg worden de afspraken, keuringen en beurten gedaan.

Goede en eerlijke service

Uk vind het erg prettig dat er aan wordt gegeven wat het mankement is en dat duidelijk wordt aangegeven wat de kosten zijn.

Geweldige service!

Betrouwbaar fijn bedrijf!

Vriendelijk en eerlijk personeel & snelle reactie!

Vriendelijk en eerlijk personeel & snelle reactie!

Goede adviezen/inlichtingen

Voor de aankoop werden we goed ingelicht en kregen we goede adviezen.

In een woord top

Met het zien van de opel mokka die te koop stond een fijn gesprek gehad met Dylan en met de inruil van mijn ford een mooie koop van de opel mokka afgesloten

Klantvriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze auto. Komen gemaakte afspraken na en snelle levering.

Top apk

Nadat ik hier eerder ben geweest met de auto ook gekozen om de apk hier te laten doen. Hebben meer gecontroleerd dan nodig was en dat was achteraf ook zeer goed van de monteur.

Tot nu toe is alles prima verlopen.

Er wordt netjes overlegt als er extra kosten zijn. Of als er iets vervangen moet worden. Je wordt netjes te woord gestaan. Het is er schoon en ruim.

Prima service en vriendelijk personeel

Zowel over aankoop als over de onderhoudsbeurten en overige service zijn wij uitermate tevreden. We hebben echt het gevoel dat we zorgeloos weer de weg op kunnen.

Prima en adequate service

Ik kwam met een lekke band. Dezelfde dag geholpen en hadden gelijk tijd om ook een servicebeurt met APK uit te voeren.

Wij zijn zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Dylan Meurs en Rob van Sambeek. De vragen die we nog hadden zijn zeer snel beantwoord, ze staan direct voor je klaar! Ze geven vertrouwen. We zijn erg blij met onze nieuwe auto, super!

Dorpstraat 19

6691 AX Gendt