Een zeer nette zaak met vriendelijke Service !

Een Prettige onderhandeling met verkoper Dylan die ons naar grote tevredenheid ons te woord heeft gestaan Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe auto bij van Sambeek uit Gendt

correcte betrouwbare dealer

alles tot in de puntjes verzorgd

Vriendelijke medewerkers met top service

Makkelijk bereikbaar, aanspreekbaar en persoonlijke benadering met daarbij een deskundige benadering en top service.

Klantvriendelijk benadering gaf meteen vertrouwen

De auto die aangeboden is beantwoorde aan mijn verwachting. De afspraken over levering zijn keurig nagekomen. Een fijn autobedrijf waar je als klant wordt benaderd en vertrouwen krijgt dat ze voor je klaar staan.

Duidelijk

Voor het eerst een auto occasion gekocht bij Van Sambeek. Waarschijnlijk niet de laatste, want we zijn uitstekend te woord gestaan door Dylan Meurs. Hij gaf goede adviezen over aankoop en inruil van onze huidige auto

Goede communicatie over de verrichte onderhoudsbeurt.

Vooraf een prima uitleg over de te verrichten onderhoudsbeurt. Ik ben misschien wat lastig omdat ik als klant geen onderhoudsboekje meer heb en van te voren niet kan beoordelen wat de onderhoudsbeurt inhoudt. In het kader van transparantie vind ik dit een gemis van Opel. Rob heeft me verwezen naar een website waar ik op hoofdlijnen het onderhoudsplan van mijn type Zaphira kan inzien. Een punt van aandacht is de "wasbeurt" die mijn auto onderging. Vooraf niet afgesproken: een vorm van service of betaal ik alsnog deze activiteit ? Zo'n gevoel kun je er als klant aan over houden. Ik heb verzuimd dit gevoel bij Rob tijdens het afrekenen uit te spreken. Lijkt me een aandachtspunt om hierover vooraf open over te communiceren. Ik kan me voorstellen dat dit bij een klant (niet bij mij) verkeerd kan vallen.

Goede service zeer tevreden

Wij zijn al jaren klant van dit autobedrijf goede service en persoonlijke verkoop/behandeling, wij zijn zeer tevreden.

Betrouwbaar en prettig contact

Prettige ervaringen elke keer. Betrouwbaar, eerlijk, kortom goede service

Uitstekend geholpen voor een goede eerlijke prijs!

Uitstekend geholpen voor een goede eerlijke prijs!

Prima, heel goed. Kwaliteit, vriendelijkheid , correctheid en gewassen opleveren van de auto!!!

Zoals de sterren aangeven. Zeer goed.

Super fijn geholpen bij aanschaf auto!

Goede service, vriendelijk, behulpzaam en een fijne sfeer. Daarbij erg blij met mn auto!

helemaal prima

Goed te woord gestaan, duidelijke uitleg achteraf.

Prima service, snelle levering

Ik heb een hele goede ervaring

Nou jullie helpen mij altijd super goed.

Nakomen van afspraak.

Ik vind het fijn als je een afspraak maakt dat deze ook na wordt gekomen. Er moet vertrouwen zijn in elkaar. Belangrijk is ook dat de auto goed gerepareerd wordt. Alles om alles is het goed bij sambeek.

Tevreden.

Via internet een mooie auto op hun website gevonden. Telefonisch fijn contact gehad met de verkoper. Proefrit kon meteen en in een prettige sfeer de aankoop rondgemaakt. Auto voldoet prima. Contact met de verkoper beoordeel ik als prettig.

Fantastisch team

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Wij komen hier al jaren, worden altijd netjes geholpen en bij duurdere reparaties altijd eerst overleg. Wij zijn super tevreden 👍🏻👌🏼

Klantvriendelijk autobedrijf met sfeer

Ondanks de Corona-crisis met gepaste afstand netjes en klantvriendelijk geholpen bij de aankoop van een andere auto. Gezellige en ongedwongen sfeer. Dit was mijn eerste kennismaking met Autobedrijf van Sambeek.

Betrouwbaar bedrijf

Komen afspraken na, nooit een probleem voor iets of met iets, een leenauto of fiets staan klaar, zeer goede service.

Gewoon goede garage.

Ik ben een zeer tevreden klant en ik wordt altijd goed geholpen . Ze kennen je persoonlijk, hebben super aardig en goed personeel.

top garage

Goed bedrijf fijne mensen ben al jaren klant altijd vakkundig geholpen, met de service die je niet vaak tegenkomt

Gastvrijheid en betrouwbaarheid voeren de boventoon!!

Kleine opmerkingen die ik gemaakt had bij het maken van de afspraak voor de onderhoudsbeurt waren opgepikt door de onderhoudsmonteur en uiteindelijk ook naar volle tevredenheid opgelost. Dorpse gemoedelijkheid en 200% betrouwbaarheid. Kortom topservice 😃‼️

Vakkundig, snel, op korte termijn afspraak, vriendelijk, goede energie!

Dorpstraat 19

6691 AX Gendt