Ondanks een volle agenda in de garage hebben ze tóch mijn auto snel kunnen repareren, chapeau !!
Bedankt voor de review. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over het bedrijf. We zien u graag de volgende keer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Er werd echt heel goed meegedacht. Een eerlijke en vakkundige mening. Uiterst betrouwbaar!
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze garage en de service. We zien u graag de volgende keer weer terug. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Je word ontvangen door een vriendelijk dame aan de balie en bij nood meteen geholpen door ervaren monteurs. Mijn autootje 14 jaar oud rijd nog als een trein dank zij het onderhoud van Garage Sanders. Ik kan deze garage iedereen aan raden!
Wat fijn dat u zo tevreden bent. We vinden de service heel erg belangrijk. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Ondanks dat het druk was toch snel geholpen.
Bedankt voor de review. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Zeer goede service en deskundigheid. Komen afspraken na en denken mee en hiermee dus erg klantgericht. Prijs/kwaliteit erg goed. Kom er al jaren en al die tijd zeer goed geholpen.
Bedankt voor de review. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Wanneer wij onze bedrijfswagen in het verleden lieten keuren bij de merkgarage, dan was er elk jaar een hele waslijst van onderdelen die vervangen moesten worden, zodat de rekening enorm was. Het voelde niet helemaal oprecht. Bij Sanders is dit anders, ze doen hun werk uitstekend, zullen altijd naar de beste oplossing zoeken en smeren geen onnodige reparaties of vervanging van onderdelen aan. Zoals ze zelf aangeven: "Open, eerlijk en transparant". Ik kan dit beamen!!!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze garage en de service. Dit vinden we erg belangrijk. Bedankt voor uw bezoek en we zien u graag de volgende keer weer terug. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Snelle service en goed betaalbaar!
vakbekwame monteurs
Goed, geen commentaar.
Wat fijn dat u tevreden bent. We zien u graag de volgende keer terug. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Alleen lange wachttijden reparatie, of apk
Wat fijn dat u tevreden bent. Het is op dit moment inderdaad erg druk in de garage. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Gewoon een heel goede garage. Als ik bel om hulp wordt dat direct geboden Ook de herstellingen zijn goed uitgevoerd en het personeel is supervriendelijk. Met Claudia is het fijn om tijdens het wachten nog een klein gesprekje te hebben. Doe zo voort Vriendelijke groeten Sonja
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Vriendelijk en snel geholpen!
Vriendelijk personeel goede service en kennis van zaken
Fijne garage waar je goed wordt geholpen.
Bij wegrijden was er serieus probleem maar dit werd toch direct volgende dag (zaterdag ) hersteld.
Wat fijn dat u tevreden bent over de service. We zien u graag de volgende keer weer terug. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Alles conform afspraak met een glimlach
Ik heb enkel goede ervaringen met jullie, zowel wat betreft service, vakkundigheid en zeker vriendelijkheid
Worden netjes ontvangen en alle reparaties zijn vakkundig uitgevoerd.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! bedankt voor de review en we zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Deskundige goed service, klantvriendelijk en oplossing gericht.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
vriendelijk goede garage
Bedankt voor de review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
De koppeling van mijn focus hebben ze gerepareerd. Dat was snel gebeurt en de auto rijdt weer zo als het moet. Echter toen ik de auto terug kreeg bleek er een trilling te op het stuur te komen rond de 110km/h. Dit was voorheen niet zo. Ook dit is keurig verholpen zonder kosten. Ik ben erg tevreden en zal hier 100% terug komen.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze garage. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
zeer goed
Bedankt voor de review! Wat fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jasmijn van Aart
Al vele jaren eem zeer betrouwbaar adres met vriendelijke en persoonlijke service. Hier voel je je altijd welkom en is er altijd aandacht voor de klant. Niets is onmogelijk. Voor mij nooit meer een andere garage!
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de garage! We vinden het erg belangrijk dat de service goed is. Bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Gezien er een behoorlijk probleem was aan de auto, werd er direct actie ondernomen om te bekijken wat het probleem was. Na het probleem gevonden te hebben, is de reparatie op een keurige wijze uitgevoerd.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! We vinden het erg belangrijk dat de mensen goed geholpen worden. Bedankt voor het vertrouwen en we zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Goede service en vriendelijke mensen.
Buitendreef 8
4631 SV Hoogerheide