Altijd vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgezind

Altijd vriendelijk behulpzaam en oplossings gezind.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Kon meteen terecht maar reparatie verliep anders dan gepland

Kon meteen komen met caravan, problemen met koppeling. Volgende dag kunnen ophalen maar toen ik weg wilde rijden was de klacht niet verholpen. Kreeg een leenauto mee en kon de camper, nu wel goed gerepareerd, meenemen.

Vriendelijk en behulpzaam

Nadat ik een auto gekocht had, sprong deze op de snelweg uit de 5de versnelling. Terug gegaan naar Anders, ze hebben de auto nagekeken en er moest een nieuwe versnelling bak in. Leenauto meegekregen. Geen benzinekosten en versnellingsbak zat in garantie. Plus dat ik altijd vriendelijk te woord ben gestaan. Top bedrijf.

Kan niet beter

Problemen perfect opgelost. Klant staat boven aan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Autovakmeester Sanders is goed service verlenend bedrijf !

Vriendelijk en vakkundig personeel ! Open, eerlijk en transparant !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed geholpen en meedenken. Dus een tevreden klant

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een absoluute aanrader !!

In de loop van 53 jaren als automobilist heb ik uiteraard een groot aantal garagebedrijven voor de meest uiteenlopende werkzaamheden - zoals reparaties, onderhoudsbeurten, APK alsook adviezen - bezocht. En dit met uiteenlopende resultaten !! Maar pas nadat ik heb kennis gemaakt met "Autovakmeesters Sanders" is mijn vertrouwen in dit soort bedrijven weer volledig hersteld. De vriendelijke ontvangst is al een aangenaame verassing, net als het contact met de eigenaar en zijn medewerkers. De werkplaats zelf is zeer proper en ook overzichtelijk ingericht en eventueel benodigte onderdelen worden in no time geleverd. Dus : dit kan niet beter !!

Leuk team

Eigenaar top vent en niet van z'n stuk te brengen. Samen met z'n vrouw runt hij een zaak waar ik persoonlijk jaloers op kan worden.

Top service

Maken tijd voor je en denken mee.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

APK en kleine beurt naar wens correct en op tijd uitgevoerd

Tijdens de werkzaamheden ben ik in de wachtruimte gaan zitten met een heerlijk kopje koffie. Prima ontvangst en tevreden over uitgevoerde werkzaamheden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

snel en goed geholpen top garage

staan altijd voor je klaar, en doen het mogelijke gelijk als dat kan en voorradig is!

Prima ervaringen

Onderhoud wordt goed uitgevoerd. Eigenaars zijn vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

We worden bij Garage Sanders steeds goed geholpen!

Persoonlijke aandacht, hoog serviceniveau. Gaat er toch een keer wat mis dan wordt het direct opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Al onze auto's zijn hier in onderhoud.

Hoog service gehalte.

Prima service, altijd paraat om je te helpen.

Prima als va ouds.

Niet veel aan de titel toe te voegen. Alleen de tweede sleutel werkt nog steeds niet. Plan dat graag in bij het bezoek van 10-05.

Fantastisch

Gewoon fantastische garage

Super klant gericht

Ten eerste is mijn probleem opgelost. Ten tweede ze hadden hier veel meer kunnen vervangen om alles uit te sluiten, echter hebben ze in goed overleg besloten om eerst kapotte componenten te maken en dan te bekijken hoe de performance dan is. Waar nodig verdere componenten vervangen. Dat is echt denken uit het oogpunt van de klant.

Snel en doelmatig

Ik werd snel geholpen (kwam voor keuring), kon op de auto wachten. Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede ervaring

gewoon super

super!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Direct geholpen, goede service en een eerlijke prijs

Bij aankomst werd de reparatie gelijk uitgevoerd

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Heel vriendelijk en super service

Ik had de prijs gewonnen dat mijn airco een schoonmaakbeurt zou krijgen en die is super uitgevoerd! Tevens hebben ze mijn radiator met korting vervangen,omdat hij echt op was...en zo kan ik nog beter van mijn gewonnen prijs genieten :-) Toevallig kwam ik er vandaag pas achter(ik kijk niet altijd naar mijn kentekenplaat...)dat mijn kentekenplaathouder vervangen was met een kentekenplaathouder van hunzelf. Verder geen probleem,maar ik had het graag geweten ivm ik graag de oude had willen bewaren,gezien het mijn eerste nieuw-gekochte auto was en voor mij wat emotionele waarde daardoor heeft(ik hou graag alles bij elkaar...is een tik van mij...) Verder ben ik zeer tevreden en raad deze garage ook zeker aan.

• Reden bezoek Andere reden

Fijn contact en zonder onnodige kosten.

• Reden bezoek Andere reden

ALTIJD goede en lieve snelle service

Altijd welkom. Zelfs bij spoedgevallen maken ze tijd voor je

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Voor keuring en beurt waren wij weer zeer goed geholpen

De auto moest voor de keuring en een beurt en alles was goed geregeld. Het enige minpunt was de staat van het vervangend vervoer, maar ik was blij dat ik vervoer had...

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

het was heel goed allemaal volgens afspraak.

sinds wij bij jullie komen vind ik het allemaal heel goed. alles op afspraak is prima geregeld. Ook wat het allemaal kost word verteld . behalve als er iets extra's moet gebeuren dat kan je bij de afspraak ook niet zien. Ook heb ik nog een vraag. Als er een leuke en goede DEMO Auto binnen staat bij jullie. En betaal baar is. of komt laat het dan even weten a.u.b Groetjes Ger en :Lilian van Tilburg.

Buitendreef 8

4631 SV Hoogerheide