Altijd vriendelijk behulpzaam en oplossings gezind.
Wat goed om te lezen dat u blij bent met onze service. Dankuwel voor de feedback. Met vriendelijk groet, Autovakmeester Sanders
Kon meteen komen met caravan, problemen met koppeling. Volgende dag kunnen ophalen maar toen ik weg wilde rijden was de klacht niet verholpen. Kreeg een leenauto mee en kon de camper, nu wel goed gerepareerd, meenemen.
Dankuwel voor de feedback. Dit klinkt als een vervelende situatie. Goed dat u bent terug gekomen en dat het probleem verholpen is. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Nadat ik een auto gekocht had, sprong deze op de snelweg uit de 5de versnelling. Terug gegaan naar Anders, ze hebben de auto nagekeken en er moest een nieuwe versnelling bak in. Leenauto meegekregen. Geen benzinekosten en versnellingsbak zat in garantie. Plus dat ik altijd vriendelijk te woord ben gestaan. Top bedrijf.
Toch wel vervelend als je net een nieuwe auto hebt gekocht. Gelukkig is dit goed opgelost. We wensen u veel plezier met de auto. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Problemen perfect opgelost. Klant staat boven aan.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dankuwel voor de feedback. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Vriendelijk en vakkundig personeel ! Open, eerlijk en transparant !
Dankuwel voor de review. We worden altijd blij van tevreden klanten. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Goed geholpen en meedenken. Dus een tevreden klant
Wat goed om te lezen dat u tevreden bent. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
In de loop van 53 jaren als automobilist heb ik uiteraard een groot aantal garagebedrijven voor de meest uiteenlopende werkzaamheden - zoals reparaties, onderhoudsbeurten, APK alsook adviezen - bezocht. En dit met uiteenlopende resultaten !! Maar pas nadat ik heb kennis gemaakt met "Autovakmeesters Sanders" is mijn vertrouwen in dit soort bedrijven weer volledig hersteld. De vriendelijke ontvangst is al een aangenaame verassing, net als het contact met de eigenaar en zijn medewerkers. De werkplaats zelf is zeer proper en ook overzichtelijk ingericht en eventueel benodigte onderdelen worden in no time geleverd. Dus : dit kan niet beter !!
Wat fijn dat u tevreden bent. We doen altijd ons best om de klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Dankuwel voor uw bezoek en we zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Eigenaar top vent en niet van z'n stuk te brengen. Samen met z'n vrouw runt hij een zaak waar ik persoonlijk jaloers op kan worden.
Wat leuk om deze review te lezen. Dit doet ons erg goed. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Maken tijd voor je en denken mee.
Dankuwel voor de feedback. We vinden het altijd leuk om reviews te ontvangen. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Tijdens de werkzaamheden ben ik in de wachtruimte gaan zitten met een heerlijk kopje koffie. Prima ontvangst en tevreden over uitgevoerde werkzaamheden
staan altijd voor je klaar, en doen het mogelijke gelijk als dat kan en voorradig is!
Wat fijn dat u zo te vrede bent. We zien u graag de volgende keer weer terug.
Onderhoud wordt goed uitgevoerd. Eigenaars zijn vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.
Goed om te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Persoonlijke aandacht, hoog serviceniveau. Gaat er toch een keer wat mis dan wordt het direct opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Al onze auto's zijn hier in onderhoud.
We doen altijd ons best voor onze klanten. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Prima service, altijd paraat om je te helpen.
Bedankt voor de feedback. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Niet veel aan de titel toe te voegen. Alleen de tweede sleutel werkt nog steeds niet. Plan dat graag in bij het bezoek van 10-05.
Wat fijn dat u tevreden bent over de service. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Gewoon fantastische garage
Wat fijn dat u zo tevreden bent. We zien u graag de volgende keer weer terug. met vriendelijke groet, Jasmijn van Aart
Ten eerste is mijn probleem opgelost. Ten tweede ze hadden hier veel meer kunnen vervangen om alles uit te sluiten, echter hebben ze in goed overleg besloten om eerst kapotte componenten te maken en dan te bekijken hoe de performance dan is. Waar nodig verdere componenten vervangen. Dat is echt denken uit het oogpunt van de klant.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Hier doen wij ook erg ons best voor. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Ik werd snel geholpen (kwam voor keuring), kon op de auto wachten. Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede ervaring
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en het personeel. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
super!
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor de feedback
Bij aankomst werd de reparatie gelijk uitgevoerd
Wat fijn dat u tevreden bent. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Ik had de prijs gewonnen dat mijn airco een schoonmaakbeurt zou krijgen en die is super uitgevoerd! Tevens hebben ze mijn radiator met korting vervangen,omdat hij echt op was...en zo kan ik nog beter van mijn gewonnen prijs genieten :-) Toevallig kwam ik er vandaag pas achter(ik kijk niet altijd naar mijn kentekenplaat...)dat mijn kentekenplaathouder vervangen was met een kentekenplaathouder van hunzelf. Verder geen probleem,maar ik had het graag geweten ivm ik graag de oude had willen bewaren,gezien het mijn eerste nieuw-gekochte auto was en voor mij wat emotionele waarde daardoor heeft(ik hou graag alles bij elkaar...is een tik van mij...) Verder ben ik zeer tevreden en raad deze garage ook zeker aan.
Wat fijn dat u tevreden bent over de service en het onderhoud. We zien u graag d volgende keer weer terug. ( vraag even naar de oude kentekenhouder, soms bewaren we deze) met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Fijn contact en zonder onnodige kosten.
Bedankt voor de feedback. Fijn dat u tevreden bent. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Altijd welkom. Zelfs bij spoedgevallen maken ze tijd voor je
Wat fijn dat u zo tevreden bent. we zien u graag de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Autovanmeester Sanders
De auto moest voor de keuring en een beurt en alles was goed geregeld. Het enige minpunt was de staat van het vervangend vervoer, maar ik was blij dat ik vervoer had...
Bedankt voor de feedback, we zullen het meenemen. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
sinds wij bij jullie komen vind ik het allemaal heel goed. alles op afspraak is prima geregeld. Ook wat het allemaal kost word verteld . behalve als er iets extra's moet gebeuren dat kan je bij de afspraak ook niet zien. Ook heb ik nog een vraag. Als er een leuke en goede DEMO Auto binnen staat bij jullie. En betaal baar is. of komt laat het dan even weten a.u.b Groetjes Ger en :Lilian van Tilburg.
Wat fijn dat u zo tevreden bent. We zullen u op de hoogte houden! met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Buitendreef 8
4631 SV Hoogerheide