Beste ervaring met montage vriendelijk personeel
Bedankt voor de feedback. Het is erg fijn om te lezen dat u tevreden bent. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Levert altijd goed werkt , komt afspraken na en maakt / neemt de tijd!
Bedankt voor de feedback. Wat fijn dat u zo tevreden bent. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Ik kom bij dit bedrijf al jaren en wordt altijd erg goed en snel geholpen. En niet onbelangrijk de kosten zijn redelijk en aanzienlijk lager dan bij de merkdealer!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Gebeld voor afspraak van apk en nieuwe voorbanden , zeer vriendelijke mevrouw aan de lijn voor afspraak , alles ging vlotjes , gewoon ideaal om je auto binnen te doen voor onderhoud en of apk
Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over het personeel. Bedankt voor de feedback en we zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Goed, zoals het hoort
Bedankt voor de positieve feedback. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
....ik blijf!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! We zien u graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Goede ontvangst
Wat fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Op de dag van mijn APK ,was het voor mij onmogelijk om te komen , is het probleem samen met mijn vrouw van ook 80 jaar opgelost met halen en brengen en dat allemaal met een glimlach .....Heel veel dank. Ook namens mijn vrouw.
Wat fijn dat u zo tevreden bent! We doen het met plezier. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Service zoals je niet veel meer ziet vandaag de dag
dankuwel voor de positieve reactie. We zien u graag de volgende keer weer terug. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Een garage die je iedereen aanraad. Super aardige mensen. Niets is te veel, en je kunt altijd bij ze terecht.
Wat fijn dat u zo positief bent! dankuwel voor uw beoordeling. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
- Altijd een vriendelijk onthaal. - Auto is perfect in orde en met de nodige uitleg. - Duidelijke facturatie. - Ze houden zich aan gemaakte afspraken
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Dankuwel voor uw bezoek. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Vele jaren al, zowel bij vader als zoon, ben ik al klant bij Sanders. Daardoor ontstaat er kennelijk toch een band tussen het bedrijf met zijn service en degenen die met mijn auto bezig zijn. Dat resulteert voor mij altijd, zonder daar misbruik van te willen maken, in een belangrijk stuk klantvriendelijkheid waarbij je elkaar ook enigszins kent. Vind ik erg belangrijk, omdat ik wel eens anders heb meegemaakt bij n.b. een merkdealer (Peugeot) waarbij ik na een onderhoud had besloten om daar nooit meer heen te gaan.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service. We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Nog echt een persoonlijke garage
Wat goed om te zien dat u tevreden bent. We vinden het erg belangrijk dat de klanten tevreden zijn met de service. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Goede service, vriendelijk personeel.
Dankuwel voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Goede ervaring met Autobedrijf Sanders in Hoogerheide. snelle en goede service.
Wat fijn dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Staan klaar wanneer nodig, en kunnen een storing vakkundig verhelpen. Ook voor advies.
Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor de positieve review. met vriendelijke groet, Autovakmeester Sanders
Fijne garage en altijd vriendelijk geholpen.
Wat fijn dat u tevreden bent over de service. We zien u graag de volgende keer weer terug.
De Opel Meriva loopt weer als nieuw, ook al dateert hij dan van 2011. Ik en mijn vrouw zijn heel dik tevreden Over de vlotte service! Dank jullie wel!
Wat fijn dat u tevreden bent over uw bezoek. De volgende keer staat de koffie weer op u te wachten.
Snelle datum kunnen maken, s'ochtends gebracht en s'avonds op kunnen halen gekeurd en beurt gehad. En voor een nette prijs!
Fijn dat u tevreden bent over het bezoek. Bedankt voor de positieve feedback.
Netjes geholpen ,bij storingen onderhoud
bedankt voor de positieve feedback.
Als je als klant naar tevredenheid wordt geholpen is er geen reden om te veranderen.
Wat fijn dan u al jaren bij ons komt. Dit willen we ook graag zo houden.
Snelle service en precies volgens afspraak geholpen.
Bedankt voor de positieve feedback.
Altijd goede service en tijd en begrip voor ons bedrijf
wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Veel succes en plezier met de rijlessen.
Zie opmerking in 1 zin! Ik, wij, zijn als gezin reeds jaren klant bij Autovakmeester Sanders. Welke vraag we ook stellen, welk probleem accuut ontstaat en vragen om het op te lossen. Dat lukt altijd. Of het nu om een defect aan een 20 jaar oude Polo gaat of het begeleiden in de aankoop van een andere auto (omdat de Polo overleden was) altijd het juiste advies tegen een goeie prijs. Het contact met Martin en Claudia is altijd open en transparant. Dat geld ook voor het personeel. Een voorbeeld voor andere bedrijven; hoe het ook kan! Complimenten en ik ga ervan uit dat we nog jaren, naar tevredenheid, klant zullen blijven.
Wij vinden het ook fijn dat u en uw familie al jaren bij ons komen. Als het aan ons ligt helpen we u nog vele jaren met plezier verder. Dankuwel voor uw positieve review.
prettig
Bedankt voor de positieve feedback.
Buitendreef 8
4631 SV Hoogerheide