goede deskundig adres

goede deskundig adres

Oplossend aan de slag

Ze fixen het vaak terwijl je wacht

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Deze keer iets minder tevreden.

Onlangs is onze Renault twingo bij U geweest voor klein onderhoud en APK keuring. Enkele dagen later had de auto een nachtje op de oprit gestaan. Bij het wegrijden de volgende dag ontdekten we een plas onder de auto wat olie bleek te zijn. Dus een plek op de bestrating. De Carter ring en plug waren niet juist gemonteerd. Enkele dagen later bleek ook nog dat het derde remlicht niet werkte en de binnen verlichting werkte niet op het portier van de chauffeur. Altijd zijn we zeer tevreden maar deze keer toch iets minder helaas.

Enkele dingen vergeten.

Anders heel tevreden . Maar deze keer wat puntjes vergeten . Nieuwe accu geplaatst en klokje niet bijgezet . Olie slang niet goed aangedraaid is verholpen door jullie maar nu plek op de oprit . Weet niet of dat bij keuring hoort maar derde remlicht doet het niet meer . Adrie kijkt altijd als ik weg rijd en zag dat het remlicht niet meer werkt . En lichtje binnen in auto gaat niet meer aan als ik instap . Deed het ook altijd . Dit hebben we nog nooit gehad . Verder zijn we heel blij met jullie hoor . Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Enkele dingen vergeten.

Anders heel tevreden . Maar deze keer wat puntjes vergeten . Nieuwe accu geplaatst en klokje niet bijgezet en code van radio niet ingesteld. Olie plug van Carter niet goed aangedraaid is verholpen door jullie maar nu plek op de oprit . Weet niet of dat bij keuring hoort maar derde remlicht doet het niet meer . Adrie kijkt altijd als ik weg rijd en zag dat het remlicht niet meer werkt . En lichtje binnen in auto gaat niet meer aan als ik instap . Deed het ook altijd . Dit hebben we nog nooit gehad . Verder zijn we heel blij met jullie hoor . Altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Al 15 jaar na volle tevredenheid klant. Diverse auto’s gekocht. Juist de kleine service maakt het verschil. Bij kleine mankementen kan je direct langs komen en wordt gelijk tijd gemaakt om te repareren. Top service en klantvriendelijk!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Netjes en volgens afspraak uitgevoerde werken

Men heeft goed meegedacht en ons goed geïnformeerd

Uitstekende service

"Ouderwetse" service. Vriendelijkheid aan de balie. Telefoon direct aangenomen. Hulp als je met een urgent probleem aan komt.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik kan met zekerheid zeggen ,dat ik Sanders een geweldige garage vindt, ook al kom je even tussendoor met een vraag of probleempje ,ze proberen dan ook het probleempje op te lossen, iedereen is er altijd zeer vriendelijk en zeer professioneel

• Reden bezoek Andere reden

Mijn ervaring is dat ik kom in sommige gevallen van een kleine reparatie gelijk geholpen wordt en dat is een waardering waard, en daarbij komt dat ik al +/- 26 jaar klant ben bij Autobedrijf Sanders. Hopelijk hoop ik nog jaren bij jullie te kunnen komen voor onderhoud e.d. .!!!! Namens mij wens ik jullie alvast fijne Feestdagen en een Gezond 2023 toe. Met Vriendelijke Groeten; Ludo van Gool.

• Reden bezoek N.v.t.

Perfecte sevice

Nette behandeling. Snel geholpen en reparatie deskundig uitgevoerd

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

staan altijd klaar voor iedere klant en doen wat ze beloven!!!!

top garage in de regio!!

Buitendreef 8

4631 SV Hoogerheide