Voel me bedonderd

Ik heb 12 november mijn fiat 500 hier gekocht/opgehaald. 1 week later na dat ik de auto heb opgehaald begon ik mijn rem te horen. Een hard schaaf geluid en als ik stil sta en me rem in druk hoor ik een pompend geluid. Ik heb weer contact opgenomen en het uitgelegd. Ik heb geen afleverpakket bij gekocht omdat ik verwacht van een goed bedrijf dat er niet een auto met gebreken word verkocht en deze goed is nagekeken. Er werd mij telefonisch aangeraden om de auto na te laten kijken bij een garage in de buurt en daarna zouden we samen tot een oplossing komen. Dit heb ik gedaan. Het geluid leek verholpen, (maar helaas is het nu weer terug.) Hier zijn uiteraard wel kosten voorgemaakt. Ik heb weer telefonisch contact opgenomen, omdat ik op het advies van schippers de auto na moesten laten kijken. Ik heb gevraagd naar de oplossing en of ik dit bedrag vergoed zou krijgen. Niks is minder waar de beste meneer beweert dat hij dit niet heeft gezegd dus dat ik niet de waarheid spreek?? Er word dus totaal niet naar een oplossing gekeken wat ze zelf geadviseerd hebben.. Helaas ben ik er bij de garage ook achter gekomen dat de auto allang een grote beurt gehad heeft moeten hebben ( ik draai nu voor alle kosten op van €800) Dit is mij ook niet eerlijk verteld!! Volgens de verkoper was de auto keuring onderhouden en nagekeken NOT. Mijn 2 voor banden verkeren in een zeer slechte staat en zijn heel gevaarlijk (volgens mijn garage). Dit heb ik aangegeven toen ik de auto voor het eerst ging bekijken. De verkoper gaf aan dat de banden nog prima waren en ik hier prima nog een tijd mee kon rijden. Maar ook dit is helaas niet waar, de banden zijn in zulke slechte staat dat ze niet eens de apk door komen momenteel.Auto bedrijf schippers wilt mij in niks te gemoed komen... De harde woorden van dit bedrijf zijn: Dan had je er maar een afleverpakket bij moeten nemen! ik zou iedereen die hier een auto wilt gaan kopen dit zeker adviseren te doen, anders koop je een auto met een ader onder het gras!

Ze komen hun afspraak na

Wat wil je nog meer

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede service en betrouwbaar

Ben super tevreden met de service goede begeleiding met het kopen van deze mooie auto.kia x ceed hybride

Goede snelle service

Of het nu om de garage gaat of om de verkoop ,altijd goed geregeld.

Kort

Ben toch een beetje teleurgesteld de hoedenplank is kapot er is een stuk afgebroken is niet gemaakt

vriendelijk

bin netjes geholpen

Nette auto en een prima inruilwaarde marktconform.

Goede service en nakomen van afspraken

Goed kunnen bespreken wat we onze wensen waren

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk.

Ik ben nog niet zolang klant,maar hoop het wel te blijven.ik heb het gevoel dat ik eerlijk behandeld wordt.

Gewoon zo als het altijd zou moeten zijn !

Perfect, klantvriendelijk

Goed ervaring

Goede ervaringen

Zeer deskundig personeel, vriendelijke ontvangst

Ik ben bereid om meer dan 30 km te reizen om naar deze garage te gaan. Altijd een goede sfeer en een persoonlijke benadering. Deskundig personeel en zeer benaderbaar.

Geweldige service

Onlangs een Hyundai kona gekocht de service en klantvriendelijkheid zijn gewoon top.

Service service service

Zeer vriendelijk personeel vanaf verkoop tot aan werkplaats

Heel goede service en aftersale

Hele prettige werkplaats en verkoop afdeling. Betrouwbare afdelingen.

Rommelig

Verkoper was vriendelijk (al zette hij me wel onder druk om snel te kopen door te suggereren dat er meer gegadigde waren) en straalde vertrouwen in mij uit door me proefritten te laten maken zonder mijn identiteit te controleren. Ook kreeg ik alle tijd om met twee auto's een proefrit te maken. Hij maakt echter de indruk weinig van de auto's te weten, zoals de onderhoudsgeschiedenis, al kon hij dat wel in het computersysteem achterhalen. Maar de verkoper gaf ook verkeerde informatie, zoals wat de grootte van de hoogspanningsaccu was. Bij het afhalen van de auto was niet alles in orde zoals afgesproken in het koopcontract. Zo was er geen mobiliteitspas, die is toen wel een paar dagen later wel gekomen, en ook geen NAP certificaat (die is tot nu toe, 1 jaar later, nog niet gekomen). De auto was duidelijk gepoetst van buiten, maar binnen zat er nog een spinnenweb en ook het plafond was nog vies (is wel gedaan nadat ik het heb aangegeven). Verder moest ik afgelopen jaar tweemaal terug voor een bandenwissel. Beide keren kreeg ik een vervangauto mee. Bij de tweede keer (zomerbanden eronder) ontdekte ik dat ik voor de vervangauto moest betalen. Was niet gecommuniceerd van tevoren en de factuur van de eerste bandenwissel (winterbanden eronder) kreeg ik toen ik voor de tweede bandenwissel kwam (de eerste keer vergeten?). Verder moest ik tot tweemaal toe tot een halfuur wachten voordat ze een leenauto hadden gevonden waarvan ze ook een kentekenbewijs mee konden geven. Kortom een erg rommelig bedrijf.

Korte bondige afhandeling en duidelijke afspraken

Oktober vorig jaar onze eerste, gebruikte, EV gekocht met nog fabrieksgarantie en 6 mnd garantie via Schippers. Aankoop, aflevering en service nadien is gastvrij en no-nonsens. Dus prima geregeld! Nu de 6 mnd bijna voorbij zijn en er op 1 klein dingetje na geen problemen zijn opgetreden, mijn positieve reactie! Ik ben tevreden! Zeker een aanrader.

uitstekende en vriendelijke service van Henk ten Bolscher !

Zie bovenstaande

Zeer goede service en advies

Uitstekende vakmensen, snelle service en goed advies

Redelijk vlotte service, afspraken worden nagekomen

Ik heb twee jaar geleden een Hyunai Kona Electric gekocht bij Schippers. Onderlinge afspraken verlopen goed. Ik ben wel enkele keren extra geweest voor een terugroepactie, maar daar kan Schippers, denk ik, niets aandoen.

Goede garage !

Prima, alleen is er niet gebeld dat de auto klaar was.

Altijd goede ervaring

Voelt altijd eerlijk en vertrouwd. Goede service.

Al 30 jaar top behandeld

Hier wordt je gewoon en eerlijk behandeld. (geen kak gedoe) Staan zo snel mogelijk voor je klaar. Bij duurdere reparaties wordt altijd eerst overleg gepleegd. Top bedrijf. Ben zeer tevreden. Ga zo door!!!!!!

Molendijk Noord 51 b

7461 JG Rijssen