Teleurstellend

Realiserend dat dit een gevoel van mijzelf is, maar toch als teleurstellend ervaren: bij aankoop van een occasion de verkoper gewezen op verschillende beschadigingen waarbij de verkoper iedere keer verbaasd reageerde. Uiteindelijk de auto toch gekocht. Bij het wegrijden na aflevering ontdekten we 2 beschadigingen in de voorruit: 1 minimaal en te repareren en de andere zo groot dat die niet te reparen valt. Direkt terug gereden en wederom een verbaasde verkoper die zei dat hij niet wist dat de voorruit schade had. Men kon (lees: wilde) er verder niks aan doen. En met het advies om na een maand na aankoop het bij de verzekering te claimen reden wij teleurgesteld met onze aankoop naar huis. Ik had verwacht dat wij het bedrag ( of een deel ervan) van onze eigen risico van een andere voorruit van hun vergoed zouden krijgen. Jammer, maar we hadden het zelf ook niet gezien bij de proefrit. Tip: doe nooit een proefrit in de avonduren!!!

prima service

bellen en geholpen

fantastisch

Het is heel bijzonder dat een autobedrijf meedenkt wat er nog vernieuwd moet worden binnen de garantietermijn van de auto. In één woord: fantastisch!!!

Geweldige snelle service

Snelle afspraak en een geweldige service

Netjes geholpen.

Altijd alles goed geregeld

Goed om zaken mee te doen

zeer goed

wij zijn goed behandelt , en de uitleg en behandeling was zeer goed ook de uitleg van de auto was duidelijk

Niks op aan te merken.

Goed goed en nog eens goed!

Mijn Hyundai i30 hier gekocht ben zeer tevreden. Naar een kleine communicatiefout intern bij schippers was mijn afleverpakket niet helemaal goed gegaan en een tpms sensor was kapot. Heb de altijd vriendelijke Dave gebeld en alles werd geregeld incl alsnog een volledig afleverpakket. Ik rij nu vrolijk in een heerlijke auto.

Alles netjes volgens afspraak

Netjes en correct

Nette en correcte afhandeling

super

heel netjes geholpen

Al jaren klant en erg tevreden‼️

Fijne, behulpzame en betrouwbare garage!

volgens afspraak

Volgens afspraak. Prima geregeld. Gevraagd om een (leen) fiets. Was niet voorradig en ik kreeg vervangende auto.

Snelle en adequate behandeling

Makkelijk om online een afspraak te maken. Duidelijke toelichting van de uitgevoerde werkzaamheden en het op termijn te verwachten onderhoud. Uitstekende prijs, kwaliteit. Kortom zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Goede ervaring

Goed,betrouwbaar , Service, afspraken nakomen, vakkundige werkplaats.

Prima service!

Doen wat gevraagd wordt. Attent en doen geen onnodige werkzaamheden.

Zeer tevreden van begin advies tot levering van de auto

Al jaren klant bij Schippers en altijd uitstekend geholpen zowel bij APK, onderhoud en bij advies en koop van een andere auto. We zijn zeer tevreden

Netjes geholpen

Aan bevelen afspraak optijd goed service bij kosten boven afspraak bellen ze netjes

Correcte,snelle service en een goede bak koffie!

Correcte en snelle service!

top bedrijf

komen afspraken na en zeer goede servie's

In één woord: goef

Nvt

Prima bedrijf

Schippers voorheen Zonnebelt. Ben al meer dan 40 jaar klant

geweldig

direct fijn en goed geholpen

Denkt mee in oplossingen

Verbeterpunt is de wachttijd bij reparatie

Molendijk Noord 51 b

7461 JG Rijssen