goede ervaring.

vertrouwde service.

Is goed garage

Prima garage.

Keurig bedrijf zeer vriendelijke ontvangst en goed opgeleide monteurs, kortom totaal niets mis mee.

Prima ervaring

Prima ervaring, en goeie service

Komen afspraken na en overleggen eerst

De service bij autobedrijf Schippers is in één woord: uitmuntend!

Onlangs wilde m'n auto niet starten. Na 1 telefoontje kwamen ze. Hulde voor de mobiliteitspas en de medewerkers van autobedrijf Schippers! Ze hebben me letterlijk en figuurlijk niet in de kou laten staan!!!

Prima garage Prima dienstverlening

Zie boven

gemiddeld wel positief

verbeterpunten: bezoekende klanten kunnen binnen slecht contact krijgen met een meedewerker omdat iedereen te druk is. Ik mis het eerste aanspreek contact zodat de klant het gevoel krijgt gehoort te worden. Ik ben zelf een aantal keren onverrichte zake de deur uitgelopen door niet te worden aangesproken. mijn Skoda Enjac heeft een terugroep aktie nodig om de storing van de airbags op te lossen. door jullie werd mij meegedeeld dat ik zelf online een afspraak moet maken bij een dealer om het probleem op te lossen. daarom rij ik nog steeds rond met deze stopring. Ik verwacht van Schippers dat zij dat voor mij gaan regelen aangezien ik de auto bij hun heb gekocht.

klantvriendelijk 8

Jullie staan altijd klaar ... Erg klantvriendelijk Heel goede service.. Niets dan lof voor jullie.

Als ik een probleem met mijn auto heb dan kan kreeg ik altijd een duidelijk antwoord wat het probleem was of wat het kon zijn en kon het probleem snel opgelost worden.

Een goede garage

Deskundig ,vriendelijk, behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam tot dat ik weg Reed met mijn auto ben ik erg goed en vriendelijk geholpen. Iedereen denkt en helpt mee met het vinden van een fijne auto.

Slecht afspraak maken, en lang wachten op rekening

Slechte communicatie, was half jaar verder voor de auto klaar was

Prima bedrijf vakkundig verkoper!!Een aanrader voor onze volgende auto

Aangenaam en vakkundig autobedrijf!

prettige en vakkundige mensen

je word altijd vriendelijk ontvangen, ze zijn altijd vriendelijk , behulpzaam, ze denken altijd met je mee, gewoon vakkundige en vriendelijke mensen waar je je bij op je gemak voelt

Problemen worden netjes op gelost

We hadden een fiat 500 cabrio Maar het dak was niet goed.Dit is toen netjes opgelost.We konden deze fiat weer inruilen voor een andere.

Prima garage

Nette garage.

Correct en toegankelijk.

Aflevering en nadien noodzakelijke reparatie conform afspraak afgehandeld. Plezierig no-nonsens bedrijf.

Mijn 2e auto wilde ik perse weer bij autobedrijf Schippers kopen. Goede service en een fijn bedrijf.

Prima garage

Duidelijk goed betrouwbaar

Goede service.

Goede service, vriendelijk personeel.

Altijd snel en correct geholpen

Nooit lange wachttijden

Molendijk Noord 51 b