Vertrouwen kwijt

Ik was nogal een idioot bedrag kwijt voor een filtertje veranderen en ruitenwissers.. En op papier werden dingen verwerkt die nog voor de apk gebeurd waren. Is een 2e keer dat er gespeeld word met gegevens.

Nette en vriendelijke behulpzame mensen die mee denken en eerst bellen wanneer er iets gedaan moet w

Prima, komt afspraken na

Komen afspraken altijd na, goede service

Prima bedrijf

Goed geholpen goede service

Alles bij elkaar als er problemen zijn word je goed geholpen en ook in ruil en verkoop auto op een andere auto

Klantenservice goed mooi bedrijf en vriendelijk personeel

uitstekend

Ze nemen alle tijd voor je.

Goed adres voor de Fiat Ducato camper

Apk onderhoud en reparatie wordt goed verzorgd

volgens afspraak

Ze doen alles goed.

Geen poeha

Goede service en vakmanschap

Weer prima service !

tevreden

ik ben erg tevreden, afspraken make gaat makkelijk en men komt de afsprak na. Heel fijn!

Kan niet beter wensen

Gemoedelijk en vriendelijk

Keurig geholpen

Erg tevreden over de reparatie, snelle afhankelijk, heel vriendelijk.

Verstand van zaken

Duidelijk en verstand van zaken. Overleg en bereikbaarheid is goed. Klantvriendelijk gericht.

open eerlijk deskundig

goede afspraken wat betreft reparaties of onderhoud. geen verassingen maar een telefoon bij onverwachte problemen. gewoon goed bedrijf.

Netjes geholpen erg klantvriendelijk

Goed en netjes alles afgerond en goede service

Goed en netjes

Snelle en klantvriendelijke afhandeling

Goede service komen afspraak netjes na

Toen we auto gingen kijken vooraf gebeld of deze er nog stond, toen we aankwamen stond deze netjes gewassen voor ons klaar. Vriendelijk ontvangen en netjes geholpen. Vandaat aito daar ook gekocht.

super snelle hulp zelfs na sluitingstijd van de werkplaats

super snelle hulp zelfs na sluitingstijd van de werkplaats en altijd klantvriendelijk

Mooie garage, goed ontvangen.

Na een kop koffie goed samen overeen gekomen over de aankoop van m’n nieuwe auto. Netjes afgeleverd !!

Heel vriendelijke mensen die bij Schippers werken. Zijn altijd bereid mee te denken en je te helpen.

Super tevreden.

Molendijk Noord 51 b