Top!

Zo blij met deze autogarage!

Apk keuring en kleine beurt

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen en kijken voor de beste oplossing bij een probleem aan de auto

goede service

Zoals altijd goede service en netjes volgens plan uitgevoerd.

Hele goede service

Service is uitstekend

Fijne garage: vertrouwd en vakkundig

Heb al lang ervaring met deze garage. Vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Neemt ruim de tijd voor iedereen

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en eerlijke prijs

top

Zeer vriendelijk en attent.

Wordt er zeer respectvol geholpen. Kundig en duidelijk.

Correct

Toppie

Positief Klantvriendelijk Geven goede adviseren

Gewoon goed

Altijd vriendelijk en uitstekende service!

Altijd vriendelijk en uitstekende service!

Heb net mijn eerste dure aanschaf gedaan. De medewerkers super vriendelijk en goed alles afgehandeld.

Deskundig, betrouwbaar en een goede dienstverlening.

Goede dienstverlening en vakkundige mensen. Auto Leo verkoopt uitsluitend betrouwbare auto's.

Uitstekende verhouding met het personeel in het algemeen naar de klant toe en gezellig.

Het was de eerste keer dat ik hier kwam. Ik had het gevoel of ik hier al jaren kwam. Tot ziens Henk Theunissen,

Goed bedrijf

Beter kan niet

Beschrijving? Betrouwbaar, Netjes, Eerlijk, Hoog kwaliteit... Zo simpel is het.

Goed, snel en vakkundig geholpen.

Een familie bedrijf dat vriendelijkheid, vakkundigheid en goede service hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben goede kennis van zaken en weten waar ze over praten. Je wordt altijd goed geholpen.

correct en goede monteur

auto word goed nagekeken

Deskundigheid en klantvriendelijkheid perfect samen.

Een vertrouwde plek om met een gerust hart mijn vierwieler hier te brengen voor APK en jaarlijks onderhoud. Wetend: hier staan vakmensen, met kennis van en passie voor auto's. Daarbij: hele prettige sfeer, fijne service, als klant word je gewaardeerd. Betrouwbaar en fijn adres voor auto, motor en klant! Ik beveel dit van harte aan.

Altijd goede service

Jarenlang laat ik bij dit bedrijf de beurten verzorgen van mijn auto. In de loop van de tijd zijn dit diverse merken geweest en altijd was de service en deskundigheid dik in orde. Meerdere collega's heb ik ook al naar dit bedrijf verwezen en deze zijn even enthousiast als ik. Ik hoop nog lang van dit bedrijf te kunnen genieten.

Fijne en goede service! Zeker een aanrader.

Fijne en goede service! Zeker een aanrader.

Geweldige service en heel vriendelijk

Heel professioneel en vriendelijk geholpen Top garage

Top!

Vriendelijk en ervaren