Top Perfect

al jaren klant, altijd correct en goed geholpen . altijd tijd voor de klant. Uitstekend bedrijf een aanrader.

Altijd en alles volgens afspraak geen vreemde dingen achteraf

Vak mensen met hart voor de zaak

Prima service: een omweg waard!

Zoals al jaren ook nu weer dik tevreden over de service bij APK en onderhoudsbeurt. Zelfs in drukke tijden persoonlijke aadacht voor de klant! Houden zo...

Vakkundig personeel

Afspraak is afspraak

Top service

smorgens om 7 uur stond mijn leenauto al klaar en vooral belangrijk vooraf werk ik al op de hoogte gebracht van de waarschijnlijke kosten. Achteraf geen verrrassingen

Top bedrijf en zeer goede service

Vandaag geweest voor nieuwe distributie riem en Airco beurt voor Renault Mégane Super geholpen en prijs kwaliteit verhouding is prima

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Goede service

Zie boven

Super bedrijf

Altijd vriendelijk. Goede service. Zeer behulpzaam en voelt altijd weer heel vertrouwd.

Altijd goed!;

We hebben enkel goede ervaringen bij Leo, van aanschaf motor tot auto en het onderhoud ervan. Geen onnodige reparaties zoals bij de "echte" merkdealers. Waar je komt voor de banden te verwisselen en erachter komt dat je auto motorisch totalloss is. :) Voor goed onderhoud zeker naar moto/auto Leo

Sehr gute Werksstatt

Absprachen werden eingehalten. Sehr guter Service. Bin schon seit über 30 Jahre Kunde und kann das Autohaus nur empfehlen.

super sevice

meteen geholpen

Betrouwbaar en goede service

Eerlijke communicatie, vriendelijk, goed vakmanschap en een eerlijke prijs

Een geweldig bedrijf.

Bij dit bedrijf is de klant altijd KONING!! Ze staan altijd voor je klaar.

Super service

Altijd goede service met vriendelijk personeel

vakkundig, klantvriendelijk, en meedenkend.

vakkundig, klantvriendelijk, en meedenkend. En niets is teveel

Goede service en ze denken met je mee.

De service is netjes en goed. Je weet waar je aan toe bent, geen verrassingen.

Top service en altijd vriendelijk.

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

Nog snel even een vakantiecheck voordat de autovakantie begint? Geen probleem voor Auto Leo. Dankzij het vakkundige advies is onze auto weer tip top in orde en helemaal klaar voor de vakantie. Een top team dat altijd vriendelijk en behulpzaam is. Een absolute aanrader!

Zeer klantvriendelijk, uiterst behulpzaam en goede en snelle service

Een zeer prettige ervaring gehad met Auto Schloesser. Leo, Peter en de collega's staan altijd paraat om je op een fijne manier te ondersteunen met de autozaken. Al jaren tevreden klant, en ook nu weer uitermate goed en snel geholpen. Een echte aanrader.

Klantvriendelijk

Altijd even klantvriendelijk en behulpzaam Goede service

Vriendelijke vakkundige mensen

Ik kan deze garage aanbevelen. Alle medewerkers zijn vriendelijk, kundig en betrouwbaar. Kortom, wat wil je nog meer!

Vriendelijk en kundig

Leveren goed en kundig werk af Ze zijn vriendelijk

Klantvriendelijkheid

Goede opgeruimde zaak,zeer klantvriendelijk ben zéér tevreden

Zowel onderhoud als reparaties worden accuraat uitgevoerd.

Leo neemt zich de tijd om je te woord te staan. Na een kleine beurt kreeg ik mijn motor gepoetst terug. Dat is een blij makende extra. Onderhoud wordt uitgevoerd zoals afgesproken en sinds kort weet ik dit ook van reparaties. Als ik het wil, brengt hij mij naar huis. Wat mij betreft krijgt hij en zijn medewerkers een 10.

Geheel volgens verwachting

Geheel volgens verwachting en goede informatie .

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek