Ik wordt netjes geholpen en deze mensen staan direct voor mij klaar. Geweldig!!
Mijn Mazda MX-5 uit 1999 is sinds enige jaren bij het Jan Scholten Team in onderhoud. Altijd prima ervaringen hiermee. De kwaliteit van het werk en de service zijn goed en de tarieven zeer redelijk. Daarnaast word je als klant altijd vriendelijk ontvangen en geholpen. Kortom, wat mij betreft een uitstekend bedrijf!
Zelf een Mazda 6 2.5 GTM gekocht bij dit bedrijf. Waanzinnig goed geholpen en top service. Beter bedrijf zul je niet snel tegen komen. Henry, nogmaals bedankt voor de fijne service.
Heb er een Mazda MX5 gekocht, en weer ingeruild samen met een Alfa 156 voor een Mazda Tribute 3L V6 en ben ook daar zeer tevreden over.
Zijn al jaren klant, 1 keer ergens anders heen gegaan, maar toch weer terug. Goede inruilwaarde, meedenken, prima service, door vreemde overheidsrichtlijnen werd onze auto afgekeurd. I.o.m. bedrijf reparatie hiervoor maar gedeeltelijk hoeven te betalen. Kortom: Prima bedrijf
100% service,alles zeer schoon correct behandelt
Inmiddels ruim 5 jaar bijzonder tevreden klant bij het JS-team. Een groene NA perfect geprepareerd om 17800km van Amsterdam naar Singapore in 2007 (cabriochallenge Eurasia)probleemloos te doorstaan, een NC uit 2006 met inmiddels 150.000km probleemloos, tsja en wat wil je dan nog? Met respect voor ons Fiatje 600 uit 1968, genaamd Freddy, toch weer bezweken voor een in topconditie verkerende NA uit 1991,gelukkig rood. Dat zorgde dus niet voor naamsverwarring; fREDss is het nu. Zonder de kennis,kwaliteit, maar vooral het vertrouwen in en het meedenken van het hele JS-team was deze stap nooit gezet. Hier begrijpt men gelukkig in alle redelijkheid dat voor sommige mensen auto\'s meer betekenen dan slechts een vervoermiddel. Herman den Blijker zou zonder aarzelen oordelen: TOPTENT! Wij ook! Marga, René, \'dak eraf\'afdeling Brabant :-)
zeer fijn en aardig personeel werken goed en accuraat
Zeer goede ervaringen met het Jan Scholten Team. Vorig jaar een MX5 occasion gekocht, we werden goed geadviseerd. De auto is top, we hebben er veel plezier van, absoluut geen spijt van onze beslissing (we hadden het alleen jaren eerder moeten doen). Veel persoonlijke aandacht, gelijke behandeling voor iedereen (dat is lang niet overal zo weet ik uit eigen ervaring) en uitstekende service, ook op langere termijn. Vriendelijke benadering in de zaak, afspraken worden nagekomen en veel kennis van zaken in huis. Ook prettig dat de werkplaats op zaterdag geopend is. Een aanrader.
Reeds 2x een MX-5 gekocht . I x nieuw en 1 x demo (2000 km ). Goede ervaring met dit bedrijf qua service en klantvriendelijkheid.
Ik heb een paar maanden geleden bij het Scholten Team mijn prachtige mx5 Evolve uitvoering uit 2002 gekocht en kan alleen maar lovend zijn. Een fijn adres om te komen en ze maken waar wat ze beloven. Inmiddels hebben ze bij mijn auto een aantal accessoires gemonteerd wat ook erg mooi gedaan is. Ik hoop nog jaren van mijn Evolve te genieten en zodra het zover is zal ik voor een nieuwere versie wee naar Almelo afreizen.
Mijn Ford USA had een probleem dat de dealers bij mij in de omgeving niet op konden lossen. Na een bezoek aan \'t Jan Scholten Team is het in één keer opgelost en ook nog eens tegen een veel voordeliger tarief. Dit is een bedrijf waar ze weten hoe mijn auto in elkaar zit. Hier ga ik voortaan naar toe, een absolute aanrader
Keurig bedrijf waar je nog eerlijk en oprecht geadviseerd word over de mogelijkheden voor een andere auto