Er wordt gedacht in oplossingen, zodat je weet dat alles er op is gericht om je zo snel mogelijk te helpen
Door ziekte van personeel zo de reparatie misschien wel meer dan een week duren, met 3 dagen belde Hannah al dat de auto klaar was. Heel fijn!
Je krijgt een goede service, alles wordt open en eerlijk besproken, je komt niet voor verrassingen te staan, fijn!
Mijn auto is weer helemaal top top
Door positieve ervaringen van vrienden hier terecht gekomen. Mijn auto had serieuze storing. Ze hadden het te druk om me direct te kunnen helpen, maar hebben me een bruikleen auto gegeven tot ze wel tijd hadden. En dat bij een nieuwe klant! De reparatie is goed uitgevoerd binnen de kostenraming. Zo vriendelijk ben ik door de dealer nooit geholpen en ook nog een stuk voordeliger.
Geweest voor een reparatie, onderhoud en apk. Word vriendelijk geholpen en goede adviezen gegeven. Prima service
goede ervaringen
Goede service, vriendelijke ontvangst, deskundige medewerkers.
Moest afspraak verzetten en dat werd heel vriendelijk opgepakt, hoewel de agenda al behoorlijk vol was. Over de reparatie werd vooraf gebeld, heel klantvriendelijk.
Niet nodig. Bovenstaande zegt alles.
Ondanks dat ik zelf helemaal geen verstand heb van autotechniek, voel ik met met ons oude autootje in goede handen bij Peter Schoolderman.
Ik ben heel goed geholpen door de firma Schoolderman. Alles is gebeurd in goed overleg. Het is een heel prettig garagebedrijf.
fijne garage
Schoolderman is een top all cars garage Vernieuwend, betrouwbaar, vragen nooit teveel en zoeken altijd samen met de klant naar oplossingen. Communicatief zijn ze sterk en niet onbelangrijk: ook heel vrouwvriendelijk
Auto vakkundig onderhouden en ook nog eens netjes gewassen en gepoetst toen ik hem op kwam halen.
Altijd fijn geholpen door Hannah en er wordt altijd rekening gehouden met omstandigheden. Auto normaal door Opel Zutphen onderhouden en sinds de overname niet tevreden. Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Schoolderman en kom zeker terug.
Goed en snel en bekwaam
Auto rijdt weer heerlijk na het onderhoud.
Uiterst vriendelijk en efficiënte afhandeling
Ik heb een heel oude auto maar ook die wordt zorgvuldig onderhouden. Bovendien krijg ik hem altijd als "nieuw" terug: uitgezogen en gewassen. Altijd een belletje als er extra kosten/reparaties zijn. Heel vriendelijk en bekwaam personeel. Blij dat mij deze garage is aangeraden toen ik in Zutphen kwam te wonen. Klasse! 5 sterren verdiend!!
Goede en duidelijke communicatie en fijne services.
Auto First Schoolderman doet het heel goed en als er eens iets scheefloopt wordt dat door de baas persoonlijk opgelost.
Altijd super goed en snel geholpen. Betrokken en weten waar ze over praten. Geen lange wachttijden. compliment aan het team.
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen