Kundig en vriendelijk personeel. Goede service!

Zie boven

Top service

Altijd even tijd om mee te denken en na te kijken. Prima service. Klant is koning. Heel blij met zo'n garage in de buurt.

Heb heel veel ervaring met onderhoud werkplaatsen en de werkplaats geeft als ik naar binnen kijk een efficiente en schone aanblik , alles ordelijk en dat is heel belangrijk voor het personeel om correct en efficient te werken zodat ze niet steeds op mijn kosten naar materiaal behoeven te zoeken. de uitgevoerde werkzaamheden zijn volgens mij correct. Daarnaast is de receptie ongedwongen en heeft men en neemt men tijd voor mij als klant.

Altijd fijn ontvangen en goed werk geleverd

Fijne garage met vriendelijke behulpzame werknemers

Goeie service

Auto poosje kwijt geweest door problemen met de motor. deze zijn vakkundig opgelost De auto rijd weer als een zonnetje

Top service.

Top service, auto rijd weer super.

Ter plekke diagnose en afspraak maken

De auto had al enige tijd een schrapend geluid bij de linker voorband. Bleek er teveel speling te zitten op de fusee kogel. Dit kon ter plekke gediagnosticeerd worden en de auto is voor reparatie achtergebleven. eind volgende dag was de auto weer beschikbaar. Super!

geweldig

prima gedaan

Super snelle en vriendelijke service

Ik ben erg tevreden over de service, snel en ontzettend vriendelijke

Offerte van te voren, duidelijk verhaal en vriendelijk geholpen

Snelle service

Niet nog een week wachten , nee auto gelijk achter kunnen laten en auto binnen twee dagen klaar. Top service.

super service

snel geholpen

Geweldige service ervaren

Duidelijke berichten ontvangen voor komende service beurt. van A.P.K. tot bandenwissel. Het gehele pakket. Vriendelijk. Kwaliteit.nazorg.

Doen wat ze zeggen

Klantvriendelijk en fijne persoonlijke service: TOP

Klantgericht en helder in de communicatie, denken mee en ben zeer tevreden. Bedankt Peter en zijn Team.

Open communicatie

Ondanks dat de factuur altijd tegenvalt wordt er goed gecommuniceerd en uitleg gegeven. Prettig bedrijf!

Alles keurig in orde... Auto blinkend schoon

Goed en vertrouwd

De reparatie van mijn navigatiesysteem werd oorverdovend snel uitgevoerd

Netjes en vriendelijk geholpen

De klant is koning.

Zeer vriendelijke mensen, een goede afhandeling en een vertrouwd adres.

Professioneel en prettig in contact

Uitstekent

Goeie ontvangst, altijd genoeg tijd voor je. Goeie uitleg, heel betrouwbaar

Perfecte service en monteurs met vakkennis

Bij Schoolderman denken ze echt met je mee, hebben een goede service en net zo belangrijk, veel kennis en kunde in huis. Onze auto is weer perfect gerepareerd!

Altijd een kundige blik

De instelling van het bedrijf is hou de klant rijdend. Ze doen daar ook alles aan omdat te kunnen doen.

Goede service, vriendelijk personeel

We brachten onze auto voor het eerst naar Schoolderman, voor apk en grote beurt. Er moest heel wat gebeuren maar we kregen een leenauto voor die dagen mee. We werden goed op de hoogte gehouden van alles, iedereen is er erg vriendelijk, de auto rijdt weer perfect en hij was ook nog eens schoongemaakt. Fantastische service, dank jullie wel!

Brinkhorst 15

7207 BG Zutphen