Altijd goed altijd naar mijn zin

De auto heeft een grote beurt gehad en de caravan is op alle draaiende delen nagekeken. De combinatie is weer perfect om mee op vakantie te gaan. De auto rijd weer als een zonnetje…

Goede service, Correct, Klantvriendelijk.

Goede service, en duidelijke uitleg. Begrijpt urgentie van het probleem en gaat dit snel oplossen.

Vakbekwaam en servicegericht

Naast vakbekwaam en servicegericht, meedenkend en gezellig.

goede communicatie,nette mensen,nette werkplaats, komen afspraken na. kortom top!

Ben na een leaservaring weer thuis!

Prijs bij voorkeur zijn labrador. PeterS is al ijdel genoeg!

Uitstekende service. Betrouwbare garage

Uitstekende service. Betrouwbare garage

Persoonlijk

Voor de eerste keer contact, persoonlijk voorgesteld. Heldere nota, goede afstemming en uitleg werkzaamheden.

Denken goed mee, en leggen de mogelijkheden voor.

Veel interesse in de klant.

Ongelofelijk goed geholpen.

Een uitstekende eerste indruk!

En dat hebben ze bevestigd met een uitstekende service. Ik blijf klant!

Heel goed!

Vriendelijk, meedenkend en goede service. En met een strandpas als cadeau kan me niets gebeuren!!

prima service, vriendelijke klantgerichte behandeling

een forse reparatie aan mijn oude saab werd erg "verzacht" door de vriendelijke behandeling en dat mijn auto van binnen en van buiten weer helemaal schoon was. TOP.

Zeer klantvriendelijk en vaklui

Fijn bedrijf waarin ze goede zorg hebben voor auto en klant.

Goede en eerlijk communicatie.

Mijn auto te koop gezet, afspraak gemaakt en geen rare onderhandelingen. Afspraak is afspraak. Keurig

correcte hulp

prettig geholpen en met alles op de hoogte gehouden, alvorens uit te voeren.

Snel accuraat keurig

En goede koffie

Prima zoals altijd

Zie boven

Zeer vriendelijk en hulpzaam

Receptie en werkplaats zeer vriendelijk Lekkere koffie. Punctueel Direct lampjes verwisselen om de camper goed te kunnen keuren.

Helemaal tevreden

De APK was snel achter de rug. Alles goed en prima geregeld.

Goede uitleg van werkzaamheden en juiste prijsopgave vooraf !

Prettige bedrijf om de auto in onderhoud te doen

Klantvriendelijk en professioneel

Breng mijn auto altijd hier heen, als ik afspraak maak voor b.v. kleine onderhoudsbeurt is het nooit een probleem als ik op de dag zelf een aantal zaken erbij meld. Behandelen je vriendelijk en altijd in voor gesprekje. In èèn woord geweldig.

Uitstekende service!

Voor de APK-keuring en een kleine beurt werd ik heel prettig geholpen. Met als verrassing bij het ophalen: een blinkend gepoetste auto, zelfs het interieur was vrij van hondensporen-en geuren! Attent personeel en al jaren een uitstekende service.

Uitmuntend

Meer dan goed

Vijf sterren voor het ‘Schoolderman gevoel’

Inmiddels ben ik al zo’n tien jaar klant bij dit klasse bedrijf Klant (én vrouw-) vriendelijk, professioneel, doet wat het belooft, haalt je nooit het vel over de neus en graag bereid om je iets te leren. Kortom een bedrijf om vertrouwen in te hebben en dat te vertrouwen is. Om het ‘Schoolderman gevoel’ compleet te maken: je krijgt je auto altijd schoner terug dan je hem hebt ingeleverd.

Brinkhorst 15

7207 BG Zutphen