Ontvangst is altijd prettig en mijn auto komt na behandeling weer heel vrolijk thuis!
Klantvriendelijkheid staat bovenaan
Alles goed nagekeken en evt reparaties voor de toekomst genoteerd zodat je weet waar je aan toe bent
Fijne garage,vriendelijk personeel,behulpzaam,meedenkend
sinds 20 jaar prima ervaring
top
Gebreken hadden kunnen worden verholpen als je auto de hele dag weg is. Heeft toch wel met deskundigheid te maken.
Zeer behulpzame en aardige mensen.
Altijd een goed ontvangst bij een klantvriendelijke dame. De werkplaats ziet er strak uit en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Top.
Prettig geregeld allemaal.
Auto wordt weer goed afgeleverd na een onderhoudsbeurt prijzen niet laag maar fair
Na een afgebroken sleutel, goed geadviseerd en snel geholpen
Daar ga je met plezier naar toe.
Ingepland voor aircoservice. Aangevraagd of ik er op kon wachten. Prima geregeld met een heerlijk bakje koffie erbij.
Fijne garage met prima vaklui die overleggen, vriendelijk en behulpzaam zijn en meedenken. Een prettige persoonlijke benadering. Zeer tevreden!
Deskundig en betrouwbaar! Hoop nog jaren klant bij jullie te blijven!
Staan altijd voor je klaar, en denken mee.
Vriendelijk personeel wat met je mee denkt.
goed geleid bedrijf met een brede knowhow en deskundig op alle gebied
Wij hebben altijd een goede ervaring.
Een eerlijk en goed advies en vervolgens snelle en goede reparatie. auto rijdt weer als een zonnetje!
Bellen netjes bij problemen en goede klantenservice
Er is alles aan gedaan om het euvel zo goed en zo goedkoop mogelijk te verhelpen.
Grote beurt uitgevoerd. Ik ben uitstekend tussentijds geïnformeerd en geadviseerd over bijkomend werk, inclusief prijsindicatie. Factuur was ook conform. Auto was keurig gewassen en gezogen bij aflevering. En leenauto meegekregen zonder kosten. Ik ben een tevreden klant.
Zowel door Peter als door Hanna. Vond het interieur van mn auto naar sigaretten rook ruiken!?!? Is niet zo prettig. Maar geurtjes om dat te verbergen kan ik ook niet hebben. Misschien niets aan te doen, maar het viel wel op. Ik heb het volste vertrouwen in dat jullie deskundigheid en de prijs/kwaliteit verhouding goed is.
Beste Inge, heel vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Wij hebben juist uw auto gewassen en van binnen uitgezogen om het wow momentje te beleven. Daarnaast rookt geen van onze monteurs. Dus sigarettenrook kan het niet zijn. Maar zoals aangegeven kunnen wij de auto voor u een ozon behandeling geven. Geen probleem. Maak gerust een afspraak hiervoor. Dan regel ik dat. Met vriendelijke groet, Peter Schoolderman
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen