Klantvriendelijk

Zeer snel en vakkundig geholpen

Goede, fijne service.

Grote beurt, APK en bandenwissel prima uitgevoerd, goede communicatie en een blinkend schone auto bovendien. Top!

Héél goed!

Uitstekende garage, luisteren goed naar je wensen en zeer goede service!

Super bedrijf

Geweldige service en klant vriendelijk. Altijd goed geholpen en denken mee met wat je voor de auto nodig heb.

Zeer goede service.

Zeer goede service en wordt goed geholpen. Vriendelijk personeel.

super service

ze denken met je mee!! aardig personeel super service heel fijn geholpen

Prima service, zoals altijd

Onze 20-jaar oude auto is in goede handen. Kosten voor reparatie zijn inzichtelijk en er wordt meegedacht om mogelijke toekomstige reparaties zo goedkoop te houden. Advies over wat in de gaten te houden wordt gegeven. Altijd prettig om bij Peter en collega’s langs te gaan.

Vriendelijk, professioneel en snel

Personeel was geduldig, gaf overal uitgebreid antwoord op en warenberg vriendelijk. Goede adviezen maar niet opdringen.

Er wordt goed werk geleverd!

Duidelijk overleg wat er moet gebeuren, kosten en schone aflevering!

Niks dan lof

Vriendelijk, klantgericht, helder communicerend, uitstekende service en het gevoel dat de monteurs ook echt willen achterhalen wat er met onze haperende auto aan de hand was. Dit samen maakt dat ik meer dan tevreden ben over autobedrijf Schoolderman. Raad ik iedereen aan.

Ondanks drukte kon ik toch terecht

Nadat de trillingen in mijn auto heviger werden kon ik toch eerder terecht dan de gemaakte afspraak en is met een goede reparatie alles weer in orde.

Word er altijd netjes ontvangen en krijg de auto super weer mee naar huis

Service perfect.

Wordt vooraf duidelijk uitgelegd wat er mankeert aan de auto, wat er moet gebeuren om het euvel te verhelpen en wat de kosten bedragen. Vriendelijk personeel. Bedankt voor de voortreffelijke service!!!

Al jaren perfect geholpen.

Leuk ook dat de auto ook na een "kleine beurt" schoon wordt teruggegeven. Gereinigd dus, ook al had je dat natuurlijk zelf moeten doen.

Vriendelijk, aardig, behulpzaam, geduldig en tolerant van mijn "kleine ecentricieten".

Het is altijd een plezier om naar je toe te komen. Ik ben Je weet hoe je die extra kilometer moet gaan om de beste service te bieden.Ik ben vooral dankbaar dat je mijn vreselijke Nederlands tolereert en indien nodig Engels tegen me zult spreken.

Prima service, prettig personeel

Auto keurig beurt gehad en apk-keuring. Nog gewassen ook. Versnelling lijkt iets te krap afgesteld. Ik wacht nog even af of het betsr wordt.

Mijn ervaring is goed met het bedrijf ,alles wordt keurig uitgevoerd en heerlijke Koffie .

Zeer goed autobedrijf

Ik heb een nieuwe auto bij jullie gekocht en ben zeer goed behandeld door jullie Ik ben zeer tevreden met de auto Een eerlijk advies en goede uitleg

Is goed

Zo ver ik kan zien goed gedaan.

Top service

Kundig en vriendelijke medewerkers.

Uitstekende service

Men werkt keurig, en alles was nadien dik in orde.

Correct, vakkundig en klantvriendelijk

Betrouwbaar bedrijf