Helder, betrouwbaar, denkt met de klant mee!

In de twintig jaar dat we klant bij Schoolderman zijn, is onze auto altijd in goede, deskundige handen geweest. Het onderhoud wordt adequaat uitgevoerd, eventuele reparaties worden snel en goed verricht. De kosten zijn altijd transparant. We zijn nu aan een andere auto toe. Peter denkt met ons mee en adviseert vrijblijvend. Daar neemt hij de tijd voor. Kijk, dat is nog eens service!

Goed geregeld

Snel geholpen Optijd een diagnose met indicatie van prijs Prima gerepareerd Blij mee Gr Richard

Uitstekend.

Snelle en klantgerichte service. Top.

prima garage.

Staan altijd voor je klaar, als je met iets kleins komt helpen ze je het meteen op te lossen.(bv. kapot lampje) Medewerkers zijn vriendelijk en correct. Onderhoud van de auto wordt goed uitgevoerd.

Betrouwbaar bedrijf

Bijtijds een beurt plannen. Dan geduld tot je aan de beurt bent. Lijkt me een goed teken!

Buitengewone service en vriendelijkheid

Voor een reparatie aan mijn auto heeft Autobedrijf Schoolderman fantastische service aan mij geleverd, de auto ziet er weer als nieuw uit. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en telkens heel erg vriendelijk te woord gestaan. Autobedrijf Schoolderman raad ik iedereen aan - ik heb genoeg ervaringen met andere autobedrijven en die halen het bij lange na niet bij de service en klantvriendelijkheid van Autobedrijf Schoolderman!

goeie service tijdens de APK

Tijdens de APK van de auto werd ik gebeld en overleg wat nu te doen. Toen ik de auto ophaalde was hij zelfs netjes gewassen!

Goede opvang, direct actie, snelle afspraak voor reparatie nadat bestelling was binnengekomen

vertrouwen en vakmanschap zijn top.

Onverminderd merk je altijd weer dat vertrouwen, deskundigheid en aandacht geven aan je als klant altijd aanwezig is.

Vakkundig, betrouwbaar, communicatief, klantgericht en buitengewoon aardig!

Buitengewoon positief, altijd een leuk uitje!

Prima! Snel en professioneel!

Je wordt snel geholpen, de mensen zijn aardig en servicegericht!!

Keurige aflevering volgens afspraak

Netjes afgeleverd volgens afspraak, tevens na gebeld voor extra onvoorziene reparatie. En de auto netjes schoon gemaakt... Direct een factuur netjes in een envelop.

Perfecte APK service

APK goed en snel uitgevoerd. Van binnen uitgezogen. Kreeg een seintje dat de auto weer klaar stond. Factuur lag al klaar om af te rekenen.

Komen afspraken na

Goede garage, komen afspraken na. Nette service.

Heel snel en goed geholpen.

Dat kan kort. Auto deed raar, Schoolderman gebeld, direct er heen, opgelost!

Als altijd: Top!

Inmiddels ben ik negen jaar klant bij Schoolderman. De sterke kanten van dit bedrijf blijven onveranderd: vakmanschap, up to date werkplaats, klantgericht en zuinig met het het geld van de klant maar niet zuinig met service.

Goede service en prettige medewerkers.

Onder mijn Hyundai i 20 een afneembare trekhaak onder mijn auto laten plaatsen. Een goede prijs, middels een offerte aan mij gedaan. Een leenauto gratis meegekregen. Verder vriendelijke mensen aan de telefoon als in de werkplaats.

Topbedrijf

afspraken duidelijk en nakomen

Fantastisch

Je wordt vriendelijk ontvangen, behulpzaam, en niet duur.In één woord een top garage. Bedankt voor de goede service.

Altijd goed!

Betrouwbaar, vriendelijk, en behulpzaam.

Uitstekende service

Zie hiervoor

Vriendelijke en vakkundige garage

Ik heb op aanraden van een vriendin, mijn auto bij deze garage gebracht. Vlak voor de vakantie nog een beurt leek mij verstandig. Ze hebben netjes overlegd wat hun advies is om te laten maken voor mijn vertrek en boden mij een leenauto aan. Ik haalde mijn auto de volgende dag op , lekkere cappuccino gedronken en kreeg netjes een rapport mee wat er was gedaan. Ik ga met een goed gevoel en een betrouwbare auto op pad! Ik ga niet meer weg bij deze garage!

Goede service en betrouwbaar!

We zijn erg tevreden met de dienstverlening en advies. Vragen worden goed beantwoord en de reparaties worden goed uitgevoerd. Extra reparatie altijd in overleg.

Er was een onderdeel van het cabriodak kapot dat niet meer leverbaar was, er is ruim een week naar alternatieven gezocht en uiteindelijk volledig in orde gemaakt. Pluim voor de afhandeling!

Het is uitstekend zoals altijd ,veel dank

Heel plezierig

Brinkhorst 15