Direct, snel, vriendelijk, behulpzaam, goedkoop

Direct, snel, vriendelijk, behulpzaam, goedkoop

Prima info vooraf compleet met offerte; uitstekende fiets- en koffieservice

Ik was al bekend met jullie bedrijf. Ben wederom bevestigd in jullie kwaliteiten.

gewoon goed

snel, vriendelijk en netjes

Altijd goed!

Je wordt altijd snel en goed geholpen!! Er wordt goed mee gedacht en de service is top!

Geweldig!

Het zijn zulke lieve mannen! Ze staan meteen voor je klaar en bellen altijd netjes bij bijzonderheden. Denken met je mee en doen er alles aan om hem weer zo snel mogelijk klaar te hebben!

Uitstekend !!

Zeer behulpzaam.

Geeft vertrouwen

Fijne en correcte behandeling

Vriendelijke en familiale sfeer

Je voel je in goede handen van Vakmensen.

Uitstekende service

Zeer vriendelijke te woord gestaan, kan geen slecht woord zeggen. Betreffende werknemer hielp mij zelfs nog na sluitingstijd nadat ik dit meerdere keren weigerde. Snel band onder mijn auto vervangen en ik kon weer op weg. Ronduit geweldig!

Een garagebedrijf met deskundige en betrokken medewerkers

Op elk moment van de dag staat dit garagebedrijf met een hart, klaar om je op een deskundige wijze te helpen.

Fijn bedrijf waar je altijd goed geholpen wordt

Betrouwbaar en professioneel

Al meer dan 40 jaar een tevreden klant

Supersnel geholpen

Direct dezelfde dag geholpen met mijn auto. Top.

Helemaal Top

Je plent een afspraak via de App en krijgt keurig een paar dagen voor de tijd een herinnering, en je auto wordt keurig nagekeken, ik zeg Top 👊👍

klantgerichtheid ten top

xxxxx

Vriendelijke en behulpzaam

Vorige week heb ik een auto gekocht bij Autobedrijf Schoolderman. Ik ben heel vriendelijk en geduldig geholpen en ik ben erg blij met mijn nieuwe mooie auto!

Vakkundig en vriendelijk personeel , goede service en betaalbaar.

Vakkundig en vriendelijk personeel , goede service en betaalbaar.

Accuraat en hulpvaardig

De auto wordt zorgvuldig nagekeken en eventuele extra werkzaamheden worden overlegt met de bezitter. Vervolgens een goede reparatie

Geweldig bedrijf. En zeer klantvriendelijk.

Wij zijn zeer tevreden met Autobedrijf Schoolderman, ze bieden geweldig goede service en kwaliteit en zijn zeer klantvriendelijk. Bedankt voor jullie goede service.

Niets dan lof!!!

Niets dan lof, altijd al geweest , en nog steeds.

Reparaties

Attent, zorgvuldig & snel!

Klantvriendelijk eerlijk en betrouwbaar

Al vele jaren klant voor onderhoud Apk en bandenwissel zie het bedrijf explosief groeien, maar gelukkig blijft service hoog in het vaandel staan.

goed en vriendelijk bedrijf

ontvangst altijd zeer vriendelijk, ook prima uitleg van reparatie/onderhoudsbeurt

Super....kan er niets anders van maken

Zoals gewoonlijk. Hartstikke tevreden met jullie vakmanschap en service

Toppers zijn het!

Ontzettend fijn geholpen bij het aanschaffen van mijn nieuwe auto. Verheug me weer op heel veel veilige kilometers.

Brinkhorst 15

7207 BG Zutphen