Toppers zijn het!

Ontzettend fijn geholpen bij het aanschaffen van mijn nieuwe auto. Verheug me weer op heel veel veilige kilometers.

zeer goed

correct, meedenkend, snel reagerend, prima service, klantgericht

Service!

Prima service. Niet alleen grote beurt, apk en winterbanden, maar de auto ook nog eens gewassen en van binnen schoongemaakt. Ziet er uit als nieuw! Heel prettig te woord gestaan, zowel bij brengen als bij ophalen auto

Prima service, fijne mensen

Een beurt aan m’n auto kan overal, niet overal wordt je op een prettige manier behandeld. Hier wel!

uitstekend

prima geholpen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht

APK keuring.

Prima bedrijf met vakkundig personeel.

Goed en betrouwbaar. Vriendelijk en deskundig personeel.

Onze auto wordt al jaren door Autobedrijf Schoolderman onderhouden en zijn erg tevreden. Schoolderman is een betrouwbaar en deskundig autobedrijf.

In één woord: goed!

Weer voor apk geweest, paar dingetjes snel opgelost. Een rekening die reuze meeviel. Heel blij met jullie bedrijf, superservice!

Prima!

Prima garage!

Uitstekend garagebedrijf !

Meedenkend en eerlijk advies, heel tevreden over reparaties en service.

Ik vind autobedrijf Schoolderman zeer en betrouwbaar

ik ben zeer tevreden met deze garage.

Betrouwbaar bedrijf met een persoonlijke benadering

Op het eerste gezicht prima.

Na enkele jaren afwezigheid weer als vanouds prima geholpen.

Betrouwbaar, eerlijk en prijsgunstig

Bij een mankement aan je auto wordt er eerst met je overlegd over zowel de kosten als de noodzaak tot vervangen.

Ik ben heel blij met autobedrijf Schoolderman!

Heel fijn dat men met mij meedacht en dat ik zo snel mijn oude auto kon inruilen voor deze nieuwe.

Prima service!

Prima!

Top Bedrijf!

Weer een probleemloze APK keuring

Goede service en prettig personeel.

Laten je zien wat er mis is en wat er verandert moet worden. Snel en netjes afgehandeld.

Vriendelijk, behulpzaam, goed

Fijn bedrijf.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en uitstekende service!

Al ruim 40 jaar een tevreden klant

Klantvriendelijk als altijd, steeds ruimte voor een persoonlijk gesprek, indien gewenst.

Zeer professionele en vakkundige afhandeling van beurten en reparaties. Altijd even contact, wanneer er onverwachte tekortkomingen ontdekt worden. Denken mee en laten ruimte.

Goede communicatie en goede prijs kwaliteit verhouding!

Ik kom bij een dealer weg waar ik niet tevreden was. Hier wordt je netjes te woord gestaan en ben je echt een klant en geen nummer. Personeel is vriendelijk en denkt met je mee. Echt een aanrader.

Top service en vakmanschap.

Een openbaring wat betreft het meedenken met de klant, en rekening houden met de wensen en mogelijkheden van de klant. Chapó.

Top bedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel en goede prijzen

Top bedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel en goede prijzen