Prima bedrijf, betrouwbaar.
Erg prettig contact, snelle en deskundige service
Prima goed!
Bijna 10 jaar klant en altijd tevreden over het uitvoeren van de werkzaamheden en de klantvriendelijkheid is top.
Nemen direct de tijd voor je. Goede uitleg van reparatie en verschillende opties worden besproken. Prijs viel uiteindelijk lager uit dan afgesproken.
Na deskundig advies en, meedenkend aan de wensen van de klant, heeft autobedrijf Schoolderman (Floris) bij onze auto een achteruitrijcamera geplaatst. SUPER werk.
Bij een telefoontje kun je direct terecht. Super service.
Ben weer between. Maar heb 1 opmerking. Graag zou ik de factuur wat sneller willen hebben.
Super goed bedrijf... Waar klant nog echt klant is..... Nette prijzen.. Eerlijk bedrijf.... Ga zo door
Een top bedrijf en vriendelijke vakkundige mensen
Transparant en eerlijk over uit te voeren reparaties. Erg klantvriendelijk en uitstekende service. Alles wordt uitgelegd en overlegd met de klant. Er wordt meegedacht.
Fantastisch! Meedenkers. Geweldige service en met een onverwoestbaar humeur, ook als ik ze voor niets mijn auto terug laat brngen omdat ik het vergeten was.
vriendelijke benadering, goed advies
Prettige behandeling, alles in goed overleg, professioneel.
Zeer goede ervaringen al sinds jaren. Vriendelijke mensen, goede service. De sfeer van een leuk familiebedrijf.
Al wonen we in Frankrijk, de service van Autobedrijf Schoolderman is grensoverschrijdend!
Uitstekend bedrijf. Geweldige mensen
Brinkhorst 15