goede service
heel tevreden
Ben erg blij met m 'n "nieuwe" garage. Persoonlijke benadering en vakmanschap !
Super vriendelijke mensen die ook nog eens deskundig zijn, Bij alles wordt er overlegd, Ik heb er al jaren onze bedrijf bus in onderhoud. Een aanwinst voor Auto First
Vriendelijk en vakkundig.
Goede medewerkers en erg goede service
Snel geholpen met nieuwe remblokken. Ik ben vriendelijk ontvangen en op een of andere manier valt de rekening altijd wel mee.
Afspraak en uitvoering van het werk goed
Duidelijk afspraken en deskundig advies
zeer fijne garage, kundig personeel
Zeer goede dienstverlening en veel vriendelijkheid
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze weten wat ze doen.
Hele fijne garage, ik vertrouw op de deskundigheid!
Prima, netjes. Denken mee.
Fantastische Garage. Goed personeel.
goed geholpen, prima ontvangst.
Onze auto voor een grote beurt naar Schoolderman gebracht, waar bleek dat er naast de beurt ook een nieuwe accu en nieuwe banden nodig waren. Dat is door het bedrijf allemaal piekfijn in orde gemaakt en de auto werd zoals hier gebruikelijk geheel schoongemaakt weer opgeleverd. Vriendelijke en kundige mensen. Maar waarom geef ik dan 10? Schoolderman had hier wel drie dagen voor nodig. Dat is wel aan de forse kant. Natuurlijk kregen we wel een leenauto mee.
Als er wat is aan mijn auto wat niet voorzien is zoals kapotte lamp, je wordt altijd meteen geholpen. Wij vinden het een hele fijne garage met vriendelijk personeel en fijne baas.
Heel fijn bedrijf met aandacht voor de klant.
Prima autobedrijf met vriendelijk en deskundig personeel
Toen ik even snel lang kwam om een vraag te stellen, konden ze direct mijn accu testen en (omdat hij kapot was) direct vervangen. Ook de ruitenwissers waren niet goed meer en werden direct besteld en een dag later waren ze er en toen ik ze kwam ophalen hebben ze ze er ook direct voor me opgezet. Echt het gevoel dat de klant koning is. Tevens even kostenloos de vloeistoffen bijgevuld als service. Topbedrijf.
Mijn accu stond op het punt om kapot, ondanks het hectische tijdstip werd er door Peter een nieuwe accu bestelt en geplaatst, na 3 kopjes koffie kon ik weer veilig op pad!
Hier sta ik als klant centraal
Prima service, alleen eerder bellen zodra auto klaar staat
Goede duidelijke afspraken En afspraken goed na komen Vooral eerst een belletje als de reparatie duurder wordt dan verwacht Zodat je een keus hebt om het nu te laten fiksen of later!
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen