Eerste keer APK gedaan met mijn auto en kleine zaken werden gewoon even verholpen die bij anderen wellicht tot afkeur kunnen leiden. Ook een kleine beschadiging aan de bodemplaat (kennelijk iets geraakt) werd schoongemaakt en weer van beschermlaag voorzien. Hoewel het maar een klein plekje betrof, toch wel gedaan. Zelf had ik dat nooit kunnen zien, maar was anders wel gaan roesten. Geweldige service !!! Ik blijf in dat geval natuurlijk een klant die daar onderhoud laat doen.
Grote reparatie uitgevoerd volgens afspraak en hoge kwaliteit
dikke 10!
super service en goed werk.
Wordt netjes op de hoogte gehouden over wat er moet gebeuren aan de auto en wat de kosten zijn Vriendelijk en deskundig personeel
Goede service en enthousiaste, professionele medewerkers!!!
Telefonisch overleg probleem. Kostenraming. Afspraak maken. Snelle en vriendelijke afhandeling.
Ik ben goed geholpen, goed advies gegeven en duidelijk gecommuniceerd wat voor werkzaamheden er dit jaar nodig waren en wat voor volgend jaar gepland staat.
Je wordt bij dit bedryf volledig ontzorgd
Supersnel in het stellen van de diagnose en daarna het oplossen van het probleem.
iedere keer weer supercorrect en goede service. betrouwbaar en vakmanschap.
Mijn ervaring met Autobedrijf Schoolderman is Top ,alles goed geregeld en weer snel gerepareerd en natuurlijk de Cappuccino is er heerlijk . Groetjes Wim Frederiks Gorssel
Snelle, goede en flexibele service.
Snelle en flexibele service.
Heb weer een mooie schone auto van binnen en van buiten en hij kan er weer een jaartje tegen
Altijd ruim de tijd nemen en weet waar de klanten een probleem mee hebben betreffende hun auto.
Heel erg vriendelijk en uitstekende service.
Fijne garage, fijne mensen
Goede en vriendelijke service!
Zoals gewoonlijk weer helemaal goed. Vriendelijk, professioneel, auto rijdt weer als een zonnetje. Service altijd perfect!
Zoals hierboven beschreven, een top garage bedrijf
Altijd vriendelijk en behulpzaam, goede, deskundige en snelle service!
Peter Schoolderman denkt altijd met je mee en is niet te beroerd om zelf de zuiger van een remklauw weer glad te polijsten zodat ik weer snel op pad kon. Ik kreeg een rekening van € 0,-. Daar word ik wel vrolijk van!
Apk en kleinebeurt en auto gewassen top
Met onze camper hadden we problemen. Schooldecanen gebeld en echt heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Volgende dag konden we komen, nieuwe sensor geplaatst en wij konden weer op pad
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen