Top zaak,

Top zaak met de juiste service

Super top en proffesioneel

Goede hulp en alles past Mijn musso was er blij mee Grt Thomas Pathuis

Vendeur très professionnel et sérieux

Ma commande a été livrée en France très rapidement et dans de bonnes conditions malgré ses grandes dimensions pour un prix très raisonnable.

Correct en snel

Duidelijke afspraken en orrect afgehandeld.

Geweldig!

Wij zijn hier al jaren klant, en altijd naar tevredenheid. Helemaal top!

Zeer goed, snel en simpel.

Komende de gemaakte afspraken prima na.

Bijzonder vriendelijk maar tevens deskundig geholpen door Pieter.

Ik was op zoek naar een Jeep Renegade, en kwam toevallig in contact met Pieter Selles. Pieter deed zijn uiterste best om mij goed te helpen. Dit heb ik zeer gewaardeerd.

Perfect, niets mis mee!!!

Fijne mensen erg aardig

Ik kocht na veel twijfel een occasion uit Duitsland maar ben er nu erg blij mee. Wat mij alleen tegenviel: de auto was niet goed schoon gemaakt, veel viezigheid tussen kleine naadjes en de bestuurders stoel was erg vies die heb ik zelf bij een car wash bedrijf laten reinigen dat vond ik wel jammer. Verder wel alle hulp bij bv waar rem klauwen rood laten spuiten, Pieter erg behulpzaam. En de heer Selles ook zeer aardig.

Top! Iedereen was erg vriendelijke en alles werd snel en duidelijk geregeld.

Top! Ik raad het zeker aan om uw volgende auto hier aan te schaffen.

Snelle levering, prijs blijkt zonder BTW

Ik heb gewoon een ongelooflijke hekel aan bedrijven die groot adverteren met prijzen zonder BTW zonder dat er even groot bij te zetten. Ik ben niet geinteresseerd in prijzen zonder BTW, ik ben geinteresserd in de prijs die ik moet betalen!

Zoals beschreven

vriendelijke en net behandeld top

net bedrijf vriendelijke

Prima contact, goede service. Handige tips . Jammer dat de auto niet schoon was bij levering.

Gewoon Goed

Mijn aankoop betreft een repair manual. Omdat ik niet zeker was of het om het juiste model ging werd dit voor mij uitgezocht. De bestelling verliep vlot, de levering uitmuntend: snel en zeer goed verpakt.

Ben er erg tevreden mee

Tevreden

Auto word netjes afgehaald op afgesproken tijd, Voor service Daarna keurig teruggebracht.

Goede communicatie, snel, duidelijk en vlot geleverd uit voorraad

Goede communicatie, snel, duidelijk en vlot geleverd uit voorraad

Prima jammer van de slechte verpakking

Jammercdat het slecht verpakt was Plakband op de hoeken los. De strip had er zo uit kunnen vallen. Gelukkig niet gebeurd. Blin dat jullie de strip hadden

Het product ziet er goed en mooi uit De prijs was ook redelijk Helaas het transport door pakketdienst was minder

Uitstekende service en levering

Zo goed als nieuwe velgen met winterbanden thuisbezorgd, uitstekende service en levering.

ok

zeer goed

schade goed hersteld andere problemen niet op gelost

wel vriendelijk je word wel te woord gestaan en geholpen maar een paar dingen niet na gekomen vriendelijke groet Chris

Samenwerking met Pieter was gewoon top.

Wat ik voor ogen had zeer plezierig in de omgang, en toewijding. Wens hem en familie ook prettige Kerstdagen en voorspoedig 2021.

Kamperzeedijk 81 83

8281PC Genemuiden