prima en snel contact, alle onderdelen gevonden voor redelijke prijs.

Voor een 4x4 uit 2001 konden we in Frankrijk geen betaalbare onderdelen vinden waardoor de auto niet meer door de keuring zou komen. Bij Saris konden ze alles leveren en dat verliep ondanks de coronacrisis allemaal heel voorspoedig.

Super!

Met heel wat ervaring in de branche kan ik zeggen dat dit een superbedrijf is! Vriendelijk personeel en goed geholpen

perfect, netjes en snel geholpen

we hebben jaren gelden een auto die bij jullie uit de lease en toen we veel later de sleutel kwijt waren heb ik via jullie een nw gekregen. nu achterbuperbalk nodig super netje en snel geholpen. Helemaal top en kom zeker terug idn.

Top snelle levering

Prima contact gehad besteld en snelle levering

Uitstekende service

Ik kom er al meer dan 20jaar dus dat zegt al genoeg.

Goede service en betrouwbare partij

Prettig geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Contact verliep gemakkelijk, service was goed en de auto is naar behoren. Aan te raden partij

Snel en goed geholpen

Ondanks het late verzoek, kon mijn auto op korte termijn APK gekeurd worden terwijl ik wachtte.

Rare parts in great condition supplied quickly

I purchased rare, new-old-stock parts for my Nissan Patrol. The parts were exactly as described, well-packaged and sent quickly to the UK. Very pleasant, friendly service from Pieter. Selles Auto's Kamperzeedijk B.V. is a reliable, trustworthy company. I will use them again and recommend the company to everyone.

• Would you recommend us? Yes

gewoon goed

Geen kapitaal pand, gewone mensen daar houd ik van

Zeer correct en betrouwbaar autobedrijf

Goed autobedrijf, zeer betrouwbaar , leuke mensen, komen afspraken na . Leuke aankoop gedaan en super geregeld

Prima geholpen.

goede communicatie, correcte afwikkeling

Met het bedrijf een prettige eerlijke en correcte communicatie gehad zowel per mail als telefonisch. Een no-nonsense bedrijf. Daar hou ik van.

Goede Service

Goede service ontvangen.

niet goed sluitende tonneaucover netjes gerepareerd onder garantie. was wel makkelijker geweest als

Aardige ontvangst door hr de Vries

zeer pesoonlijke behandeling

prettige omgang als mens en klant persoonlijke benadering

Netjes en snel geholpen

Goede ervaringen

Mij is zeer goede service verleend verschillende keren en je word vriendelijk en correct geholpen.

prettig gevoel

Mooie Nissan Qashqai gekocht. Met veel plezier.

Vriendelijk en goede service.

Leuke Nissan Pixo gekocht. Werd netjes afgeleverd met een lekkere fles wijn erbij. De problemen die we na een paar dagen met de auto kregen zijn netjes opgelost.

snel, duidelijk en betrouwbaar

duidelijk verhaal, en direct vertrouwen over en weer.

levering perfect , wachter echter nog steeds op een factuur

levering perfect , wachter echter nog steeds op een factuur

Geweldige service

Eerlijk en correct behankt, ook in de after sales. Bedrijf waar wij terugkomen en aanbevelen. Fj van lierop en T goossens. Thuis Trend bv Sisalspecialist Thijstapijt

Prima!

Fijne nostalgische omgeving en mensen in een sfeer van `Toen was geluk heel gewoon`.

Kamperzeedijk 81 83

8281PC Genemuiden