Geachte heer Pieper, Toen u de tweedehands Rexton op kwam halen gaf u aan niet tevreden te zijn over hoe de kras was weggepoetst. In uw bijzijn is de auto opnieuw gepoetst en schoongemaakt. Ook is aangeboden de auto te spuiten zodat de kras niet meer te zien zou zijn. U heeft toen besloten de Rexton mee te nemen nadat hij opnieuw gepoetst en schoongemaakt was. Het aanbod om de auto te spuiten geld nog steeds wanneer u niet tevreden bent. De rokende collega zullen wij aanspreken op zijn gedrag. Met vriendelijke groet, Team Selles auto's
Geachte heer Borger, U heeft bij ons een gebruikte Toyota Tundra gekocht uit 2008 en hierin is in de garantie periode een gebrek ontstaan. Zoals u kunt verwachten hebben wij dit onder garantie gerepareerd. Door vertraging in de onderdelen leverantie uit Amerika kon deze reparatie niet in 1 keer worden uitgevoerd. Wij hebben u in aller tijden proberen te ontzien en de auto voor u opgehaald en weer terug gebracht naar friesland waarbij u gebruik heeft gemaakt van een vergelijkbare leenauto. Tijdens de reparatie heeft u een nieuw navigatie systeem besteld voor in de Tundra, vanwege het ongemak hebben wij deze voor u ingebouwd met een hoge korting. U gaf aan deze rekening te betalen als de Tundra in orde was. Nu de Tundra al enige tijd in orde is en wij u attenderen dat de rekening van de navigatie nog open staat stuurt u deze review naar ons. Tevens praat u zonder enig respect over onze monteurs. Naast onze opgeleide 1e monteurs hebben wij leerling-monteurs in dienst die wij de kans geven het vak van automonteur te leren. Team Selles auto's
Kamperzeedijk 81 83
8281PC Genemuiden