Wij zijn zeer goed en deskundig behandeld bij aankoop van onze auto

Wij hebben de auto nog niet opgehaald,maar ook dat komt wel goed

kort maar krachtig

moderne showroom, mooie auto's en vlotte afhandeling dat spreekt mij wel aan.

Perfecte ervaring!

Wij hebben een bus gehuurd voor onze wintersport. Lang verhaal kort: Perfecte ervaring!

Vlot en eerlijk

Herrald heeft ons prima geholpen. Eerlijke inruil en snelle overeenstemming. Met twee dagen de nieuwe auto op kunnen halen. Tot dusver dik voor elkaar!

Top bedrijf

kwalitatief top, eerlijk en duidelijk

Auto gekocht en ben geholpen door Herrald, super!

Ontvangst prima. Nette werkplaats, ben voor een beurt gekomen aan de Tiguan. Gevraagde prijs inschatting aan de voorkant mocht iets helderder zijn. Keurige nette leen auto. Klantvriendelijk

Prettig contact en snel gehandeld

Ik heb via Slag Auto B.V. een auto aangeschaft. Deze werd super snel voor mij klaar gemaakt. Aanschaf en oplevering binnen 1 week! Super geholpen.

Super verhuurbedrijf prima geregeld

Mooie bus meegehad op wintersport. Bus stond al klaar bij het ophalen. Direct de kosten afgerekend en rijden maar. Gewoon een super verhuurbedrijf.

Nette auto mogen huren

Door flexibele opstelling van Slag mocht ik een avond voorafgaande aan de huur de auto al ophalen. Geen gedoe, geen moeilijke formulieren. Nog ouderwets normaal voor een modern bedrijf.

Betrouwbaar, goed advies en goede/snelle service.

Bij meerdere aankopen zijn we goed geadviseerd. Ook bij bezoek aan de garage altijd snel en goed geholpen.

Prettig zaken doen

Op een prettige manier zaken gedaan

Snelle en nette service

Als je probleem hebt Wordt er gelijk ff tijd voor je gemaakt En als het snel verholpen kan worden Dan helpen ze gelijk Goede monteurs vriendelijk personeel Gewoon vakmensen

Gewoon heel duidelijk, en super netjes alles

Auto perfect afgeleverd

Goed geregeld van begin tot eind

n.v.t.

Top autobedrijf, super tevreden

Deze week mijn auto ingeruild. Verkoper Herrald Schooten heeft daarbij ons keurig geholpen en een heel mooie inruilprijs voor onze auto gegeven. De deal was in 5 minuten gesloten. Wij zijn super tevreden.

no nonsens

Als ik redelijk ben mag je dat van de andere partij ook verwachten. En zo geschiedde...... Geen gedoe of mooie praatjes.

Een zeer correcte behandeling leidt tot een goede deal

Na drie bedrijven bezocht te hebben om een T-cross te kopen en onze mooie golf cabrio in te ruilen, troffen wij bij Slag eindelijk iemand die niet laatdunkend over de cabrio sprak, maar in een keer een fatsoenlijke inruilprijs gaf. Dat de auto die je wilt inruilen afgekamd wordt, terwijl je op internet ziet dat een dergelijke cabrio in de verkoop duizenden euro's meer opbrengt dan ervoor geboden wordt, voelt heel slecht. Bij Slag troffen we iemand die serieus en correct zaken wilde doen en uiteraard straks ook nog iets gaat verdienen met onze cabrio. En wij hebben van hem een hele mooie T-cross gekocht waar we weer jaren van hopen te genieten.

Zeer goed en netjes geholpen.

Zeer goed en de direct onderhandeld.

Snel goed en correct

Vriendelijke

Prettig en no-nonsense

Tweedehands auto gekocht, op een fijne en prettige manier geholpen en deal snel rond. Ik ben allergisch voor "gladde verkopers" en dat was hier dus gelukkig niet :-) Bij ophalen ook alles netjes verzorgd, vriendelijk en uitleg als dat nodig was (was niet, maar wel fijn dat het aangeboden werd).

Mooi bedrijf met frisse jonge autos

Voor de 2de keer een mooie auto gekocht, Ontvangst is zoals het moet, geen bla bla en gewoon open en eerlijk.

Mooi net bedrijf!

Auto stond er bij aflevering netjes bij. Helaas elektrisch niet volgeladen zoals afgesproken.

Service met een gouden randje

Wij zijn op zoek naar een grotere, comfortabele auto en zien door de bomen het bos niet meer. Wel veel keuze, maar ook veel gladde praatjes, veel vaagheid en onzekerheden. Totdat we contact krijgen met Slag Auto's in Enter. Vanaf het eerste moment voelt het goed en vertrouwd. De verkoper heeft geen gladde praatjes en is niet pusherig. Integendeel! In plaats daarvan toont hij zich een op en top gastheer en laat ons helemaal onze gang gaan, waarbij hij ook de rol van adviseur op zich neemt. Alsof je in een warm bad stapt. Ook nadat we de knoop hadden doorgehakt en overgegaan waren tot aankoop van onze droomauto houdt het niet op. Oprechte klantgerichtheid, prima aftersales en begeleiding, geen toeters en bellen, maar eerlijk, transparant en recht door zee. Maar bovenal; géén addertjes onder het gras. Slag auto's heeft er alles aan gedaan zodat wij met een goed gevoel weer talloze veilige en comfortabele kilometers kunnen afleggen. Slag Auto's in Enter??? Een prima en solide aanrader!!!

Goorseweg 36

7468SJ Enter